Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Най-сетне ...(тема за гейм комп. Но1212321)
Публикувано на: 17 Ное 2010 17:17

Ми затова си зима една нова 460 и нема грижи. Изобщо нензам за кво му е 8600 когато има 460

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Публикувано на: 17 Ное 2010 19:21

Какво смятате за това дето му предложих :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2010 20:23

Еми кутия + захранване 400 лева много ми се струва ама незнам. По добре по евтина кутия и повече рам.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Публикувано на: 17 Ное 2010 20:28

iddqd написа:
Еми кутия + захранване 400 лева много ми се струва ама незнам. По добре по евтина кутия и повече рам.

Еми захранването трябва да е добро, все пак видеото и процесора ще харчат яко. Пък и не му трябва повече рам. Още две години ще ги държи игрите на макс със 4..

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2010 20:50

Еми значи и такъв процесор нему трябва понеже за бърз процесор има нужда от повече рам. Демек обезмисля се процесора.

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 17 Ное 2010 21:04

Първо, реших, че наистина ще поизчакам до януари февруари да не вземат тея капути от нвидия да пуснат убер-имба-омг-втф GTX570, която да ми обезсмисли 470-мицата.
Рамта ще е 6 и под това няма да падна.
Две видеокарти не ми трябват засега, не съм маниак който да играе на 3 монитора...
А за по-слаба dedicated physx карта- еми сегашната ми след 1-2 години като сложа още една тя какво ще прави а? А пък и не виждам как пък чак толкоз ще ми е притрябвало такава мощ. Честно казано не ми пука чак толкова за неща като по-добри сенки, АА и т.н. стига да са над приличните нива.
И въобще цялата идея с дъно за 500-600 лв е след време ако тръгне да издъхва процесора=> i9-ка, но отново казвам цялата тая патаклама последно време с нови поколения всяка година е пълна безсмислица. Защо, аджеба ще сменям всяка година като примерно в момента и едно C2D с 9-та серия нВидия се справя?

А iddqd все пак доколкото знам ползваше 3D програми, а те са си доста тежички и при комп. за 2+ к наистина е малко странно под 6-ца РАМ
Важното е да го взема, че винаги има нещо по-хубаво, което "ей сега" ще излезе и става едно безкрайно чакане...
+ това че щом игрите сега вървят на двуядрени то дори и след 4 години четириядрените още ще са достатъчни (дори и да не е баш на max), а пък до 4-5 години сигурно пак ще съм сменил компа.

@Widow Може да са скъпи MSI ама в момента тяхната версия на 470-ката е с най-доброто охлаждане и шум, а лично аз не виждам смисъл да се скръндзя за 100-на лева при положения, че ще давам толкова пари...

Само за захранване се чудя колко да взема?
600W, 750W? или пък 1000W( което ми се струва пак оверкил предвид че засега няма да клоквам нищо)?

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2010 22:37

МСИ неим е проблема че са скъпи, а че са дефекни. Изпържени са много и горят често. Доста често се случва МСИ продукт да изгори точно след като му изтече гаранцията. Говоря от личен опит, а пък и доста хора се оплакват от това не само аз. Лияно аз съм имал супер яка МСИ видеокарта с мега яки радиаторчета и вентилаторчета по нея дето е изгаряла просто е така също лаптоп МСИ които изгоря веднага след като му изтече гаранцията. Продават овърклокнати работи дето са направени да се преебават след 2 години ползване приемрно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2010 19:13

iddqd написа:
МСИ неим е проблема че са скъпи, а че са дефекни. Изпържени са много и горят често. Доста често се случва МСИ продукт да изгори точно след като му изтече гаранцията. Говоря от личен опит, а пък и доста хора се оплакват от това не само аз. Лияно аз съм имал супер яка МСИ видеокарта с мега яки радиаторчета и вентилаторчета по нея дето е изгаряла просто е така също лаптоп МСИ които изгоря веднага след като му изтече гаранцията. Продават овърклокнати работи дето са направени да се преебават след 2 години ползване приемрно.

Еми ще видя тогава за MSI не знаех, че е такова положението, ще се опитам да потърся повече информация за картата, но така или иначе в крайна сметка май ще се насоча към GTX570 :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2010 19:19

iddqd написа:

Еми ще видя тогава за MSI не знаех, че е такова положението, ще се опитам да потърся повече информация за картата, но така или иначе в крайна сметка май ще се насоча към GTX570 :)

Едит:
Цитат:
Obviously, the Twin Frozr II cooler is made use of. This solution features two 80mm fans, five heatpipes and can drive operational temperatures lower by 16 degrees Celsius, compared to the original video controllers. Sound output is also driven downwards, by 21.5dB. The Golden Edition is thus called because of the color its cooler's all-copper construction gives it.

All these benefits come as a bonus to the high stability and reliability conferred by the company's now infamous Military Class components.

:?
Освен това единствената алтернатива, която видях е EVGA, а за тях има доста оплаквания, че прегрявали. :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2010 21:35

Зимаи 460 на асус или изчакаи 560 на асус това е моето мнение.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2010 00:18

Ултимът, пиши, ако не си си взел компа, още ще ти сглобя, нещо уникално, няма нужда да питаш в hardware bg, там са пристрастни - единия ти дава всичко на Асус, другия на Гигабайт. Само кажи, ако още не си решил какво ще е, ще ти го докарам с кутия, всичко. Иначе като цяло избягвай МСИ, Палит и Асрок като марки. Само пиши последна информация, колко пари отделяш максимум каква резолюция цъкаш, ще клокваш ли и т.н.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com