Заглавие: проблем със зареждането на някои сайтове
Публикувано на: 02 Окт 2010 16:53
имам 2 компютъра.интернет на виваком.при зареждането на btv.bg след като зареди главната страница където и да цъкна не се зарежда страницата.в google.bg като търся изображения не ми ги показва докато не цъкна на някоя снимка.всички снимки седят сиви.с последния сайт zamunda.net след 1 минута сърфиране в сайта спира да зарежда за 4-5 минути и това се повтаря постоянно.и на 2та компютъра е така.странното е ,че единия го преинсталирах и пак си е така.нещо да ми помогнете? благодаря предварително.
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
Заглавие: Re: проблем със зареждането на някои сайтове
Публикувано на: 03 Окт 2010 18:11
доставчика няма с кой да го сменя.браузъра е mozila едва ли има нужда да се сменя след като и с другите така става.а и едва ли проблема е толкова голям че целия комп да си сменя
Anon
Публикувано на: 03 Окт 2010 22:27
Или е от нета, или ако ползваш една и съща антивирусна с включен Antibanner примерно ти ги блокира. Пробвай да я махнеш защитите си, ако така работи, тогава сложи нещо по-добро. Иначе:
Dexter написа:
Смени доставчика
Lud_
Публикувано на: 21 Ное 2010 00:24
няма ли кой да помогне толкова време?
както казах.нямам анти вирустна.преди и след пре-инсталирване на windows продължава да е така.браузъра firefox не е проблема.от съмия компютър още по малко ще е.съседа е на бтк-а(интернет) при него всичко си е наред.в нас съм с 2 компа и на двата едно и също.явно е нещо по модема.давайте идеи да оправим проблема моля.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения