Здравейте!
Отново съм затруднен с избора на хардуеър... Този път си търся мишка!
Тъй като години наред ползвм разни евтини мишки за по 10-20 лева ми се налага да ги сменям доста често.. Вече съм готов да бръкна по-дълбоко в джоба и да си взема нещо качествено. Преди 2 седмици похарчих близо 25 кинта за мишка и вече скрола и още един бутон не работят както трябва... И всичко това защото не ми се даваха повече пари, е да ама сега ще трябва да дам повече, освен и тези които вече похарчих. Евтиното излиза скъпо, нали ?
Кажете, моля, някаква добра мишка която да се вмъква в бюджет до към 70 лева примерно. Мой приятел е по-запознат с продуктите на A4 tech и конкретно x7 мишките, но за съжаление аз не съм в България и тук не се намират...
Като цяло търся мишка с 6 или повече бутона, което освен тези които имаме винаги включва: Два бутона от страни за Back / Forward навигация в уеб браузъра, един за дабъл клик, и един dpi бутон. Последната мишка която си купих имаше бутон от горе който играеше ролята на мидъл бутона, а натискането на скрола сменя скоростта на "скролването". Беше ми доста удобно, но бързо издаде багажа...
Държа на това да си е с кабел, не искам wireless... че последно като взех такава батерийте ми падаха точно когато не трябва...
Предложете нещо!