Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Проблем с внезапно рестартиране
Публикувано на: 10 Авг 2010 18:50

Та, пичове, проблемът е следния:

От една седмица някъде компа се рестартира внезапно. Първата ми мисъл беше, че видеото отново прегрява, въпреки охлаждането (преди около година стигаше да 110 градуса (real story!)(с ATI HD 4850 съм), фабричният вентилатор беше малък и шумен и затова взех ново охлаждане и след това нямах проблеми.). Пуснах Everest-a и GPU-Z - температурите на процесора, видеото и всичко останало бяха напълно в нормата (50-55 градуса).

Ресетовете се случват по напълно случаен и спонтанен начин и то само докато играя. Единственото постоянно нещо е начинът, по който се рестартира - за около 1/4 секунда картината и звука замръзват, след което за един миг се появават множество разноцветни ленти и се рестартира. Интересно е, че след това ме пита дали да пускам под safe mode.

В момента проверявам за вируси, но силно ме съмнява да е от това. Както казах - случва се само докато играя, и то на всички игри.

Не се сещам от какво друго може да е, затова ще помоля: HALP PLOX!!1!

П.С. С 64-битова Win 7-ца с последни ъпдейти съм, драйверите и всичко останало - също.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Проблем с внезапно рестартиране
Публикувано на: 11 Авг 2010 01:02

Най-вероятно се е повредила част от паметта, я RAMта, я тази на видео картата, и когато се опиташ да я достъпиш при по-голямо натоварване просто не можеш да го направиш и компютъра рестартира като хвърля някаква грешка.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com