Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: лаптоп 1600 леа
Публикувано на: 08 Май 2010 17:17

1600 ЛЕВА може да си купи втория, което показва, че цените им не са надути, колкото до това дали са качествени - качествени са.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2010 20:59

В сайта има ревю на лаптоп дето е 1500 лева и е мега мощен земи него.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2010 21:33

Моя лаптоп е сравнително нов за 1600 лева, с добри показатели, само пробвах няколко игри - нищо общо заеби.... Така че трябва да не ти пука толкова много, камо ли да правиш околосветско пътешествие и да се занимаваш с вносове от чужбина и тем подобни лайна. Както си решиш братле, но имай впредвид, че лаптопа не е машина направена да играеш игри, затова може и по-малко пари да изръсиш, а другите да си ги спестиш :) Запомни само... в никакъв случай Hewlett Packard... Най-добри в момента са Дел/То(а)шиба.

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 08 Май 2010 23:26

Не ви допрочетох мненията, но като си търсех монитор този който ми хареса.
Samsung го нямаше в България и предвид ненормалните цени, виждайки как 200$ тук за 500лв а той чисто нов беше 399$ си го поръчах от Англия.
Роднини го купиха и го пратиха през една Булгарска фирма, която само с това се занимава.
Тъй като е адски лек беше евтина доставката.
За 8 кила монитор
-доставка от Best Buy(In England)-10лв
-от Англия до България 14лв
-от Пловидив(там им е централата) до София-20лв
Получих го за 1 седмица.
Не било изгодно, а?
Едит: Widow Разрови се в коментарите в сайта на Alienware и ще разбереш защо ревютата са 4/5- Зверски машини обаче всички "екстри" се скапвали. Най-честото оплакване от новите им PC-та е че разрезите от горната страна на кутията се разваляли и лампичките се скапвали и светели неравномерно...

Профил

Публикувано на: 08 Май 2010 23:40

Знам аз всичко. Права се на ударен ама знам. И пак - ако не беше изгодна и хубава покупка не бих го препоръчал.

Профил

Публикувано на: 12 Май 2010 18:21

Според мен, първото за което трябва да се замислиш като купуваш лаптоп е гаранцията. Тошиба и Lenovo и HP имат изключително бързо сервизно обслужване, ако се свържеш директно с тях. НЕ ПРАВИ ГРЕШКАТА ДА СИ КУПУВАШ НЕЩО ОТ ТЕХНОМАРКЕТ ИЛИ ТЕХНОПОЛИС!!!. Aз навремето се преебах да си взема MSI от там и за един въшкав вентилатор ми искаха да чакам месец и половина. Също така един друг приятел за да му сменят дънната платка на Тошибата Технополис му искаха един месец. Естествено той им тегли една дълга, свърза се с Тошиба България и за 3 дни му оправиха лапера, като му го доставиха даже безплатно до вратата. Над това най-добре се замисли, преди да си купуваш лаптоп, защото, повярвай ми има какво да му се счупи. Не се наебавай да си взимаш някой Alienware, защото нещо счупи ли му се, забрави за ремонт...

Профил

Публикувано на: 12 Май 2010 23:07

Ако си абдал ше го потрошиш, ако не си - няма.

Профил

Публикувано на: 12 Май 2010 23:15

WidowmakeR написа:
Ако си абдал ше го потрошиш, ако не си - няма.

Явно не си имал вземане-даване с "компетентния гаранционен сервиз" на лаптопи в България...

Профил

Аватар
В момента играе: RoN
Публикувано на: 15 Май 2010 18:38

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=539117

Този ми хвана окото та си мислех това можели да подкара Assasins Creed примерно и горе доло колко време може да ми върши работа ?

Профил

Аватар
В момента играе: Гоненка с две пусита в леглото :-)
Публикувано на: 15 Май 2010 19:04

Истината е че самите лаптопи не струват.. дали ше е toshiba, acer пак си оставаш прецакан.

Профил

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 18 Май 2010 00:47

hypnozye написа:
Истината е че самите лаптопи не струват.. дали ше е toshiba, acer пак си оставаш прецакан.

Каза човекът който си мисли, че най-добре защитения браузър е IE :lol:

От вече година геймя на лаптоп и не се чувствам грам прецакан.

По темата, знам само че Alienware не е най-доброто което може да се земе.

Профил

Публикувано на: 18 Май 2010 17:08

Kamelot написа:
По темата, знам само че Alienware не е най-доброто което може да се земе.

Но определено е най-добрата препоръка за сега.

Профил

Аватар
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
Публикувано на: 05 Юни 2010 15:16

WidowmakeR написа:
RuSh_FoR_MoRe написа:
Widowmaker, майка ти деба тъпо комплексирано копеленце, не му препоръчвай глупости само от яд, че ти неможеш да си позволиш такова нещо.И му изкарва приятелите неразбиращи :? :x :x ебати некадърния гей си.

:lol:

Аз и не искам такъв! Сега тва говорих на Деник - че по тия балове и екскурзиии се пръснаха толкова пари, че сигурно 2 такива щях да си купя барабар с разноските по пътя! :lol:

Иначе може да си купи стига да има желание, а приятелите да му кажат лоша дума за Alienware е все едно да кажеш, че водата има вкус и е синя! :lol: Хайде да си идат да полегнат малко тия разбирачи!

WindowMaker стига си се месил дрислио и ако мислиш, че като му кажеш, че приятелите му са тъпи ще ти послуша съвета, на някъв келеш в интернет ще му дава съвети... то си личи кой е тъпия и простия...
Сега не си прави труда да ми се правиш на остроумен!

Профил

Аватар
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
Публикувано на: 05 Юни 2010 15:18

KaLi_BoGa написа:
http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=539117

Този ми хвана окото та си мислех това можели да подкара Assasins Creed примерно и горе доло колко време може да ми върши работа ?

Той процесора му май е 4ядрен, така че няма да е проблем и assassin's creed 2 и GTA 4 да ги играеш :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2010 15:26

WidowmakeR написа:
Добре, пич! Значи го съветваш да си вземе по слабата машина за същите пари? Щи го обясня възможно най-просто. Имаш 2 лева и можеш да си купиш 2 ябълки от магазина магазина до вас. Обаче за същите пари можеш да си купиш 4 ябълки, които са по-големи и по-червени от магазина в края на улицата и ти го съветваш да си вземе двете ябълки. Тва даже идяд треа да го схване вече! :shock:

Да ама от тея 2 ябълки за 2 лева вече ги е пробвал и знае, че ако в тях има червеи ще му дадат нови, а от онея 4 ябълки за същите цени може да има червеи, ама да не му дадат нови, така че недей дава много, много съвети!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com