Автор |
Съобщение |
atisas2
|
|
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
|
|
Заглавие: Как да променя времето след което компютъра да е в stend by Публикувано на: 23 Апр 2010 21:02
Моля ви кажете, защото съм си сложил парола и ако някой не работи 10 минути на компютъра той минава в стенд бай и после иска въвеждане на парола, а пък като съм на училище искам да го оставям на сестра ми, която не знае паролата, а пък аз не искам да и я казвам. Моля ви кажете ми дори и ако не е за моя случай все пак да знам. Може да ми потрябва и за друго.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как да променя времето след което компютъра да е в stend by Публикувано на: 23 Апр 2010 21:10
Опита ли с песъчинките на времето?
|
|
|
|
|
atisas2
|
|
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
|
|
Заглавие: Re: Как да променя времето след което компютъра да е в stend by Публикувано на: 23 Апр 2010 22:34
WidowmakeR написа: Опита ли с песъчинките на времето? Аре стига си ми осирал темите. Въпроса ми е сериозен, а не шега за някакви лапета за теб!
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как да променя времето след което компютъра да е в stend by Публикувано на: 24 Апр 2010 00:06
Махни си паролата просто или й направи нов акаунт на сестра ти, тъкмо така ще оака по-малко неща, ако клика където не й е работа...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
atisas2
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как да променя времето след което компютъра да е в stend by Публикувано на: 24 Апр 2010 00:10
The.Rampage.Rado написа: Махни си паролата просто или й направи нов акаунт на сестра ти, тъкмо така ще оака по-малко неща, ако клика където не й е работа... Няма да и прая, защото ще трябва всеки ден след даскало да я чакам по 3-4 часа . Така че ако знаете как да увелича времето след което компютъра да минава в стенд бай режим ми кажете плс
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Как да променя времето след което компютъра да е в stend by Публикувано на: 24 Апр 2010 18:33
Дай на котката да си играе с мишката и така няма да минава в stand by.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|