Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Заглавие: Проблем с USB Mouse
Публикувано на: 08 Апр 2010 20:09

Става въпрос за следният мишок ЦЪК, който, както си личи, е само USB. Проблемът е че когато го вкл. (след като съм инсталирал и ъпдейтнал неговите драйвъри) получава захранване( лентите и логото си светят и мога да сменям цветовете през config-a), но window-са не го разчита :/
Предишната ми мишка (беше, и заради този проблем още е) А4tech X7 също е само USB, нос с преход я ползвах през PS/2. Даже не съм я пробвал през USB и днес като пробвах инея-изненада не работи през USB... Така че вече съм 100% сигурен че нещо с драйвърите ми е проблема но след дълго и безплодно търсене-нищо :(
Слушалките ми, който също са от A4Tech, си ги разчита перфектно а те са си през USB, така че не е нещо в портовете (пробвах всички). Също така мисля и че не е от претоварване или недостатъчно захранване, защото дори когато махнах всичко бе з мишката пак нещо.
Най-интересното е че по-време на една от поредните преинсталации на драйвера на мишката без да искам ч бутнах леко и си работеше, но като я бутнах пак вече не работеше. Сигурно е важно и да отбележа, че старата ми мишка работи през USB първите 1-2 сек след като я вкл. но след това спира.
ОС: XP SP3
Та....ПОМОЩ
ЕДИТ:новата мишка не работи през преходника :(

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Заглавие: Re: Проблем с USB Mouse
Публикувано на: 08 Апр 2010 23:38

Няма значение след два часа ровене проблема е решен
TOPIC CLOSED

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по