Става въпрос за следният мишок
ЦЪК, който, както си личи, е само USB. Проблемът е че когато го вкл. (след като съм инсталирал и ъпдейтнал неговите драйвъри) получава захранване( лентите и логото си светят и мога да сменям цветовете през config-a), но window-са не го разчита :/
Предишната ми мишка (беше, и заради този проблем още е) А4tech X7 също е само USB, нос с преход я ползвах през PS/2. Даже не съм я пробвал през USB и днес като пробвах инея-изненада не работи през USB... Така че вече съм 100% сигурен че нещо с драйвърите ми е проблема но след дълго и безплодно търсене-нищо
Слушалките ми, който също са от A4Tech, си ги разчита перфектно а те са си през USB, така че не е нещо в портовете (пробвах всички). Също така мисля и че не е от претоварване или недостатъчно захранване, защото дори когато махнах всичко бе з мишката пак нещо.
Най-интересното е че по-време на една от поредните преинсталации на драйвера на мишката без да искам ч бутнах леко и си работеше, но като я бутнах пак вече не работеше. Сигурно е важно и да отбележа, че старата ми мишка работи през USB първите 1-2 сек след като я вкл. но след това спира.
ОС: XP SP3
Та....
ПОМОЩЕДИТ:новата мишка не работи през преходника