Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Заглавие: странен проблем със windows :)
Публикувано на: 07 Фев 2010 10:20

Мисля че знам от къде идва проблема/убеден съм на 98%/ но пък да попитам и тука.. Та проблемът е следния подозирам че съм закачил некаква гадинка тъй като на моменти компютъра се държи странно "почва да ми затваря прозорците на интернет не ми дава достъп до някой от папките в хард-а" те такива неща. Интересното в случая е че явно гадинката реагира на определни ключови думи защото в момента в който се опитам да вляза във саита на някоя антивирусна програма той автоматично го затваря :lol: както и ако пробвам да вляза във папка която има exe за антивирусна , за един кратъм момент успях да се добера до въпросното exe но малко след старторането на инсталацията виръсчето бецеремонно прекъсна инстала без право на обжалване :). Предполагам се е загнездил във другия хард щото на прясно форматирано "C" проблема си е същия :notfair: Ами това е в общи линий не че ми пречи особенно но пък не ми се губи 800 Gb информация ако трябва да форматирам и другия хард тъй че съм отворен за предпожения

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Halo:Combat Evolved,Team Fortress 2.
Заглавие: Re: странен проблем със windows :)
Публикувано на: 07 Фев 2010 10:25

Според мен..колкото и да е гадно ще трябва да преинсталираш уиндоуса..щото дори и да не го форматираш /харда/ вирусът сам ще ти прецака всичко.Имах такъв..и няма начин да се оправи освен с БИОС ама аз за това не мога да ти помогна.
Ако ли пък не си купи преносим харддиск и си качи най-важната информация...поне с това мога аз да помогна.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2010 20:45

Изтегли програмката http://download.cnet.com/Malwarebytes-A ... tag=button върши идеална работа пусни я в сафе моде първо.Наскоро с нея разкарах от една машина същтата гад дето не ти дава да теглиш по известните антивирусни.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Фев 2010 20:55

проблема е че не по незнайни причини не зарежда safe mode почва по някое време изписва "press ESC/any key/ to cancel loading некаж файл" и независимо дал ша натисна нещо или не следва рестарт и или зареждам нормално или ако пробвам пак със safe-a пак стигаме до там :IMNOOB: . Между другото с 300 зора инсталирах въпросната но 5 секунди след като дам да сканира пита " scan process is still runing do you want to stop yes/no" след което стигаме до "Program not responding" не помня или Avast или NOD32 след инсталация после правеха сканиране още на синия екран... дал така няма да излъжа гадинката ... е ако 100% формат/демек 1 терабайт хард/ ще ме отърве на 100% съм навит и на тази радикална мярка

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Halo:Combat Evolved,Team Fortress 2.
Публикувано на: 13 Фев 2010 10:43

еми пусни го през debbuging mode.Смисъл тая гад където я имаш е адски гадна,защото и аз също я имах..супер тъпото е щото,ако не преинсталнеш уина или пък не ти тръгне оная програма може да ти се прецака дъното...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Фев 2010 12:06

абе май се отървах..... 1-во ползвах team viewer и успях да преметна гадинката и инсталирах avast и тя като сканира преди да е заредило каквото и да е уж набара нещо после спретнах 1 формат на C-то и след това сложих пак avast+ тази дето ми препоръчахте и вече 3-ти ден нищо нее изпищяло и компа се държи нормално :)

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА СЪВЕТИТЕ

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com