Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Battlefield
Belot
CS:TS
Flatout
PES 09
WoW
W3
Заглавие: Монитора ми има трипер
Публикувано на: 03 Фев 2010 19:08

Моята машина която визуализира информацията предавана от харда,съвсем си еба майката.От доста време монитора трепти кат трепетлика на земетресение,и по-точно не монитора а картината,щото нали хъъ няма да е хубаво ако целия монитор трепти на бюрото,та на уин 7 32битов с 7300 ддр3 128мб машината ми Самсунг 731бф (страхотен монитор) изкарва възможни 60 70 72 75 херца като монитора е аналог работещ на 63.9 килохерца в момента на 1280х1024 и на всеки 1 от горните 4 херца,трепти гадно като само си променя начина,посоката и скороста на трептене...пробвах на херци неподържани от монитора и на 85 не помръдна дори.Но пише че не го подържа и по-добре да не си играя на тая честота.Драйвери 195.62 психоХ 9.09.0814 (едва ли ви интересуват).
Не винаги трепти,и затова почвам да се съмнявам в тока и в захранването.Разклонителя ми е от ония шантавите с лампичките,и е набучен с още 4-5 щепсела.Хм.

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Монитора ми има трипер
Публикувано на: 04 Фев 2010 08:33

махни магнита от монитора

Профил

Публикувано на: 04 Фев 2010 13:26

Същия проблем ми се появи от мобилен телефон. Преди си държах мобилния до монитора и като ми звънят се преебваше монитора, но се оправяше след като спирах да говоря и един ден след поредното звънене не спря да прави тези трептения и за това вече не си държа телефона до монитора.

Профил

Аватар
В момента играе: Battlefield
Belot
CS:TS
Flatout
PES 09
WoW
W3
Публикувано на: 04 Фев 2010 20:14

по принцип уредбата и 1 от колоните са до монитора и телефона ми е там понякога,но едва ли е от тва.По-скоро подозирам че е от тока.Това за телефоните е стар лаф все още се проявява дори и музикалните уреди се преебват.Иначе какво ще стане ако съм на 85 херцова честота? Пише ми Not Optimum Mode Recomended Mode : 1280x1024 60hz и все пак всичко си върви супер.Мога ли да прееба монитора така или не?

п.с. докато писах това разбрах отговора.....стана ми черен екрана и почна ми показва да сменя това

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com