Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: въпросче за iPod
Публикувано на: 31 Окт 2009 12:13

значи пичове, спечелих една пара от Еврофутбол и искам да си взема iPod с тея пари, ама не за Коледа, ами за сега, за 1 месец преди Коледа, тъй, че отговаряйте бързо и коректно

значи колебая се точно кой от моделите да си избера, тъй като всеки си има разните му там предимства, пък аз не ги разбирам

основните ми колебания са м-у Touch, Classik и Nano

първия си е тъчскрийн, има най-голям дисплей, прилича на айфон...ако това е бонус де :) , обаче пък е с малко памет, дотук съм чувал за най-много 64гб
класика си е класик...сигурно-среден дисплей, малко кофти форма и тнт, обаче 160гб.....са супер предимство
а Нано си е някъв компромис м-у всичко за няква по добра цена.....

та ще помоля ползващите iPod да ми дадат някакви идеи, да ми пообяснят разликите по-добре и накрая да ми препоръчат кой модел да си взема

мерси

Профил

Заглавие: Re: въпросче за iPod
Публикувано на: 31 Окт 2009 12:51

Не си взимай Nano. Един приятел си купи наскоро и предимства няма. Голям е колкото телефон, батерията не издържа много, дисплея е малък и харда му е малък. Избери си от другите два нещо, аз ти препоръчвам touch, защото ще можеш да играеш всичките игри, които ги има и за Iphone, но ако не си такъв геймър си вземи classic.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Окт 2009 16:23

Тъч е твоя избор, а ако вече си взел повече парички от самия Тъч може да се спреш на някое телефонче от HTC, ем телефон, ем фиешън, ем GPS може да има, ем свири повече неща от Тъча, е верно не е 1.5 ТБ памет, ама това е телефон/mp3, не сървър...

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Ное 2009 00:03

вече имам нокиа 5800, телефон не ми трябва

за айподи питам

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Ное 2009 15:57

Моят съвет е да си спестиш парите за нещо по-добро в бъдеще. iPod-ите са надценени що се отнася до... ами всичко. Така или иначе няма да можеш да сложиш и 20 гб музика на проклетото нещо, а дори и да го направиш навигацията ще ти излезе през носа. Качеството на звука е горе-долу добро, но като се замислиш - на коя марка в наши дни не е? Ако държиш да си вземеш нещо - най-добре Touch.

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 01 Ное 2009 19:45

За да не правя нова тема и аз да питам- може ли да ми препоръчате плеър с по-издържлива батерия и добър звук.Цената, дисплея и други такива глупости нямат значение, просто ще ползвам слушалки на skullcandy, които точат прилично бързо батерия(големички са си очаква се) най-важна е батерията.
По-темата- взимай си тъч-а и със класик и с нано съм бил (за по 1-2 месеца) и мога да ти кажа, че няма смисъл, а да и наистина при повече от 20г ще има да навигираш....
Наскоро бях и с новото поколение тъч за 3 седмици-1во има някои игри, които са толкова добри, че засенчват повечето за ПСП 2ро новото поколение е супер бързо, а да и гледането на клипчета в тубата е супер удобно.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 04 Ное 2009 09:12

Till Lindemann написа:

за айподи питам

Сам по себе си този телефон е доста приличен плейър. Единственият проблем могат да бъдат батерията и паметта, като вторияет е доста лесно разрешим...

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2009 10:08

Моридин написа:
Till Lindemann написа:

за айподи питам

Сам по себе си този телефон е доста приличен плейър. Единственият проблем могат да бъдат батерията и паметта, като вторияет е доста лесно разрешим...

Toчно това щях да кажа. Нокиа-та вади хубав звук, памет можеш да си купиш, а батерияата просто като слушаш музика да ти е винаги заредена. Друг е въпроса , че ако искаш iPod си взимай classic. С повече памет, повече батерия. Не ти препоръчвам Touch-a не защото отстъпва пред classic, а защото за 260 $ си взимаш 160 GB storage space при classic, а при touch-a за 200 $ взимаш 8 GB; 299 $ -> 32 GB. Не върви някак.

Nokia ти покрива повечето оt функциите , които има един touch. Пък и Sentry има право , ако не толкова спешно да имаш iPod изчакай може да изникне нещо по-стойностно да си вземеш с тези пари. Ho ако си решен отивай към classic-a. Предимствата посочих по-горе ;)

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com