Ламерска работа. Като му трябва на човек браузър с 592395395 екстри, които ТРЯБВАТ и ги ПОЛЗВА, слага си Mozilla Firefox, не защото е с отворен код, не защото тра-ла-ла, а защото има една камара СТРАШНО ПОЛЕЗНИ мадони. Като му трябва бърз браузър, който се стартира бързо, работи ултра бързо и т.н., слага си последната излязла beta на Opera 10.10. И се кефи. То супер сложно. Google Chrome за 1 година - v1, v2, v3, v4... ей ся. Кой друг техен продукт е бил така ? Кой друг конкурентен браузър е бил така ? Няма такова нещо, а като им гледах промените... За
пример. Гледам промените и се хващам за главата... и САМО заради това ми вадят ПЪРВАТА версия, номерирана под v4 ! ЕВАЛА... От 3 на 4, като 2 до края на август го развиваха, 3 още го развиват, 4 ептен... За к'во си говорим. Ама Whatever, като цяло създателят на темата НЕ заслужава и 99.99% от посочената информация, главно поради abuse, клевети, инсинуации, позорене и интриги къде ли не...
Гледам някои хора ползват още браузъра за... браузър, а съвременният браузър ДАЛЕЧ не изпълнява ОСНОВНИТЕ си функции на такъв. Тъй както и GSM-ите - можете да си щракате, да си записвате, пращате и т.н. мелодийки, бози и какво ли още не, не само звънене и говорене. Е, така и тук, ама кой да се сети. Разбира се, единствено тепърва започващите да БОРАВЯТ с компютър, а от там и с Internet и браузър, не знаят за това. Срам и позор обаче и при тези, които с години имат, но... още не знаят. Друг пример - Nero 5, 6... основно за записване на дискове служи. 7, 8, и 9 как се изменя ? Става "PC Center" с една камара програми, кои полезни, кои не, вече съвсем ДРУГ въпрос и предназначен за съответната целева аудитория, съответно пазарен дял.
Аз иначе няма да пиша с колко браузъра съм
.