Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: въпрос за Creative Inspire T6100 5.1
Публикувано на: 29 Юли 2009 14:41

Здравейте,трябва ми вашето мнение.Значи системата ми е creative T6100 5.1 с обща мощност 76wRMS,но на мен ми се струва че не свири както трябва.Като увелича повече и баса става много дразнещ (силен е но не е достатъчно качествен) Може би нямам съответната Sound карта за тая система(C-MEDIA) ) дъното ми е ASRock P4VM800 .Кажете според вас заради картата ли е или трябват някакви настройки.Искам да е по-приятен баса .

Профил

Аватар
Заглавие: Re: въпрос за Creative Inspire T6100 5.1
Публикувано на: 29 Юли 2009 20:55

slavi91 написа:
Здравейте,трябва ми вашето мнение.Значи системата ми е creative T6100 5.1 с обща мощност 76wRMS,но на мен ми се струва че не свири както трябва.Като увелича повече и баса става много дразнещ (силен е но не е достатъчно качествен) Може би нямам съответната Sound карта за тая система(C-MEDIA) ) дъното ми е ASRock P4VM800 .Кажете според вас заради картата ли е или трябват някакви настройки.Искам да е по-приятен баса .

За толко пари такова качество...

Иначе Цмедията, ако я разкараш ще подобриш малко детайла и ще има по-малко пръщения и шум, но баса няма да е "по-хубав".... колкото и хубав може да е бас от буфер...

Мога да ти предложа Криетив Аудиджи ЗС 2 за 65 лв., златни жакове, абе култов модел...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com