Автор |
Съобщение |
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Военни филми за античноста и средновековието Публикувано на: 12 Юли 2009 18:20
Ще ми препоръчате ли готини филми отнасящи се за горепосочените исторически периоди, като изключим Gladiator, Kingdom of Heaven, 300, Troy и сериала Rome, тъй като съм ги гледал.
Благодаря предварително
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Военни филми за античноста и средновековието Публикувано на: 12 Юли 2009 18:25
Язон и Аргонавтите, Одисея за други не се сещам в момента.Ти повечето ги изброи Едит:Спартак
___________________________________ Asus X58 Rampage 2 GENE, HD4770 512MB DDR5, Core i7 920 @ 2.6GHZ, 500GB, 32MB buff, 3x1 GB Corsair Dominator, 750w PS
|
|
|
|
|
Rey
|
|
В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
|
|
Заглавие: Re: Военни филми за античноста и средновековието Публикувано на: 12 Юли 2009 20:29
King Arthur Directors Cut и Attila (Най-добрия!)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Военни филми за античноста и средновековието Публикувано на: 12 Юли 2009 20:43
BraveHeart
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Военни филми за античноста и средновековието Публикувано на: 12 Юли 2009 21:25
Гладиатор и Александър.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Re: Военни филми за античноста и средновековието Публикувано на: 12 Юли 2009 22:35
благодаря за предложенията и само да кажа без филми свързани с Китай или Япония... просто не ме привличат.
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|