Автор |
Съобщение |
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Как се обръща видео надолу с главата? Публикувано на: 03 Юни 2009 01:16
The Chameleon написа: Защо просто не изпробваш върху клипче и не ми кажеш как става?! Учи за контролното, бе мързел Ще ми седи по нощите пред компютъра да си играе игрички, все едно е на 10 години... вече си голям мъж, вземи бъдещето си в ръце! И се изкъпи и избръсни, не си малък, хората те гледат!
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Как се обръща видео надолу с главата? Публикувано на: 03 Юни 2009 01:24
Не играя игрички в момента.. Избръснат съм!!! И некъпан навън не можеш да ме намериш, НИКОГА. Вместо да спамиш, що не помагаш бе?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как се обръща видео надолу с главата? Публикувано на: 03 Юни 2009 01:26
The Chameleon написа: Не играя игрички в момента.. Избръснат съм!!! И некъпан навън не можеш да ме намериш, НИКОГА. Вместо да спамиш, що не помагаш бе? Сичко е ок , мога да го обърна .... нау гимми да видео
|
|
|
|
|
indigo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как се обръща видео надолу с главата? Публикувано на: 03 Юни 2009 01:27
Сядай.Да.Учиш.Сега.
Висше: няма само да се завърши, мързел.
ПП Дай видеото и ще ти го орпава, аз съм доверено лице.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как се обръща видео надолу с главата? Публикувано на: 03 Юни 2009 01:28
indigo написа: Сядай.Да.Учиш.Сега.
ПП Дай видеото и ще ти го орпава, аз съм доверено лице. Чакаи си реда
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Как се обръща видео надолу с главата? Публикувано на: 03 Юни 2009 01:33
indigo написа: Сядай.Да.Учиш.Сега.
ПП Дай видеото и ще ти го орпава, аз съм доверено лице. Умри, бе. -- НЯМА ДА ВИ ДАМ МАЙ ПРЕШЪССССС
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
indigo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как се обръща видео надолу с главата? Публикувано на: 03 Юни 2009 01:42
Е ако ще си толкова груб няма да ти кажа как се прави....
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Как се обръща видео надолу с главата? Публикувано на: 03 Юни 2009 01:52
Нямам нужда да ме поучаваш така или иначе...
--
ще се оправя все някак, мерси
|
|
|
|
|
indigo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как се обръща видео надолу с главата? Публикувано на: 03 Юни 2009 02:06
░░░░░░░░░░░░░▲ ░░░░░░░░░░░░▲ ▲ ░░░░░░░░░░░▲ ▲ ▲ ░░░░░░░░░░▲ ▲ ▲ ▲ ░░░░░░░░░▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ░░░░░░░░▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ░░░░░░░▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ░░░░░░▲░░░░░░░░░░░░▲ ░░░░░▲ ▲░░░░░░░░░░▲ ▲ ░░░░▲ ▲ ▲░░░░░░░░▲ ▲ ▲ ░░░▲ ▲ ▲ ▲░░░░░░▲ ▲ ▲ ▲ ░░▲ ▲ ▲ ▲ ▲░░░░▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ░▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲░░▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ░░░░░▓▓░░░░░░░░░░░░▓▓ ░░░░░▓▓▓░████████░▓▓▓ ░░░░░▓▓░█▓▓▓▓▓▓▓▓█░▓▓ ░░░░░▓▓░░░██░░██░░░▓▓ ░░░░░▓▓░░░▓▓░░▓▓░░░▓▓ ░░░░░▓▓▓░░░░░░░░░░▓▓▓ ░░░░░▓▓▓██░░▓▓░░██▓▓▓ ░░░░░░▓▓███░▓▓░███▓▓ ░░░░░░▓████████████▓ ░░░░░░░████████████ ░░░░░░░████████████ ░░░░░░░████▓▓▓▓████ ░░░░░░░▓▓▓▓▓██▓▓▓▓▓ ░░░░░░░████▓▓▓▓████ ░░░░░░░████████████ ░░░░░░░░▓▓▓░░░░▓▓▓ ░░░░░░░░▓▓▓░░░░▓▓▓
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как се обръща видео надолу с главата? Публикувано на: 03 Юни 2009 02:46
Незнам за вас, но аз си лягам вече. Лека вечер на сички ПС: The Chameleon офертата още важи
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Как се обръща видео надолу с главата? Публикувано на: 03 Юни 2009 02:50
Само ми наспамихте темата и сега никой няма да я погледне на сериозно... Лека ти.. >> Знам, че нищо не владееш, само искаш да видиш........... клипчето :Д
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как се обръща видео надолу с главата? Публикувано на: 03 Юни 2009 02:51
The Chameleon написа: Само ми наспамихте темата и сега никой няма да я погледне на сериозно... Лека ти.. >> Знам, че нищо не владееш, само искаш да видиш........... клипчето :Д Now thats a deam Lie ! Сега заради тебе няма да спа ПС: Сори ама ми се спи
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как се обръща видео надолу с главата? Публикувано на: 05 Юни 2009 11:20
За окончателно оправяне не знам, обаче в плейъра или в иконите на филтрите които се появяват в TryIcon-ната при просвирване няма ли избор за преобръщане на картината? Примерно: TryIcon -> DirectVobSub -> Flipped Picture
Друго нещо - ако може да се намери видеоредактираща програма, която може да отвори файла, в нея би трябвало да има филтър/ефект, който обръща картината (примерно някакъв по-сложен ефект, който в по-частна настройка просто обръща картината). Знам че VirtualDubMod го може това, но може би няма да може да отвори видеото (ако е кодирано с H264 както подозирам).
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Как се обръща видео надолу с главата? Публикувано на: 05 Юни 2009 14:27
за мен си го снимал, знам те аз
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Как се обръща видео надолу с главата? Публикувано на: 05 Юни 2009 14:34
Хмм, мерси, Ал, ще пробвам! п.п. деник,
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Как се обръща видео надолу с главата? Публикувано на: 05 Юни 2009 17:14
AlShu написа: За окончателно оправяне не знам, обаче в плейъра или в иконите на филтрите които се появяват в TryIcon-ната при просвирване няма ли избор за преобръщане на картината? Примерно: TryIcon -> DirectVobSub -> Flipped Picture
Друго нещо - ако може да се намери видеоредактираща програма, която може да отвори файла, в нея би трябвало да има филтър/ефект, който обръща картината (примерно някакъв по-сложен ефект, който в по-частна настройка просто обръща картината). Знам че VirtualDubMod го може това, но може би няма да може да отвори видеото (ако е кодирано с H264 както подозирам). Добре, бе, трябваше ли да му казваш? >.< Имаше възможност да се предаде и да покаже въпросното клипче, а сега всички ще умрем, без дори да разберем за какво става въпрос
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как се обръща видео надолу с главата? Публикувано на: 05 Юни 2009 17:38
Най-вероятно нещо с ero guro уклон...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|