Автор |
Съобщение |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Правя тема за Под игото, за да видя колко човека... Публикувано на: 02 Окт 2013 11:06
Не обиждай Майли бе, хейтър!!! Кво си постигнал в сравнение с нея? Нищо!!! Само знаете да плюете хората, които прогресират!!! Leave Britney alone!!!
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Правя тема за Под игото, за да видя колко човека... Публикувано на: 06 Окт 2013 18:49
Omega-x написа: Цитат: граничеща с невъзможното задача сме се захванали българските националисти.Жалко за България,но ние ще се гърчим все пак като риба на сухо в безплодни опити да я спасим, това си ме събори от стола от хилеж. ЕБАТИ ОКСИМОРОНА
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Правя тема за Под игото, за да видя колко човека... Публикувано на: 09 Окт 2013 16:31
Специално "Под Игото" я четох в гимназията, чак да ми е била скучна не, но и далеч не бе нито най-силния български роман, още по-малко пък - световен, който бях чел до тогава. За жалост, в онези години личното мнение не беше високо ценено, та когато съвсем откровено споделих тези си впечатления с даскалката по БЕЛ, то не бяха двойки, скандали, бележки до родителите...което вече, в последствие, ме накара да си създам доста негативно мнение за романа по субективни причини
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Правя тема за Под игото, за да видя колко човека... Публикувано на: 10 Окт 2013 22:09
Damnation написа: Специално "Под Игото" я четох в гимназията, чак да ми е била скучна не, но и далеч не бе нито най-силния български роман, още по-малко пък - световен, който бях чел до тогава. За жалост, в онези години личното мнение не беше високо ценено, та когато съвсем откровено споделих тези си впечатления с даскалката по БЕЛ, то не бяха двойки, скандали, бележки до родителите...което вече, в последствие, ме накара да си създам доста негативно мнение за романа по субективни причини Неква много малоумна даскалка е тва ... как може така да подхожда с учениците. Това е още един пример че ако преподавателят е скапан не само че няма да те научи на нищо, но може и да те откаже изобщо от предмета по който преподава, независимо колко е интересен. Особено като става въпрос за преподавател в гимназия, подобно поведение е още по-недопустимо и глупаво.
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|