В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Какво четем ?
Публикувано на: 23 Яну 2023 10:56
Единствената книга, която започнах и не довърших (някъде към края спрях да я чета, не знам защо, беше ми интересна), беше "Дасти" - някакъв юношески роман за австралийско куче Динго.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
Gen.Toast
31 Май 2010 19:52 Мнения: 1382 Местоположение: бегето
В момента играе: PTSD simulator
Заглавие: Re: Какво четем ?
Публикувано на: 28 Фев 2023 21:53
Покрай коледа получих 3 книжки, Децата на диктаторите, Кървавочервен сняг и Умри но се дръж. Децата на диктаторите бих казал е доста излишна, всичко в книжката може да се научи в бавен офисен работен ден ако айтитата не са отрязали достъпа до уикипедия. Покрива по-ексцентричните субекти. Кървавочервен Сняг са мемоарите на немски картечар, вербуван точно навреме за Сталинград. измъкнал се точно преди операция Уран да затвори котела на 6та армия. Щателно описва бойните действия и как се измъква от това американците да го предадат на руснаците в края на войната. Умри но се дръж е руски исторически роман за боевете покрай Москва. Още не съм я започнал.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения