Моридин
Цитат:
За мен разговорът е приключен още от момента, в който AlShu направи гениалното умозаключение, че електронните четци се ползват предимно като секънд хенд устройства от хората, които имат вече таблети, най-вече с една цел - за да се правят на гъзари. И която мисъл реално се е родила в главата му, защото не е бил наясно с всичките характеристики на електронния четец, плюсовете му пред таблетите и съответно това какви хора с какви нужди могат да го ползват. Откъдето тръгна да се прави на интересен и да раздава квалификации. Нещо невярно в това?
Да има нещо невярно, аз продължавам да смятам "че електронните четци се ползват предимно като секънд хенд устройства от хората, които имат вече таблети, най-вече с една цел - за да се правят на гъзари" (или ще се ползват по този начин от тези, които смятат да си купят и двете).
А за плюсовете - да има един плюс, който не го бях съобразил. Но това не променя нищо.
Цитат:
а аз вече наистина спирам да пиша
Разчитам на това.
->Изход<-
Цитат:
дай да те чуем за какви възвишени цели може да се ползва таблет
Нещо не ти върви този инверс...защото аз не казвам, че с което и от двете устройства могат да се вършат такива неща. Но пък най-малкото и с двете могат да се вършат по-интересни неща от това да де заяждаш с мен.
А с таблета мога да се свършат малко повече отколкото с четеца.