Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: The Cube Публикувано на: 24 Авг 2012 14:44
сравнително як филм, малко е dafuq did i just watch, ама е як. после ще гледам другите два.
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: The Cube Публикувано на: 24 Авг 2012 16:45
защо направи цяла тема за тва о.О
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Cube Публикувано на: 24 Авг 2012 21:48
може би щото ме е изкефил но не е толкова смислен че да го пусна в смислените филми? а ти що направи темата за оня филм и то в общия?
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: The Cube Публикувано на: 25 Авг 2012 00:48
щото е общ
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: The Cube Публикувано на: 25 Авг 2012 13:52
В общи линии
The Cube - добър филм, оригинална идея. The Cube 2 - може да мине за добър, все така оставя въпроси около сюжета след приключването му. Лично на мен ми хареса доста. The Cube Zero - тъп. Има яки капани на места и с това се изчерпва всичко хубаво във филма. Филма предоставя възможност да надникнем "отвъд" стените на клуба, да видим живота на стандартните "оператори" които движат цялата система и между временно някакви затворници се опитват да се измъкнат от поредния куб...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Cube Публикувано на: 25 Авг 2012 16:34
Гледах и третия. Първият ме изкефи с мрачния и клаустрофобичен сетинг и това че нямаше обяснение какво е куба. Втория ме изкефи че добавя неща като манипулация на времето и паралелни реалности, но разочарова с края. Третият беше жестоко тъп, далеч по добре щеше да е да не разкриват кой или какво седи зад цялата работа.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Cube Публикувано на: 25 Авг 2012 17:10
И трите не ми харесаха. По принцип се кефя на подобни нестандартни идеи ама ми бяха прекалено "dafuq did i just watch"
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: The Cube Публикувано на: 25 Авг 2012 17:27
Sentinel* написа: Гледах и третия. Първият ме изкефи с мрачния и клаустрофобичен сетинг и това че нямаше обяснение какво е куба. Втория ме изкефи че добавя неща като манипулация на времето и паралелни реалности, но разочарова с края. Третият беше жестоко тъп, далеч по добре щеше да е да не разкриват кой или какво седи зад цялата работа. Нямаше да е лошо да разкрият, ама... Ама защо по такъв плосък начин, с ужасен сюжет и просто отвратителна игра...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: The Cube Публикувано на: 25 Авг 2012 17:27
мерси, изтеглих си първите 2
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: The Cube Публикувано на: 25 Авг 2012 17:33
Ти сериозно ли не си гледал Кубът?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Cube Публикувано на: 25 Авг 2012 17:36
и аз не ги бях гледал, просто ми се гледаше ъндъргаунд сай-фай и си дръпнах. сега ще дръпна още.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|