Автор |
Съобщение |
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Watchmen Публикувано на: 23 Мар 2009 17:41
Jorix написа: Van Zan написа: Гледах го нарежда се ама веднага във топ 5 на личната ми класация. Другите 4 сигурно са батман,спайдърмен,железния човек и супермен Каза човека, чиито топ 5 са 5-те Американски пай
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Раскольников
|
|
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: Watchmen Публикувано на: 23 Мар 2009 17:42
Многоуважаеми съфорумници , след кратка среща с нашия БИВШ форумен колега Ледник, който не пропусна да изкаже положителните си впечатления от филма , спонтанно се породи идеята за съвкупно(за някои от нас повторно) посещение на Watchman. Заявилите желание за участие в инициативата за сега са Ледник, Хамелеона,Влад, Ноктурно,евентуално Омега-х и моята скромна персона.След допитване до мнозинството от тях за време и място бяха избрани тази Сряда от 21:15 - Арена Запад. Мястото както и точни час подлежът на промяна, но не и денят , тъй като е единствения удобен за по-голямата част от заявилите сигурно участие. Желаещите биха могли да заявят участието си в тази тема а детайлите и организацията по събирането ще се обсъждат в Skype... Rorschach, One Vision , както и всички останали познати лица - за вас поканата важи с особенна сила по настояване на останалите участници.... PS: В зависимост от избрания час съответното мероприятие може да бъде предхождано от скромна обществено полезна проява по унищожаването на достъпни до участниците неназовани количества алкохолни деривати, с цел предотвратяването на тях да бъдат изложени все още младите и крехки детски организми...
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
|
indigo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Watchmen Публикувано на: 23 Мар 2009 17:44
Can I come, pleeeeeeaaaaasssssseeee
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Watchmen Публикувано на: 23 Мар 2009 17:53
Добре дошъл си!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Watchmen Публикувано на: 23 Мар 2009 18:45
indeedhewas написа: Jorix написа: Другите 4 сигурно са батман,спайдърмен,железния човек и супермен Каза човека, чиито топ 5 са 5-те Американски пай Тва пък от къде го измисли
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Watchmen Публикувано на: 23 Мар 2009 18:54
Jorix написа: Тва пък от къде го измисли Бате, нарече те тъп, не схвана ли???
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Watchmen Публикувано на: 23 Мар 2009 20:03
Схванах да,но по някав много смотан начин
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Watchmen Публикувано на: 23 Мар 2009 20:04
Истина изразена по смотан начин е не по-малко истина.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Watchmen Публикувано на: 23 Мар 2009 20:05
Тва в книжката за дебили ли го прочете
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Watchmen Публикувано на: 23 Мар 2009 20:07
Гангстерско ли е да се пише без препинателни знаци
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Watchmen Публикувано на: 23 Мар 2009 20:10
Кой пише без препинателни знаци
|
|
|
|
|
indigo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Watchmen Публикувано на: 23 Мар 2009 21:17
Jorix, съжалявам много за създаденото двусмислие. Исках да ти предложа да ми ядеш хуя. Надявам се объркването да не е довело до сериозни последици.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Watchmen Публикувано на: 23 Мар 2009 21:35
indeedhewas написа: Jorix, съжалявам много за създаденото двусмислие.Исках да ти предложа да ми ядеш хуя. Е сори не съм те разбрал,не говоря гейски
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Watchmen Публикувано на: 23 Мар 2009 21:43
КОЙТО СИ ГО ВИИКА, НА СЕБЕ СИ ГО ВИКАААААААААААА!!!!
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Раскольников
|
|
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: Watchmen Публикувано на: 24 Мар 2009 11:50
Леко доуточнение- сборния пункт ще бъде пред ректората на Софийски Университет в 8:30. От там идеята е да бъде взета маршрутка N.6 и групата да е в киното 15 минути преди прожекцията.Билетите са по 8 лева...Е както виждам за сега няма особенна промяна в състава като изключим присъствието на indeedhewas , което естествено е добре дошло...Естествено ако има други желаещи те ,на които това не им е удобно бихме могли да се срещнем направо в киното...
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Watchmen Публикувано на: 25 Мар 2009 23:41
Току що се прибрах от киното. Бях сам в залата, придружаван единствено от голям пакет чипс паприка, за който в последствие напълно забравих. Няма смисъл да пиша на дълго и широко за филма, той е просто голямо мастилено петно. Какво ще видиш в него и как ще го разбереш зависи единствено от теб.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|