Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 01 Мар 2008 10:28
Godslayer написа: Някой би ли ми предложил аниме с самурай,битки,мечове да не Bleach,Shaman King,Samurai 7 Samurai Champloo, Shigurui, ...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 01 Мар 2008 12:01
Andrey358 написа: С медия плейър си ги гледам. Има една опция за off на субтитрите, но нищо не става. А иначе кой е този сайт Анимес? Аз знам само прокси анимес, но едва ли него имаш предвид?
На медиа плеър, долу в дясно трябва да ти излиза 1 зелена стрелкичка, или от там си оправяш звука или от Play на самия плеър горе дет са му бутоните. Иначе имам в предвид anime.ludost.net (без www), но имах предвид това де , тук им е анимето . Хами, аз гледах и Noir, там дублажа си е правен от японците и също е добре, но и аз не се сещам за други анимета, където доблажа да ми е харесал.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
Blinkers
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 01 Мар 2008 14:24
Аз избягвам да гледам с друго аудио освен с японско,просто цялата тръпка се губи.Затова си гледам с английиски или български сибтитри.
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 01 Мар 2008 15:52
Disturbed написа:
И все пак - на японски >>> на английски :Р
Разбира се! Просто и с дублаж на тези е приятно.. : А иначе се чудя дали беше " Afro Samurai ", " Evangelion " илии ... нз, абе кво ни дреме.. да се гледат на японски!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 01 Мар 2008 15:53
Аз пък гледам аниметата по повече от един път, единия път с японски саунд, втория с английски Ама какво е значението когато гледаш анимето със BG/EN субтитри, като е с японски звук така или иначе няма да разбереш нищо
|
|
|
|
|
Blinkers
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 01 Мар 2008 16:21
Вuddy написа: Ама какво е значението когато гледаш анимето със BG/EN субтитри, като е с японски звук така или иначе няма да разбереш нищо Може и да не разберем нищо,ама с японски саунд е по автентично,апък и японския ме кефи повече как звучи.
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 01 Мар 2008 16:45
Blinkers написа: Може и да не разберем нищо,ама с японски саунд е по автентично,апък и японския ме кефи повече как звучи. А и в някой момент, след около час гледане, остановяваш, чепрости изрази и въпроси знаеш какво значат и без превода отдолу
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 02 Мар 2008 11:03
Blinkers написа: Цитат: Може и да не разберем нищо,ама с японски саунд е по автентично,апък и японския ме кефи повече как звучи. Да бе... Една от причините да го искам на английски е че геройте изобщо не са ми толкова симпатични, когато бъбрят на япоснки. Въпрос на вкус де...
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 02 Мар 2008 16:03
Tozi variant na Fuoffu-to niama li angliski dublaj? http://chise.ludost.net/upload/mosi/Fum ... l%20Panic/Samo deto mu lipsva 11-ta seria. Za sujalenie TSR se naimra trudno s ENG dublaj... Lichno az predpichitam iaposkia dublaj, zashtoto seyutata sa v puti po-dobri aktiori...a tezi koito dublirat Kaname i Sagara ot FMP sa aboslutni maistori...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 04 Мар 2008 16:13
Аз се сещам за едно филмче ма незнам дали ще го напиша правилно Crying freeman(Плачещия фрийман)-манга.До колкото се сещам беше 3 или 4 епизода ,а има и филм направен по него.
___________________________________ Приятелите си идват и си отиват, но епиците са soulbound. http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... 800xr5.jpg
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 04 Мар 2008 23:02
Djtaz написа: Аз се сещам за едно филмче ма незнам дали ще го напиша правилно Crying freeman(Плачещия фрийман)-манга.До колкото се сещам беше 3 или 4 епизода ,а има и филм направен по него. Предполагам за това иде реч, ако съм те разбрала правилно, само не разбрах ^^ Гледал ли си го или искаш да си го гледа пак/догледаш.
|
|
|
|
|
Кain
|
|
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 05 Мар 2008 08:15
Искам да ви питам нещо свързано с комикси.WarCraft-Сенки от Лед излязъл ли е.Артлайн мълчат по въпроса а обиколих цела София.
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 05 Мар 2008 11:48
Изгледах това чудо Ex Machina. Води се продължение на Apple Seed 2004. Повече мангизи, повече усилия, повече полигони...и май по-скучен сюжет. Нещо не ме впечатли откъм съдържание. Продуцент е Джон Ву и може би затова Ex Machina ми напомня за неговите филми (престрелки в цълкви, балетни изпълнения в екшъна...и маса прелитащи гълъби...ама роботизирани...).
Най-накрая успях да си доглeдам една любима екшън сапунка - Super Robot Wars Original Generation Divine Wars - да клиширана е, да наивна е, да комерсиализирана е до скъсване...обаче ме израдва точно с глупоста си. Адски трудно е да на се намери такъв качествен боклук - толкова тъп, че чак култов... Освен това музиката е яка, сеютата играят добре, а и анмацията въпреки, че е семпла е над средното ниво. В момента гледам OVA-та. Пропуснах да спомена - Super Robot Wars е правено по поредица конзолни RPG игри.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 06 Мар 2008 16:50
Почнах да гледам Full Metal Panic... Мда, нещо такова ми се гледаше :Р Ама трябва да излизам, пусто му, довечера ще опаткам и другите серии :Р
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 06 Мар 2008 22:02
Значи фулл метал паника е страшно, много се накефих. Сега гледам Фумофуто благодарение на AlShu който ми показа откъде да си изтегля английската версия. Значи стигнал съм до 8-ма серия и ни помен от големи роботи подводници и т.н. ама пак е супер яко. Даже по-яко от първата част
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 07 Мар 2008 13:32
Оня с моторната резачка е най-як , нали? Във Фумофу-то има мекове, ама са дегизирани, като Бонта-кун ...и имат бъг в софтуера, заради който операторът не може да пуска гласови съобщения извън кокпита и трябва да "фумоф-ва" и да жестикулира, като луд Disturbed, гледай и FMP Fumoffu и FMP The Second Raid задължително!
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 07 Мар 2008 14:15
Днес ме питаха за японска анимация и не можах да се сетя за какво иде реч. В несвързаните спомени на субекта се говори за това как света е уплашен от напредъка на кибертехнологийте и решава да забрани развитието им, но Япония не е съгласна. Тя жълтурковците се отцепват от останалите държави и отделят територията си с някакъв щит. Нищо друго не ми каза, като по обясненията за графиката ми се стори, че по-скоро е компютърна анимация, а не рисувано аниме, но човека не е на това мнение.
Чакам включване от знаещите.
@Sеbastian, мерси, наистина това търсех.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 07 Мар 2008 15:35
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 07 Мар 2008 21:31
Аlshu ако можеш да ми дадеш линк откъдето да изтегля The Second Raid на английски ще съм ти БЕЗКРАЙНО благодарен
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|