В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Movies 2019
Публикувано на: 17 Май 2019 09:09
И изведнъж феновете започват да си спомнят за златните години на Джоел Шумахер и Джордж Клууни...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10938 Местоположение: София
Публикувано на: 17 Май 2019 11:05
Всички останали батмани>Клуни>>>Афлек>лайното на афлек>>>>тоя ръб от педалската поредица за вампири. Ужасявам се дори при мисълта. Остава да ги съберат отново с онази дето гледа като пребозало теле (дето му беше изневерила с режисьора, а после стана обратна) и нея да я направят жената котка. Но спокойно могат да вземат и рене зелуегър за жената котка. Всъщност нея могат да я вземат и за батман. Ще го играе като Майк Майърс - Остин Пауърс+Доктор Ивъл+половината други персонажи в поредицата . И пак вероятно ще е по-добре от тоя патисън.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 17 Май 2019 13:16
Gipo написа:
Но спокойно могат да вземат и рене зелуегър за жената котка. Всъщност нея могат да я вземат и за батман. Ще го играе като Майк Майърс - Остин Пауърс+Доктор Ивъл+половината други персонажи в поредицата .
Това вече го видях някъде в нета След 15 години си разконспириран!
Честно да ви кажа, на всичко съм готов за да съживят DC в игралните филми.
Ясно е, че никой повече няма да бъде Батман като Крисчън Бейл, но тези недоразумения в Batman v Superman и Justice League искрено се надявам по някакъв начин да ги забравим без да заличаваме Man of Steel, Wonder Woman, Aquaman и Shazam! като оставяме вратата отворена за Justice League като хората един ден..
Публикувано на: 17 Май 2019 17:37
the_presator
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2682 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 17 Май 2019 18:43
Бен Афлек беше посредствен. Единственото, което имаше беше подходящото телосложение.
Не съм гледал нито един филм с Робърт Патинсън (не броя първите 30 минути на Twilight ), така че съм склонен да му дам шанс. Може би наистина има актьорски талант както твърдят феновете му и ще се представи добре. Нека не забравяме първоначалните реакции при избирането на Хийт за Жокера
Аз лично бих предпочел да издирят сравнително неизвестен актьор, вместо да се мъчат с някакви знаменитости.
DCEU трябваше да бъде рибуутната, но успеха на Aquaman за жалост успя да закърпи нещата и сега кашата продължава. Не мисля, че в историята на киното ще има друга поредица с толкова много несъответствия
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe
Публикувано на: 18 Май 2019 01:23
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 18 Май 2019 11:37
Направо ми е тъжно, че спират Стрелата, а на негово място ще е тая помия. Добре, че Амел се е съгласил да заснемат последен сезон с 10-12 епизода вместо директно да заебе всичко и да си тръгне, което само показва какъв пич е. Нищо, че част от изказванията му ми бъркат в червата, но като цяло е готин тип.
___________________________________ тежки нокаути
Gipo
Публикувано на: 18 Май 2019 11:53
А аз съм шокирал, че все още дават стрелата
The Arrow
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 18 Май 2019 12:00
Еми определено си е боза последно време, но 5 сезон донякъде redeemна положението, но сегашния 7 сезон и предишния 6 отново не бяха кой знае какво.
___________________________________ тежки нокаути
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 18 Май 2019 18:58
Аз лично се изкефих на по-мрачната атмосфера, даже в Batman v Superman имаше някои готини Batman сцени. Уви - цялата работа с тази споделена вселена беше супер претупана, бързаха да се възползват от хайпа около авенджърсите, мегатъпите сюжети, мегапретупаните развои на събитията, отвратителен CGI, абсолютно нелогичните мотивации на героите - бог знае още колко неща могат да се изредят, които скапаха тази вселена преди още да се е родила.
Все още не съм гледал Шазам BtW, но явно искат да сменят цялостно тона.
Gipo
Публикувано на: 20 Май 2019 22:27
Serious Sam написа:
Това вече го видях някъде в нета След 15 години си разконспириран!
Ама аз никога не съм се крил А Шазам е 1-2 степени по-детски филм от последния спайдърмен и по-слаб(без спайдърмен да е особено добър).
the_presator
Публикувано на: 23 Авг 2019 09:53
На трети епизод съм на The Boys. Дотук е доста приятен 18+ сериал. Забравих да кажа, че го споменавам в тази тема, защото сериалът се води свързан с DC. А и персонажите в него представят twisted версии на техните супер герои.
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 31 Авг 2019 22:14
the_presator
Публикувано на: 01 Сеп 2019 01:56
Няма да се занимвам с IGN защото много често спойлват неща. Отделно за мен последните няколко години не си струва да се четат/ гледат. Оценяването им на моменти няма никаква логика и дори понякога не съответства на нещата в ревютата им Въпреки това видях, че на сайта им са дали 10/10 на филма, което мисля, че е изключително рядко за тях.
Преди няколко дни излезе нов трейлър, но понеже сме толкова близо до излизането на филма аз ще го пропусна:
Както и три нови постера:
Spoiler for :
Публикувано на: 01 Сеп 2019 22:35
Императора написа:
п.п. само се надявам Йоакин Финикс да не го последва същата участ като Хийт Леджър.
Same, но засега изглежда всичко е наред.
Императора написа:
п.п.п. промо / рекламните материали са невероятно СЛАБИ, тбх.
Не знам, струват ми се нормални. Аз лично бях решил, че трябва да гледам филма още с излизането на първият тийзър/ camera test. Постерите са добри. Първият трейлър също беше добър и даде представа какво да очакваме от филма.
Предпочитам силните моменти да ги видя за първи път в киното, вместо да ги покажат в трейлър без контекст.
Логан все още остава филмът с най-добри трейлъри, които бяха наравно с брутално якото ниво на филма
Публикувано на: 02 Сеп 2019 10:20
the_presator написа:
Аз лично бях решил, че трябва да гледам филма още с излизането на
Първият трейлър за мен беше толкова ужасен, че реших повече да не гледам/чета нищо свързано с джокера. И все още настройката, с която ще отида да го гледам е като да ми правят клизма, примерно . Не знам, може да е як филма, но първият трейлър беше
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения