Автор |
Съобщение |
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 07 Сеп 2011 19:22
Такава бозица е филма, че просто не ми се говори ... Очакванията ми не бяха големи разбира се за тоя род филми, седнах да гледам най-вече аудио-визуални "извращения", но дори те с нищо не ме грабнаха... Реквизита и костюмите подхождаха повече за евтин sci-fi сериал от колкото за супер продукция на стойност $150,000,000... всичко стоеше толкова пластмасово... Сценария постен като меню на 70 годишен старец вегетарианец от бялото братство... И тук очаквах поне лъч надеждата от оскарката Натали...но не би... тъпа и слаба роля... Heimdallr....nigga? WTF Положителна оценка за филма биха имали най-вече момиченца и лица под 16 години... л/о 5.5/10 Туко що гледах X-men First Class та малко ми се пооправи вкуса след повърнята по-горе ... Определено имаше много добри моменти, а и играта на McAvoy, Fassbender беше на ниво... Страхотен прикуъл ... л/о 7.6/10 Tiny написа: Само вторият спайдърмен беше по-стабилничък. +1
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 12 Сеп 2011 14:33
Тор го гледах наскоро вкъщи, така че може би не съм хванал настроението да се гледа филм на кино, но бих казал, че гледам достатъчно много други филми вкъщи, че да мога да изградя адекватно мнение. А в случая то е, че филмът е ужасно тъп и просто не мога да повярвам как може да има толкова високи оценки и някои хора дори да го смятат за потенционален носител на оскари и т.н. Последното може да са били разни Marvel-fanboy хлапета де, но все пак. Всичко интересно във филма се изчерпваше с взаимоотношенията между Один, Тор и Локи. Всичко останало беше пълна боза - аверчетата на Тор бяха бутафорни, Щит агентите бяха декор, а земните дружки на Тор бяха статисти - очевидно и Натали Портман не може да направи нещо качествено от тъпа роля, а Скашгорд е актьор с доста опит, но и той не може да му помогне с тази пародия. Екшънът беше супер постен и невпечатляващ - то всъщност и почти отсъстваше де. Май само битката в началото с ледените гиганти беше нещо по-интересно, но и дори там беше скучно, понеже Торо развърташе чуко и всички магически умираха, а после полетя стил "Нео спасяващ Тринити" и направи тилен пиърсинг на иначе обещаващо големия дзвер. Като цяло голямо разочарование, сложих му 3/10. 3D-то не го знам как е било, но като знам тенденцията филмите напоследък да имат 2-3 такива ефекта за цялото си времетраене, а през останалото време да се чудиш защо си дал повече пари за тоя филм, вероятно "Тор" не прави изключение.
По темата за Марвелските филми - бих казал, че само X-Men-ите са добри, а всичко останало е банално/бозливо/скучно. Май първият Хълк беше добър наистина, а лично харесвам и първия Наказател (този с Том Джейн, не 80-тарката с Лундгрен). Като фен на Спайди мисля, че филмите за него са разочароващи, най-вече заради супер дървото в главната роля. По принцип харесвам филми за супер герои и ги разглеждам само откъм фън-фактор страната им, така че им давам по-високи оценки, ако са го задоволили, но като цяло повечето не са особено добри като филми. В случая с Тор дори прелива чашата май.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
CS_Bahtich
|
|
В момента играе: IronMan2,SpaidarMan web of ShAows Coutar Strice
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 14 Сеп 2011 13:26
Аве първия Трон става ли за гледане?
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 14 Сеп 2011 14:30
Ни в клин, ни в ръкав, ама щом си питал - от днешна гледна точка не е нищо особено, понеже на времето си е разчитал основно на визуалните си ефекти, които изглеждат смешно днес. Но ако си фен на старото кино, мисля, че ще ти хареса. Нищо уникално, историята е ОК, актьорската игра бива. Но е дългичък и може да ти доскучее по някое време.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 16 Окт 2011 17:26
На мен ми хареса филма
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|