Автор |
Съобщение |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 11 Юни 2011 22:43
Сунай написа: бла бла бла Най-вероятно Mars Attack. Не ми се коментира другото.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 13 Юни 2011 09:41
Tiny Цитат: Най-вероятно Mars Attack. Абсолютно...но това "музиката ги убива" ми припомни една obscure канадска комедийка, в която пародираха темите "мъже в черно" и "извънземна конспирация". Извънземните агенти се превръщаха в пуканки под звучите на акордеон ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) . Един от главният герой беше скрил акордеони във всички обществени тоалетни, като част от организираната нелегална борба  . Мега-кретения и диаметрално противоположно на "смислен филм". 
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 13 Юни 2011 12:44
Brick Top написа: Това много ли е готино, щото от трейлъра бях останал с впечатлението, че е по-скоро романтичен филм, отколкото някво яко мистъри ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 19 Юни 2011 20:57
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 19 Юни 2011 23:33
Barfly
''смисълът не съществува, защото е прекалено индивидуален''
ама бях мн изи бях като го изгледах
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 20 Юни 2011 00:15
Джунейд написа: Brick Top написа: Това много ли е готино, щото от трейлъра бях останал с впечатлението, че е по-скоро романтичен филм, отколкото някво яко мистъри ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Виж сега, филмът не е нещо невероятно, но всеки може да открие нещо, което да го впечатли/накара да се замисли. Доста приятно съм изненадан от филма. Концепцията е интересна и добре издържана. Единствената ми забележка е, че можеше да го направят малко "по-дълбок", но тук вече не знам каква е била целта на продуцентите. В никакъв случай не е загуба на време, а Деймън е блестящ както винаги. П.П. Момата е много яка! 
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 20 Юни 2011 00:23
Ай сиктир бе, Тил се изкефил на Barfly 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 20 Юни 2011 09:24
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 21 Юни 2011 08:00
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 21 Юни 2011 08:06
The Chameleon написа: Тъп е, това е първия филм, който не издържах до края...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 21 Юни 2011 10:51
А някой дал ли е The Man from Earth (сори, на бачкането имам филтри и не мога да отварям Замунда...  ) ? Ей го -> http://www.imdb.com/title/tt0756683/Много смислен и интелигентен научно-фантастичен филм, особено ако си фен на качествената фантастика в книжен формат. ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 21 Юни 2011 10:58
Serious Sam, you're WEAK! ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 23 Юни 2011 19:13
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 23 Юни 2011 19:55
Смислен филм.... миии, да! 
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 23 Юни 2011 20:52
мдае ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 09 Юли 2011 12:27
|
|
|
|
 |
Alaster
|
 |
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 13 Юли 2011 21:02
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 27 Юли 2011 12:31
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 27 Юли 2011 12:38
Трябва Никълъс Кейдж маратон да си направя
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Shamancho
|
 |
В момента играе: LoL
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 27 Юли 2011 14:17
EcTeTa написа: Интересно. Май филмът,който съм гледал с Броуди е някакъв remake http://zamunda.net/details.php?id=265888&hit=1Еdit: Гледах го германския... remake-ка е доста слабв сравнение с него
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|