Автор |
Съобщение |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 18 Юли 2013 13:27
Btw излезе Flashpoint paradox.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 18 Юли 2013 14:52
Ама е DVD-ripp...а и е нещо мърляв релийза на който попаднах...ще чакам по-добър.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 19 Юли 2013 09:13
От short-овете към които съм дал връзка по-горе, не бях гледал голяма част. The Bat Man of Shanghai се оказа убийствено. Жалко, че е само 3 кратки серийки.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 22 Юли 2013 08:41
Дочаках хубава версия. Justice League: The Flashpoint Paradox - първо хубавите неща: прилична анимация, маса екшън, динамично развитие на сюжета, прекрасна игра на voice actor-ите и подходяща музика. Понеже ползва същия character designer, а разиграването и хореографията на битките е много сходно, заглавието е "още от същото" каквото бяха Young Justice и Justice League: Doom - приятен и красив за окото екшън, въпреки че и трите заглавия са в различни светове. Е, има поне един герои от Young Justice, който на теория не трябваше да се появява във Flashpoint, по предполагам аниматорите са го сложили, като личен подпис . Лошото е, че събитието Flashpoint не ми хареса особено. Идеята определено е интересна - разглеждаме познати героите под алтернативен ъгъл, както и непознати герои в познати роли. Разглеждаме и последствия от действия, които героите дори не знаят, че са желали подсъзнателно. (Psycho analysis and stuff.) Обаче има недомислици, бъркотия, а и за n-ти път пренаписват правилата на времевите парадокси в тази вселена. Изгледах и 3 екстри към заглавието. Бла-бла за пътуване във времето, които демонстрират, че авторите наистина не са държали го направят много логично, описание на Flash злодеите (не че всички са централни за Flashpoint) и презентация на Young Justice: War - която показва, че новото dtv продължава със следващата JL арка, която вече е във света на New 52. (Дори Flashpoint Paradox завършва с hint за това.) Нея съм я чел в комикс вариант и имаше бая екшън и красиво нарисувани сцени.
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 22 Юли 2013 09:29
Днес излиза mid-season final-ът на Венчър Брос. Някой?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 22 Юли 2013 12:15
Epic trailer is epic - http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ftLm52V1y0С други думи - вторият сезон на Кора идва през септември.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 24 Юли 2013 08:05
Axe Cop ep 1 is demented...and that's good!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 11 Сеп 2013 08:14
Краят на Futurama - всички се оплакваха, че този сезон е по-слаб. Има нещо такова, но все пак се беше забавен. Последният епизод не е от най-любимите ми, но имаше бъзишки заигравания (за пореден път) с пътуване във времето.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 15 Сеп 2013 15:54
Legend of Korra s02e01&02
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 16 Сеп 2013 08:23
Керъктър дизайнът е малко по-семпъл, но това за мен не проблем, защото така прилична на средностатистическо аниме и някак се чувствам в свои води. Анимацията в някои сцени (стънта на Mako с мотора) изглежда с по-нискък frame rate от обичайния за проекта. Сюжетът - историята сега почва, но темпът е малко по-бавен и по това ми прилича на ATLA. Негативното - героинята на Korra нещо е изтъпяла между сезоните, а Mako е безличен както обикновено. Чичото също идва прекалено дървен и еднопластов за централен злодей. Ще се следи де, заглавието е в пъти по-интересно от всичко останало, което излиза в момента.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 23 Сеп 2013 12:03
Ако някой се интересува - почна нов сезон на Dragons...of Berk...
Трети епизод на новия сезон на Korra ми хареса по-малко и от предните два.
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 30 Сеп 2013 02:31
А аз гледах това -> http://www.imdb.com/title/tt0107692/ , кажете няколко подобни анимета
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 30 Сеп 2013 08:29
Пробвай други филми от същия режисьор - http://en.wikipedia.org/wiki/Yoshiaki_KawajiriКооперациите му със щатски студия, като Vampire Hunter D: Bloodlust и Highlander: The Search for Vengeance имат доста сходна визия и атмосфера (но както си личи от заглавията не се развиват във феодална Япония ). В Animatrix имаше и два интересни негови сегмента и единият е доста самурайски. От същия сценарист има някакъв подобен сериал, дето не съм го гледал - Basilisk: Kouga Ninpou Chou. Иначе подобно заглавие...най-близкото за което се сещам е Stranger: Mukoh Hadan (aka Sword of the Stranger). Той е доста добре нарисувано и има добри битки с мечове.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 30 Сеп 2013 14:15
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 30 Сеп 2013 15:19
Ми то аз не "чакам"...въобще не смятам да го гледам. По всички впечатления които съм чел личи, че заглавието НЕ набляга на екъш-приключенско-политическо-детективските елементи, като Ninja Scroll/Juubee Ninpuuchou, а го избива най-много и предимно на драма (дето в Ninja Scroll в умерени количества). Аз обичам само качествена и смислена драма употребена по подходящ за историята начин. Заради непропорционалните количества изстискана от пръстите драма съм зарязал доста популярни заглавия - примерно мангата на Rurouni Kenshin, когато и писна да описва Меиджи ерата или фиктивни бойни стилове, а заора в трагедия. (Пък принципно беше добре направена.). Fullmetal Alchemist, също не смятам да го изтърпя отвъд 26-ти епизод. Най-новият пример е Shingeki no Kyojin. Всичко живо се хайпна по него, но на мен ми си драйфа от елементарните подходи за character development и емо-вщиината. Такива заглавия са ми тъпи, пръвосигнали и елементарни.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 30 Сеп 2013 17:30
Аз само да вметна, че Hulk: Agents of S.M.A.S.H започна, явно като част от Марвелския Блок заедно с новите авенджърс и ултимате Спайдърмен. Емиии, не е лошо, няма какво да си кривя душата, Хълк е фън, има още една тумба Хълкове, Червеният пуска дебелашки лафове, Бфф-то на Хълк е дразнещ, но то май това си му е целта. Бях изгледал 4 накуп, сега видях че има още 3, няма какво да се оплаквам, една мног приятна дъвка е
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 30 Сеп 2013 21:26
AlShu написа: Най-новият пример е Shingeki no Kyojin. Всичко живо се хайпна по него, но на мен ми си драйфа от елементарните подходи за character development и емо-вщиината. Такива заглавия са ми тъпи, пръвосигнали и елементарни. aha какво толкова му се кефят, ще кажеш някъв masterpiece ве... Най-точното определение, което мога да му дам е аverage shit-ня. (daje mu e mnogo mai)
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 01 Окт 2013 08:20
Agents of S.M.A.S.H. още не съм се стегнал да го загледам. Май не е като за мен. Никога не съм бил фен на Хълк. Анимации като Avengers EMH и Planet Hulk го представят в интересна светлина, но принципно не си падам по историите с него. Имам и доста натрупани неизгледани Ultimate Sipder-Man и Avengers Assemble. Втория сезон на Dragons...of Berk. Още от същото. Шоуто си е детско. Има някои 3D неща които правят по-добре примерно от Beware The Batman и музиката е добре, ама историята е пффф... Вторият сезон на Korra продължава, както и почна - относително скучно и праволинейно. Петият сезон на Regular Show си продължава с култовите простотии. Само той ме радва напълно.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 05 Окт 2013 10:39
AlShu написа: Ми то аз не "чакам"...въобще не смятам да го гледам. По всички впечатления които съм чел личи, че заглавието НЕ набляга на екъш-приключенско-политическо-детективските елементи, като Ninja Scroll/Juubee Ninpuuchou, а го избива най-много и предимно на драма (дето в Ninja Scroll в умерени количества). Аз обичам само качествена и смислена драма употребена по подходящ за историята начин. Предвид какви пределно инфантилни и изпразнени от смисъл ДОРИ СПОРЕД ТЕБ САМИЯ заглавия следиш, да не изгледаш Базилиск заради хорските впечатления е най-малкото дебилно. Поне е късо, историята е на ниво, лигавни отсъстват и посланието ще е все така актуално, а как си си преценил, че драмата не е качествена, дълбока и смислена само ти си знаеш.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимации - щот' ми писна за всеки нов филм да правя тема Публикувано на: 07 Окт 2013 08:56
А ти трябва да си идиот, за де се опитваш да наливаш акъл на дебил . Аз аниме гледам за разтуха. Драмата си я имам в личния живот всеки ден. Вие като сте някакви drama hog-ове и се радвате или мазохистично съпреживявате хиперболизираните страдания на героите, мен това хич не ме грее. Цитат: Поне е късо 24 серии е нормална дължина. Дори 13 е нормална дължина. 6 серийна OVA или one shot-овете вече става късо. Да има 300+ сериали, ама те са малко и аз следя само един от тях (защото рядко правят нещо по централна история). Цитат: заради хорските впечатления Знам какво харесват хората и какво не харесвам аз. Цитат: а как си си преценил, че драмата не е качествена Защото хората харесват само нискокачествена, нискоразрядна драма. Тази която аз харесвам им е скучна. Цитат: посланието ще е все така актуално Че всеки с власт ще злоупотреби с нея и ще му е кеф да мачка и истезава...дъъъ, това си го знаем по подразбиране.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|