Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Marvel Cinematic Universe
Публикувано на: 11 Ное 2015 23:55

https://www.youtube.com/watch?v=nWHUjuJ8zxE

https://www.youtube.com/watch?v=7H4zy40iJR4

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2016 12:12

Някой друг изгледа ли Jessica Jones?
Според мен е супер сериал, нищо общо с тийн тъпните флаш и ероу.
Правен е от хората зад сериала Daredevil.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2016 13:29

Цитат:
нищо общо

Naaah.
Всички сериали за супер-герои са тъпи.
Признавам по различен начин, но важното е, че не докарват и 1% от усещането да четеш комикс.

Джесика не че съм я гледал, ама доколкото разбирам е някаква over the top психо драма.
Такива може да се правят във всякакъв сетинг. Не вкарват нищо смислено и ново в тематиката. На drama феновете може да им харесва адски много, но не разбира как може да се води (от доста хора в интернет) за качествено ново заглавие.

Виж The Expanse поне е рядко добра space opera в контраст да кажем със бутафорните стандарти на Farscape или Stargate си се равнява с по-добрите епизоди на BSG reboot-а.

Мисълта ми е, че JJ не носи нищо добро на комикс фронта, защото е драма маскирана, като комикс.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2016 14:30

Брат, около 10 пъти съм ти го казвал и преди - страшен дървен философ си и трябва да ти дадат някаква грамота в сферата на "безумни разсъждения на непонятна тема".
Не си гледал JJ, ама не носела не знам си какво... И преди сме водили същия разговор за филми/игри.
Едно е да си гледал нещо и да кажеш - ти луд ли си, ебаси тъпия филм/сериал, друго е да философстваш над заглавието... :doh:

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2016 15:02

Добре де, докажи как не съм прав.
Дай пример колко комиксово е JJ. :lol: :lol: :lol:

На мен в случая не ми е нужно и да съм гледал 5 минути, защото е очевидно и по рекламните материали и по реакциите на хората.

ПП
За игри, които не съм цъкал не помня да съм се заяждал.
Най-много да съм спорил за жанрове или за издателски практики.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2016 16:40

Нямам намерение да доказвам каквото и да било на човек, който няма как да оспори с нищо думите ми, защото не е гледал сериала.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2016 17:28

Gipo
Цитат:
Нямам намерение да доказвам каквото и да било

Просто не можеш.

А сериалът не смятам да го гледам, точно защото знам със сигурност от статии и коментари на хора на които имам доверие, че е далеч от комиксите и супер-геройщините, а е мелодрама.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2016 17:52

Ти не си опонент, а трол. Сериалът не е като флаш и ероу, а е по-брутален и от daredevil. Не ме интересува какви глупости на фенове на тийн типа супергеройски филми си чел. Посъветвах хората да гледат Jessica Jones, защото не е тъп тийнейджърски сериал, в който самите сценаристи не си спомнят какво се е случило преди 2 епизода. Или го гледай, или коментирай нещо, за което си наясно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2016 18:41

Gipo
Цитат:
Сериалът не е като флаш и ероу

Ето това е типична тролщина, защото никъде не съм ги сравнявал, нито пък ги уважавам тези двата (а Легендите, Готъм и Супергърл са дори още по-смрадлива помия).

Моята теза винаги е била - няма и не може да има спурергеройски сериал, защото нито някоя телевизия би похарчила такива пари, нито имат достатъчно навити сценаристи, които да познават материала и да извадят най-добрата есенция по темата за супер-силите.

Има един-два анимационни сериали, дето са си позволил това и толкоз.

Цитат:
какви глупости на фенове на тийн типа супергеройски филми си чел

Писания на JJ фенове четох. Някои от тях са и огромни комикс нърдове. Не смятам да са глупости.
Пък ти ги наплю без и да знаеш, че всъщност са съгласни с теб донякъде.

Цитат:
по-брутален и от daredevil

И срещу това не съм казал нищо. :lol: :lol: :lol:

Цитат:
защото не е тъп тийнейджърски сериал

Ми хубаво, ама какво му е супергеройското или комиксовото?
Ето Daredevil-ът си е, въпреки че не го харесвам, обаче според мен JJ само повърхностно ползва темата за силите, за да създаде супер-драматична история и изпържени чувства.
Подменя отправната система един вид.
Това можеха да го постигнат и в най-обикновена адвокатска сапунка. Не се възползва по никакъв начин от това, че действието се намира в MCU.
Може и да съм в грешка с това предположение и външни впечатления, но тук е мястото да ме опровергаеш и да дадеш пример-два, а не да ми се отяждаш и да вменяваш (това с игрите).

Апропо, има и хубави неща точно за тийнейджъри, но естествено не са нито в Netflix продукциите, а още по-малко в CW.

Цитат:
за което си наясно

Наясно съм, че "по-яко от Флеш" (това и за Мечето Ръкспин може да се каже), "по-брутално от D" и "не е за тийнове" по никакъв начин не противоречи на тезата ми.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2016 19:51

Ти теза нямаш, защото не си гледал сериала. Твоето е свободно съчинение по заглавието на произведение... и поради тази причина не съм чел какво си написал :lol:. Както казах, дървен философ.
Нека някой да го гледа и да си каже мнението.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Яну 2016 09:12

Gipo
Цитат:
Ти теза нямаш

Всъщност развивам я от години на базата на прочетени комикси, гледани филми и ТВ шоута и пр. и пр.

Апропо, абсолютно същото е положението и при научната фантастика. Ако човек я познава само от киното и телевизията ще има доста лошо мнение за нея (Прометей, последният на Нолън и какви ли не още претенциозни боклуци).
Марсианецът може и да е от малкото изключения, още не съм го гледал.

Цитат:
по заглавието на произведение

Ми не, правя си изводи от писания на критици (DenOfGeek, IO9) и фенове (Shadowdance). Както подчертах те го ценят високо, но не го смятат за много комиксово. Най-вероятно сценарий предназначен за свръхестествен трилър, но пренаписан набързо с герои от Marvel...което и обяснява, защо не се държат както са свикнали феновете.
Работата е там, че темата на JJ (сериалът, комикси с нея не съм чел) не ми е интересна и е леко встрани от супергеройщините въобще.
На теб обаче не ти дреме за темата, а ти трябва по-брутално, по-психясало, по-edgy и по-драматично, защото това го правило mature (само по себе си доста тийнейджърска реакция между другото :lol: ).
Иронията е, че комиксите са пълни и с такива истории, дори преобладават, но по някаква тъпа причина никой не иска да ги вземе 1:1, а вечно ги пренаписват в стил познат от други ТВ жанрове. :lol: :lol: :lol:

Пък ти ако щеш чети и вярвай.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Яну 2016 09:43

Абе наспами темата с някакви brain farts, дето никой няма да ти ги чете. Хората влизат в тая тема, за да видят нещо за марвелски филми/сериали, а не да ти четат "аз не съм чел комикса, не съм гледал и сериала, обаче знам много добре!!!" тъпотиите :lol:.
Айде стига си спамил.

Гледайте Jessica Jones момчета, особено, ако ви е харесал Daredevil сериала.

ЕДИТ:
Дървен философе, не ти чета постовете, не се хаби да пишеш повече.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Яну 2016 09:55

Gipo
Цитат:
наспами темата

Тя пък една буйно развиваща се тема.
Обаче мисля, че споровете от типа "Колко Marvel-ско е това?" точно тук им е мястото.

Цитат:
обаче знам много добре

Странното е, че ти би трябвало да знаеш още по-добре, но нито един път не се опита да ми запушиш устата с факти от сериала.
Все ме подкопаваш странично, а като много по-голям JJ знаяч можеше да ме атакуваш фронтално.
Може пък колкото и странно да звучи, да съм прав и теб да те кефи точно факта, че сериалът има възможно най-малко общи неща със супер-геройските теми?

ПП
Тук малко се чувствам в ролята на човек, който обяснява на любител на бял шоколад, че няма нищо лошо в това, но реално продуктът не съдържа какао и не е правилно да се нарича шоколад.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 26 Яну 2016 16:02

Пичове, искам само да ви кажа, че ако разбирахте поне малко от малко за entertainment индустрията, и думите тропи и форми не ви звучат на китайски, щяхте да знаете колко умни неща ви пише Алшу и как не го оценявате :(

@АлШу, аз те оценявам и ми е винаги интересно да ти чета коментарите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Яну 2016 16:59

Цитат:
колко умни неща ви пише Алшу

Naaah.
Can't be!

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 26 Яну 2016 17:19

Влизам набързо в спора, за да изкажа едно по различно мнение относно засегнатата тема, за съжаление без да съм гледал Джесика Джоунс.

Искам да отбележа частичната правота в тезите и на двамата. Първо, в сериалите по марвълски истории, няма почти нищо марвелско, в абсолютно всички. Даже не бих казал, че са супергеройски, защото спокойно можеше главния герой да бъде заменен, без да се наруши смисъла на историята. Аз издържах 7-8 серии на Дардевил и сериалът си беше ок. Само че за съжаление съм гледал много подобни мафиотски сериали, в които някакъв харизматичен злодей се опитва да завладее цял град. Напълно същата история можеше да се разкаже и без да се използва костюм и прякор за главния герой. Нямаше да има кой знае каква разлика. Подобни крими/мафиотски сериалчета излизат по 100 на година, някои дори леко свръхестествени. Предпочитам да си гледам Хората на Пако, Извън играта или дори по близките до нас Под прикритие и Бригада, отколкото това. А, да - и не съм фен на Дардевил изобщо, като все пак трябва да отбележа, че сценаристите вероятно са били доста ограничени заради правата върху света на Спайдърмен, държащи се от конкурентно студио. Общо взето криминален сериал тип Стрелата, само че с що годе кадърни сценаристи, които не гледат да вкарат главния герой в любовна връзка с всички жени, участващи в сериала, а и не правят хората, които не е убил/не се е скарал с тях супергерои, които да му помагат. Изглежда обаче с влизането на Електра и Наказателят във втория сезон това нещо ще се промени и като гледам как се опитват да вкарат дявола във връзка със мед. сестрата и помощничката му, пък сега като влиза и госпожица Начос, а и без единствения стойностен противник, който има въпросния... в общи линии очаквам сериала да тръгне по пътя на Стрелата и Светкавицата, уви.

В агент Картър пък ако изключиш факта, че периодично се споменава името на капитан Америка, поради всевъзможни глупости с нищо не допринасящи към главната история(но пък за сметка на това всъщност накрая тя се върти именно около него - ирония) и се премахне фамилията Старк, сериала се превръща в утопична постна военна продукция, каквито непретенциозни подобни се навъдиха с десетки. В някои се намесват зомбита, чудовища, извънземни, в други пък нацитата печелят. Истории изсмукани от пръстите и изнасилващи фактите. Хич не съм фен на подобни, но този сериал го издържах целия, защото беше дълъг само осем епизода, а лошата мацка я биваше, също ми хареса последователността как щом някой герой излезе от малоумния си стереотип биваше пречукван още в същата серия. Така се споминаха всички агенти, за които ми пукаше, сякаш сценаристите искаха да покажат, че Картър може да е също толкова скучна и антипатична и вечна, колкото "мъртвото" и гадже(с нетърпение чакам да се гътне в новия капитан).

Джесика Джоунс не съм я гледал, вероятно в по късен етап ще я видя, но в общи линии не очаквам нищо от тази продукция, освен издържана мистична история. Едва ли ще бъде провал, но няма да е и нищо впечатляващо, златна среда. Има толкова жени със свръх умения в главни роли на различни проекти, че тази едва ли ще ме изненада. Искрено се чудя щом харесвате подобни надценени сериали какво бихте казали за Демоните на Да Винчи, Безсрамници, Марко Поло или Викингите. Сигурно ще ви отвеят и променят цялостно мирогледа и светоусещането. За съжаление няма и тема в която да се обсъждат подобни, макар да има несъмнено какво да се каже. А, да - в сравнение с Константин, 100 процента ще бъде много, ама много назад като супергеройски/мистичен сериал. И не е (само) заради героя.

В бъдеще, доста се плаша на какви още издевателства са способни сценаристите, които стоят зад сериалите, вдъхновени от герои на DC и Marvel. Хубаво е, че Марвел пускат сериали само за герои, на които едва ли ще разчитат в големите си продукции, с което запазват златните си кокошки от предизвестен провал. Знаете какво представляват филмите за Тор и Хълк, представяте ли си сериали за тях? Макар, все пак да искам един сериал за Тони Старк, съсредоточаващ се върху пост активната му дейност като успешен бизнесмен, изобретател, спонсор и бохем. Би било наситен с обрати и изненади проект, способен да задържи вниманието за поне 10 сезона 8)

Сега от всичките излюпени в последните 3 години сериалчета на подобна тематика ми допадна само Константин и не защото е нещо невиждано, а просто защото добре пресъздава героя и вижданията му, вярно по разкрасен начин, както и че се обръща достатъчно внимание на всеки отделен случай, някои от които ме караха да се замисля. Всички други отстъпват като усещане дори пред олд скул геройски сериали, правени с почти никакъв бюджет като тези за Блейд и Гарванът, които преди време бтв-тата, а след това и диемите въртяха до откат в програмите си.

Не съм и напълно съгласен с Алшу, понеже този път захапа здраво сериал, без да го е гледал. Накрая току-виж изгледа някоя серия и вземе да си промени мнението :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Яну 2016 18:55

The Wolf,
Цитат:
няма почти нищо марвелско, в абсолютно всички

Е, това не е съвсем вярно. Доста от митологията и историите са в тона на комиксите.

Още в Дердевил-а супергеройстото е желанието на протагониста да бори за справедливостта и как това често се проваля или въобще не е толкова ясно какво е справедливо и какво не.

Цитат:
издържана мистична история

Доколкото знам това не е фокуса на JJ, а по-скоро драмата и psycho torture-а на който подлага героите главния злодей.
(Щото е много mature и дълбоко да се радваш как някой страда на екрана. :lol: )

Цитат:
Сигурно ще ви отвеят и променят цялостно мирогледа и светоусещането.

Naaah.
Мислиш ли че не знаем за тях, а още смятам, че си групирал несъвместими неща. Демоните на Лео с Викингите? :shock:

Цитат:
Марвел пускат сериали само за герои, на които едва ли ще разчитат в големите си продукции, с което запазват златните си кокошки

Говорил съм за това и друг път.
MCU-то е съставено от лицензи, които са напълно в Marvel и затова имат пълен и смислен контрол.
Не че няма техни герои в други ръце (X-Men примерно е във Fox и затова не са част от MCU), но в момента за тях няма сериали.

На DC кино правата им се управляват от WB, точно като от майка мащеха.
Телевизионни им права са пръснати по различни телевизии. CW е подчинена на DW, но явно са оставени да вършат каквото им скимне.
Затова се получава странно за несвикналите с комиксите - две Светкавици по едно и също време.
За Готъм и Супергъл да не отваряме дума какво безумие са.

Нещата опират до контрол и управление.

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 27 Яну 2016 01:08

AlShu написа:
Е, това не е съвсем вярно. Доста от митологията и историите са в тона на комиксите.

Напротив: преувеличени, разкрасени и загубили чара си са историите използвани специално в сериалите на Марвел. Да не кажа, че някои са и без особен логически замисъл(Агенти на Щит, Агент Картър)подплатени с постно изпълнение.

AlShu написа:
Още в Дердевил-а супергеройстото е желанието на протагониста да бори за справедливостта и как това често се проваля или въобще не е толкова ясно какво е справедливо и какво не.

Моля те, приятелю – по твоята логика всеки втори фентъзи или криминален сериал трябва да бъде супергеройски, защото и там се мъчат да вършат добро, да помагат на хората, да са на страната на справедливостта и прочие стереотипи и алабализми. Вероятно и Декстър е своего рода супергерой, а не психопат. За мен супергерой е човек със свръх умения, или гений овладял магията или пък създал някакви иновативни джаджи, въобще на лице трябва да е някакъв аспект от фантазия, ако щеш фантасмагория, защото ако допуснем, че всички утопии, били те разказващи неслучили се истории или несъществуващи светове са достатъчна почва за появата на свръх човек, то може да търсим и намираме герои във почти всеки един сериал, пресъздаващ художествена измислица. (Сори, че разтеглям прекалено много тезата си, ама откакто в последно време почнах да пиша разказчета, дори като тръгна да обобщавам мнение, излитат неусетно нейде 20-30 страници и напоследък пиша стени от текст :D ).

AlShu написа:
Доколкото знам това не е фокуса на JJ, а по-скоро драмата и psycho torture-а на който подлага героите главния злодей.
(Щото е много mature и дълбоко да се радваш как някой страда на екрана. :lol: )

Тук като цяло съм съгласен, но хорър и психо сериите, към които се опитва да се доближи обсъжданият от нас сериал разчитат именно на това и според мен е бил търсен точно този ефект. Хората са луднали по Американска зловеща история, Ханибал и тн. И все пак фактът, че говорим за сериал, който и двамата не сме гледали и разчитаме на мнението на трети лица, на базата на което да си градим теориите, изхвърля разговора директно в сферата на вероятностите и унищожава всяка полза от него. Предполагам, че и двамата едва ли ще гледаме въпросния сериал, защото дълбоко в себе си подозираме, че ще е загуба на време и вкусовете ни са такива, че едва ли подобно нещо ще ни допадне. А и много време отделяме за по мое мнение най-невзрачния проект на Марвел, като имаме да обсъждаме далеч по интересни предстоящи проекти и цялостната посока във филмовата вселена на Марвел за в бъдеще. Бих искал да чуя мнението ти по доста въпроси и най-вече очакванията ти.

AlShu написа:
Naaah.
Мислиш ли че не знаем за тях, а още смятам, че си групирал несъвместими неща. Демоните на Лео с Викингите? :shock:

Защо? Да не би Викингите да са станали помия? Още не съм успял да наваксам с последните сезони. А когато говорим за личен вкус, няма понятие като несъвместимост. И все си мисля, че не само аз смятам въпросните за сериали с огромен реализиран потенциал. И, да – смятам, че повечето не знаят за тях, щом по напред в темата съм попадал на мнения, че Светкавицата и Стрелата са супер сериали :?

AlShu написа:
Говорил съм за това и друг път.
MCU-то е съставено от лицензи, които са напълно в Marvel и затова имат пълен и смислен контрол.
Не че няма техни герои в други ръце (X-Men примерно е във Fox и затова не са част от MCU), но в момента за тях няма сериали.

На DC кино правата им се управляват от WB, точно като от майка мащеха.
Телевизионни им права са пръснати по различни телевизии. CW е подчинена на DW, но явно са оставени да вършат каквото им скимне.
Затова се получава странно за несвикналите с комиксите - две Светкавици по едно и също време.
За Готъм и Супергъл да не отваряме дума какво безумие са.

Нещата опират до контрол и управление.

Честно казано не знам защо хората хейтят този сериал. За Готъм става дума. По адекватен беше първия сезон от конкурентни сериали на тази тематика. Може би е заради факта, че на практика хлапетата злодеи и герои са излишни, а се опитват да ни заблудят, че около тях се върти историята и имат ключова роля. Пък в крайна сметка дори не ни показват как израстват. Като изключим това, първия сезон ми допадна много, имаше някои интересни случаи(Козела, типът с балоните), ако сериалът се казваше Разследванията на Джим Гордън щеше да бъде идеално.
Супергърл, както съм споделял нееднократно, по принцип си е боклук като материал. Знаем женските варианти на котируемите герои какви са и че общо взето за нищо не стават. Актрисата даже не плакне и окото, съответно няма да я гледам хич :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Яну 2016 07:39

Ще го сложа в спойлер това, за всеки случай.
Spoiler for :
Конкретно JJ сериалът не може да се разиграе като обикновен такъв, в който да кажем "обикновена жена да се бори с обикновени престъпници"(както би могъл да се промени примерно daredevil). Всичко се върти около нейната и на злодея супер сили и те са в основата на всичко случващо се. Точно тези супер сили са причината за сблъсъка им. Драмата идва от това, че липсват обичайните за други такива сериали мини хепи ендове на всеки епизод. Не, тук чувстваш безпомощността на главния герой (който иначе е супер силен), защото силата на конкретния злодей е нещо като криптонит за JJ. Отделно, че нямаме обичайния почти-saint положителен герой. И се случват брутални неща. Затова сериалът е и драма, а не защото е обикновена история за обикновени хора.
Дотук с теорията ви за JJ :) гледайте го или замълчете.

Иначе споменахте агент Картър. Далеч съм от мисълта, че всеки марвелски сериал трябва да е за определен супер герой. Тук нямаме супер герои (или поне не е основно действащо лице), но за сметка на това имаме изключителен актьорски състав, на който би завидял дори и сериал на не супергеройска тематика. Имаме любопитна история, която е вплетена в живота на капитан америка и хауърд старк. Без спор, за разлика от JJ, тук сериалът спокойно можеше и да не споменава/показва супер герои, но пък изобщо нямаше да е интересна историята. Щеше да остане само актьорската игра. Не мисля, че са се опитали да издоят някаква крава с него, защото определено са наляли доста ресурс в актьорите и заснемането. Вероятно щеше да писне, ако не беше мини сериал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Яну 2016 09:27

The Wolf
Цитат:
защото и там се мъчат да вършат добро

Ми не. Има някои разлики, като това че тук е в центъра на вниманието и лайтмотив, а там са някакви стандартни бла-бла-бла, за да има право протагониста да се сбие с някого. :lol:

Цитат:
преувеличени, разкрасени и загубили чара

За Агент Картър съм съгласен, но не и за другите.
Агентите почнаха зле, има и доста тъпи връзки към игралните филми (най-вече с Тор), обаче с Winter Soldier успяха да направят убийствена кръстоска и най-близкото нещо до комиксов event, което съм вижда по телевизора.
Героите които дойдоха по-късно са много по-яки, а Mockingbird си е точно, като от комиксите.
Може и да не е най-смисленото нещо, но поне е класи над Стрелата и Светкавицата.

Цитат:
Да не би Викингите да са станали помия?

Не, аз Демоните и Марко Поло ги смятам за помия. :lol: (Какви са тези Безсрамници, че не мога да зацепя?)

Цитат:
По адекватен беше първия сезон от конкурентни сериали на тази тематика.

Не съм съгласен по две причини.
1. Абсолютно неадекватен е на тема Батман. Това е някакъв алтернативен свят, където всички са прекалено луди дори за най-откачените готъмски истории.
За пример Гордън (олеле, сетих се за Барбара) и Алфред външно приличат на прототипите си, но в дълбочина са съвсем различни хора.
2. Сюжетите (ако въобще можем да ги броим за такива) не се навръзват в никакво подобие на логика. Царства абсолютна лудост.
Дори Пингвинът и Човекът загадка (от малкото поносими герои) не вършат престъпления, за да се облагодетелстват от тях, а са някакви палави дечица, които ги кефи да правят големи бели (убийства и насилие), но просто няма кой да ги напляска (вкара в лудницата), защото и възрастните (истинските престъпници) не са стока.

Gipo
Цитат:
Точно тези супер сили са причината за сблъсъка им.

Еее, най-накрая проговори по темата!
Тълпата изпада в бурни овации.

Доколкото съм чувал - не. Просто той си я "харесва" и вместо да я подчини телепатично, го кефи да я гледа как се мъчи в безпомощност, а още таи надеждата един ден тя да го обикне истински, а не насила.
Иначе във всеки момент може да я прекърши.

Цитат:
силата на конкретния злодей е нещо като криптонит за JJ

Не - той всеки може да подчини.

Цитат:
липсват обичайните за други такива сериали мини хепи ендове на всеки епизод

Цитат:
нямаме обичайния почти-saint положителен герой

Това са все положителни неща, но аз не казвам нищо против тях.
Не съм видял и някой друг да се е оплакал.
Може да престанеш да набиваш на това. :lol: :lol: :lol:

Цитат:
а не защото е обикновена история за обикновени хора

Наистина такъв злодей е трудно има в реалния свят (бе може да се измисли нещо - влиятелен гангстер примерно, на който полицията лиже задника и си развява онази работа както му скимне).
За мен несупергеройското е, че суперсилите са само предлог за ситуацията. Самата Джесика би била в нея и без капка собствени сили.
Доколкото разбирам от чуждите писания и в останалите аспекти на историята не са въвлечени особено важни Marvel-щини.
Както вече казах - свръхестествен трилър/ужас, който вече е бил написан, но в последния момент са му вмъкнали Люк Кейдж, Джесика Дноунс и пр. брандови имена.

Цитат:
гледайте го

Ми не ме интересува. Аз предпочитам за Hawkeye (леле как го провалиха във Вторите отмастители) и Mockingbird. Ако направят сериал за SWORD или там някой от космическите истории, ще е перфектно.

Цитат:
замълчете

И това няма да се случи.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com