Автор |
Съобщение |
-Stormrаge-
|
|
|
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 23 Ное 2015 23:42
ае тва що чак днеска гръмна тъкмо щях да го постна и видях поста ти, че преди един месец още го е имало :О ( https://pbs.twimg.com/media/CUghf-tWsAQ5ftS.jpg )
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 03 Дек 2015 23:29
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 18 Яну 2016 21:27
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 23 Яну 2016 09:39
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 08 Мар 2016 22:23
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 09 Апр 2016 12:00
нелегален написа: хахахахахах сякаш не знаем Денерис прави еди какво си. Церсей прави еди какво си. Джон Сноу е умрял. мн смешно ми прозвуча
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 18 Апр 2016 20:30
ххахахахахаха само за справка, според етичния кодекс на медиите у нас (който, нали, ясно, че почти никой не следва), Цитат: 5.3. Една публикация е "в обществен интерес", само когато:
Е в защита на здравето, безопасността и сигурността;
Съдейства за предотвратяване и разкриване на тежки престъпления и злоупотреба с власт;
Предпазва обществото от опасността да бъде сериозно заблуждавано В Щатите надали е кой знае колко по-различно. Издиша отвсякъде тая студентка, но пък ще си спечели 15 минути слава
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 18 Апр 2016 21:40
denik написа: ххахахахахаха само за справка, според етичния кодекс на медиите у нас (който, нали, ясно, че почти никой не следва), Цитат: 5.3. Една публикация е "в обществен интерес", само когато:
Е в защита на здравето, безопасността и сигурността;
Съдейства за предотвратяване и разкриване на тежки престъпления и злоупотреба с власт;
Предпазва обществото от опасността да бъде сериозно заблуждавано хахахаха по тази логика не трябва ли рекламите на националната лотария да не са разрешени ?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 18 Апр 2016 23:42
//offtopic
Говорейки за националната лотария, Васил Божков така осра хазарта в България, че си нямаш на представа... още помня времето, когато големите сайтове за залагания работеха у нас. Готови да платят каквито и лицензи и данъци им наложат, и да налеят голяма сума в хазната, биват възспирани от интересите на Божков... все пак Еврофутбол и ефбет юбер алес :Х
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 24 Апр 2016 22:19
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 25 Апр 2016 07:56
епизода го има в замунда вече
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 25 Апр 2016 21:14
Целият Дорн беше яко зле.
Въобще да не бяха подхващали този арк... ама както викаш, по-добре в началото и бързичко да се отърват от него, ако ще и по болезнено ТЪП начин.
Иначе, беше окей горе-долу.
Мелисандра ми хареса. Губеща вярата в себе си, в бога си, усещаша студ... Същите признаци като на Торос преди да съживи Берик :Д
Чакаме ГРЕЙДЖОИТЕ!!!
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 25 Апр 2016 21:34
Докато в първите 4 сезона преобладаваха задоволителни нива на някои закономерности, логика и замисъл, тук вече нещата придобиват анормален наклон от доста прилична историческа драма към посредствена ориенталска теленовела. Случват се безсмислени неща по още по-безсмислен начин. Няма цел, няма посока. Докато в първите сезони светът беше сравнително жив и функциониращ логически, в момента сякаш времето е спряло и светът извън това, което ни се показва е замрял. Множество потенциални сюжети са заебани, а действащите лица все едно са се подложили на криогенеза, чакащи с години тамошно време да им се даде поле за изява. Сега едно е Тивин Ланистър да планира до най-малкия детайл на всяка една дейност и да има логика в действията му, съвсем друго е да гледаме небивалици като тази в Дорн. Остави всякаква логика, аз толкова нескопосани и плитки сцени не съм виждал даже във екшън на Долф Лундгрен. Шепа бездарни кучки в цикъл правят преврат в Дорн ей така с шегички и добро настроение. Това сериозно ли е или съм гледал някаква пародия? Даже анархия не е точната дума с която да опиша състоянието на света на сериала, а по-скоро суматоха, защото дори не става ясно кой-какъв е и за какво се бори. Освен това има твърде силна концентрация на драми и лични терзания, от които не става ясно какво точно се опитват да покажат. Какво целеше диалога на Церсей и Джейми, освен да отегчи зрителите? Идентичен диалог между тях се повтаря може би за 3 или 4 път. Минавам нататък. Сцената с дотраките беше забавна. Преговорите бяха предсказуеми, също това, че кралицата-майка ще излезе желязна, а халът на дотраките ще омекне като сплескан хуй. Таргетът на сериала очевидно се измества към женската аудитория, то затова всеки с по-малко естроген в организма си усеща колко тъпо изглеждат реално някои ситуации в сериала. В Кесъл Блек нещата също не изглеждат много смислени. Безскруплният Торн овладя положението много бързо и вместо да разчисти "неприятностите", той тръгва да им се моли да се предадат. Нито е типично за него да проявява снизхождение, нито това е в негов интерес, нито пък е логично да се церемони и да им оставя време за размисъл. Най-малкото може да им запали вратата и да ги остави да се издушат вътре или да излязат за минути. Пак дупка. Хареса ми, че най-сетне показаха, че Мелисандра не е просто шарлатанка. Крайно време беше. Сцената с Аря наистина беше излишна, като цяло доста безинтересен е престоя и на това място. Сцената със Санса и Грейджой беше интерсна, а самата битка доста нескопосано представена. Като цяло за първи епизод очаквах много повече. Дано останалата част от сезона да е по-добра.
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 26 Апр 2016 08:18
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 26 Апр 2016 08:43
AcTivE написа: Първата? :Д
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 02 Май 2016 11:10
<Bran_Stark has entered Spectator_Mode> <stableboy_willis has changed username to hodor> <roose_bolton has left the game> <balon_grejoy has left the game> <jon_snow is offline> <euron_greyjoy has joined the game> <euron_greyjoy invites you to XxXKINGSM00TXxX> <viserion is unbanned> <rhaegal is unbanned> <arya_stark is offline> <no_one has joined the game> <Jaqen_Hagar> If a girl changes her name back to arya_stark she will be kicked <theon_greyjoy attempting to reconnect> <The_Drowned_God has entered the game> <The_Lord_of_Light has rejoined the game> <jon_snow is online>
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 02 Май 2016 12:16
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 02 Май 2016 12:21
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 02 Май 2016 12:28
Според мен последната сцена си беше супер. Какво повече би могъл да очакваш, всъщност? Все пак, тази сцена не би трябвало да е някакво голямо разкритие или обрат - то се знаеше какво ще се случи. Ако бяха поокрасили цялото действие, коментарите щяха да бъдат, че прекалено много са го провлачили. И на мен ми стана ясно, че ще е днеска (или макс следващата седмица), защото тялото иначе би започнало да се разлага. Тъй че, все тая. Аз бях на 100% сигурен от вълка - акцентираха прекалено много върху него (преди случката), значи със сигурност нещо ще се случи... cgi-а е скъп След като минахме през този задължителен момент, сега ми е по-интересно какво ще направят с персонажа - дали ще има странични ефекти, дали ще си промени характера (по-скоро по какъв начин) и какви ще са мотивите за действията оттук нататък. Дали ще си остане на Стената или ще се събере със Санса и ще тръгне срещу Рааамзито...? Нз
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|