Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 04 Май 2015 19:38
едит: За да вкарат тези три сцени в един епизод, очевидно искат да ни кажат нещо. Тези неща ги е имало и в книгите (от които са се породили спекулациите), но разпръснати.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 05 Май 2015 00:13
Верно бе, Митак, тва изобщо не ми мина през ума като гледах сцената. От друга страна, имам чувството, че произхода на Джон ще го направят различен в сериала от това, което ще видим в книгата. Щото why the fuck not.
Иначе не е добре. Нещата, дето станаха в края на епизода пък съвсем не знам какво искат да кажат с тях.
И проблемът не е, че разликите с книгата станаха твърде много, а че просто промените не подобряват нищо. Обратното - почва да става скучно, щото явно са решили, че това са героите и повече няма да вкарват, а оттук нататък всяка второстепенна роля от романите ще я дават на някой главен от сериала.
Тия пачи, дето са ги избрали за пясъчните змии (или както им е там превода), са абсолютно същата безсмислена издънка като тая с актрисата, дето играе сестрата на Теон. Искам некви мръсни и хайли ебливи курви, а не тия момченца с гърди. Ма не - да не вземе някоя да отнеме фокуса от оная крава Денерис (най-отвратителния персонаж евър, язък за хубавата актриса).
В началото оплакванията бяха относно "мащаба" и т.н. Изгладиха ги тези неща, сега декорите са по-добри отсякога, но накъде точно върви историята - не знам. Още не е дошла средата на сезона, разбира се, така че никой не може да каже доколко смисъл има в решенията, които виждаме в момента, но на тоя етап не съм доволен.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 05 Май 2015 00:17
Като каза Теон... май един цял железен арк ще бъде изпуснат
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 05 Май 2015 01:02
Да не говорим, че никой на официално ниво не излезе и не каза - ей, пичове, с тоя сезон ще наспоилим/няма да наспоилим неизлязлата книга, преценете си сами какво да правите.
Сега не знам някой от тия неща, дето ни ги показаха, отклонения ли са или тепърва ще се случват.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 11 Май 2015 19:24
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 12 Май 2015 09:53
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 12 Май 2015 22:13
Пуснаха ли епизода с Бахаров, ако не кога?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 12 Май 2015 23:06
Да ве, верно силен епизод, да не поверва човек. Тъкмо бех изгубил секва надежда, особено след сцената с ония циганки от Дорн от 4-тия епизод. Само не знам защо Сега се сещам, че нещо генерално ми липсваше и това е цялата линия с
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 18 Май 2015 10:01
Слабо... Доста слабо.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 20 Май 2015 08:57
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 26 Май 2015 01:51
Смъртта на Емон много ме разчувства.
Но иначе, да, тъпичък епизод. Единствено се радвам, че скипнаха цялата галимация с жената джудже и направо още от сега събраха Жорката и Тирион с Дени
|
|
|
|
|
ass
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 26 Май 2015 22:02
сега гледах епизода....тая кви яки балкони извади...30 минути дирих клипче с такива и не намерих деа.... на мен епизода ми харесва и докато е така книгата ще служи за подложка в чекмеджето P.S. представяте ли си какъв кастинг пада докато се изберат точно тези циц* да се покажат лелеее
___________________________________ ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 27 Май 2015 12:42
Не разбирам...
Целият епизод беше само диалози и нищо интересно не се случи. За мен, това беше от ония леко смотани епизоди, които подготвят почвата за по-нататъшните епични събития.
|
|
|
|
|
ass
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 27 Май 2015 16:58
Напълно сте прав, само ще допълня че е желателно да са готини ц*ци - големи и стегнати, все пак ако бяха показали на одраната баба ц*ците ефекта нямаше да е същия.
___________________________________ ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 27 Май 2015 23:24
нелегален написа: Явно това което прави един епизод добър е присъствието на цици, според по-по-горния господин. :/
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 28 Май 2015 07:50
Ами отливът според мен е заради това, че взе да се размива сюжета. Хората очакват някакво по-мащабно събитие, а сериала започва да заприличва в "Съдби на кръстопът". В последните два сезона се губи и динамиката, твърде много се разчита на персоналната драма героите, акцентира се върху женските персонажи, защото мъжки вече почти не останаха . Определено липсват напрегнати и съдбоносни моменти, отскоро време бяха позабравили и циците, но с последния епизод се реваншираха Между другото какво се случва с Джендри и сакатото Старкче? Някои сюжетни линии ги прекъснаха така брутално, че започнах да забравям, че въобще съществуват.
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 28 Май 2015 09:14
За Джендри баш не си спомням, но историята на сакатото Старкче приключи, засега, тъй като в книгите няма по-нататъшно развитие.
В смисъл, с него бяха избързали бая и стигнаха момента, в който са го покрили на 100% от това, което има в книгите и сега или чакат ГРРМ, или по-скоро замислят за следващия сезон историята му, различна от книгите.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 29 Май 2015 13:58
нелегален написа: скандално разкритие:
Заглавието на епизод 10 ще бъде Mother Mercy.
За справка, това е едно от алтернативните наименования на един герой, който всички очаквахме да се появи миналия сезон. ХА!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 31 Май 2015 12:26
За справка - нищо подобно. Епизодът се казва Mother's mercy, което няма нищо общо.
Сори, пичове.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Game of Thrones Публикувано на: 31 Май 2015 13:33
баце Морко написа: За справка - нищо подобно. Епизодът се казва Mother's mercy, което няма нищо общо.
Сори, пичове. a tva e qsno kakvo shte e
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|