Поредният шедьовър на Тарантино. Почитателите му няма да останат разочаровани, а останалите имат моите съболезнования. 'nuff said
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Kompoth
Заглавие: Re: Django Unchained
Публикувано на: 14 Яну 2013 14:51
не се поддавай на изкушението да гледаш dvdscr бе, как може! тва си е богохулство, при положение че вече във всички филми има кво да се види и си струва да се гледат с колкото може по-яко качество
докът не излезе некой 15gb+ релийз (1920х1080), хич не си правя труда да гледам новите филми. иначе тоя с кеф го чакам. гледам и самюъл джаксън го има
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10964 Местоположение: София
Публикувано на: 14 Яну 2013 15:26
И аз го чакам с нетърпение, за кино. Само дето Тарантино е разочаровал твърде често, че да си позволя да се отдам на заблуди, че филма ще е много добър. Но дано
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Stonedisus
В момента играе: с кьорави катерички
Публикувано на: 14 Яну 2013 23:08
Най-доброто от Тарантино. Страшен филм !
хич да не чакате !
Spoiler for :
па и нов Samuel L. Jackson си направи Тарантино ,шото стария както се видя и у филма одърте и умре
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
ToxicSean
Публикувано на: 18 Яну 2013 19:55
Невероятен, ама Inglourious Basterds ми хареса повече.
-Stormrаge-
Публикувано на: 22 Яну 2013 03:27
Доста добър, определено ми хареса въпреки, че въобще не съм фен на Тарантино... 7.7/10 от мен... Саундтрака е страхотен да не пропусна и поредните големи роли на Валц и Дикаприо...
За разлика от пропагандната повърня Арго този филм определено си заслужава номинациите...
___________________________________ --Gort!Klaatu barada nikto!--
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10964 Местоположение: София
Публикувано на: 22 Яну 2013 08:40
Доволен съм, очаквах по-малко от Тарантино.
Spoiler for :
Яд ме е за доктора, готин персонаж, бих предпочел негрото да беше умрял
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Spoiler for :
Аз за доктора бях сигурен, че ще го убият по някое време, иначе наистина уникален персонаж
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7922 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 25 Яну 2013 18:43
Gipo написа:
Spoiler for :
Spoiler for :
Аз още в началото си викам ебати якия персонаж, дано не умре, щото при Тарантино почти всички умират. После си казах, това е Тарантино, почти всички умират, тоя 100% ше умре и то ефектно. Тъй си и беше. Прекалено позитивен персонаж че да живее. Особено във филм на Тарантино. Ама беше готин!
Едно ниво под Копилетата може би, поне като завършек. Но пък ми се схвана гъза 3 часа на тоя стол и накрая се молех да не свършва скоро. Велик
абе Данте тебе май те видях като ходих да го гледам филма пред киното в мола на стамболийски в четвъртък към 19 часа някъде ти ли беше или бъркам?
Едит: Наистина много добро ревю си написал, ще стане журналист от тебе Относно заключението ти - аз може би съм от хората, които харесват този стил на Тарантино (въпреки че не съм му гледал кой знае колко филми), тъй като изобщо не усетих как минаха тия 3 часа или колкото там време беше. През цялото време ми беше адски интересно, всяка една сцена, всеки един кадър! За нито един момент не ми доскуча филма, а по принцип това доста рядко се случва при мен
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Публикувано на: 30 Яну 2013 23:21
Е значи сме били и в една зала щом си го гледал тогава Иначе не бях сигурен дали си ти, следващия път ще знам
Vermic
09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 25 Фев 2013 20:37
Що го нема у замундуту бе!
ФОСТАТА!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Till.Lindemann
Публикувано на: 30 Мар 2013 17:25
хареса ми
english is my second language
Spoiler for :
доктора верно беше готин и не трябваше да заминава. изобщо тая история как изведнъж калвин му става твърде неприятен и не иска да му стисне ръката, че накрая не се сдържа и го гръмва, беше тъпня. освен това превключването от един език на друг, прилича на оня капитан от копилетата, който заеше всички европейски езици. готино
тая сцена с рязането на черепа не я вдянах особено.
самуел джаксън брутален. прави впечателние на някакъв мрънкащ дядка, иначе той си дърпа конците. тва с хвърлянето на бастуна накрая яко втф.
финала също го изпуснах, може би вече много ми се е спяло. на сцената в бара, бармана бяга от негъра като от дявол, накрая тримана глупаци го развързват и му дават оръжие. деазнам
Цитат:
I Count six shots Nigger..... I Count Two Guns ...
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 31 Мар 2013 03:27
Тиле,
Spoiler for :
Кенди говори за френология, която е била популярна тогава (в днешно време се мисли като псевдонаука). Твърди, че черните са интелектуално по-нисши заради определени разлики в черепите между тях и белите, т.е. Джанго може да е освободен, но генетично винаги ще е роб и е под него. Доктора веднага го затапва, казвайки, че Александър Дюма е бил черен (баща му е бил), т.е. оборва му цялата теория/вярванията му за устройството на света/.
Може да се приеме и като намигване към Хамлет, но мисля, че няма друга връзка освен човек-череп-монолог.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения