Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие: Robin Hood
Публикувано на: 06 Сеп 2010 19:39

Пълна скръб си е филмът, няма какво да се лъжем. :?

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие: Re: Robin Hood
Публикувано на: 06 Сеп 2010 19:56

Ми за мен не беше пълна скръб, експендалите ми бяха много по-глупави. Ко прайм ся ?

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2010 20:01

НИщо, ти си тъп :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2010 21:35

:) Стига ве човек недей така, нали знаеш колко много ми пука за теб, аре моля ти се недей ме обижда. Спри, защото не мога да си избия от ума мисълта, че рандъм лузър ме нарече тъп.

Профил

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Публикувано на: 07 Сеп 2010 11:04

Не знам, ама на мен филмът ми хареса. Много сте ми странни, като почнете "Тоя филм е тъп, тая игра е тъпа..." "Що?" "Ми не знам, тъп е.". Добре, като е пълна скръб филмът, какво точно не му хареса? Или просто ти беше твърде трудно да се съсредоточиш и да изгледаш филм по-дълъг от 2 часа... Те и Аватар много го плюха тия, дето не го схванаха.

Профил

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 07 Сеп 2010 16:07

ciborg написа:
Те и Аватар много го плюха тия, дето не го схванаха.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ciborg написа:
Аватар ....тия, дето не го схванаха.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 07 Сеп 2010 19:49

ciborg написа:
Добре, като е пълна скръб филмът, какво точно не му хареса?

Най-вече крайно нескопосаната актьорска игра и абсолютно нелепият полу-ямайски акцент, който беше вкарал Ръсел Кроу в жалкия си опит да наподоби британски говор.

За теб не знам, но за мен тези фактори като че ли бяха предостатъчни, за да разбера каква пълна пародия е този филм. :?

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Сеп 2010 20:01

ciborg написа:
Аватар ....тия, дето не го схванаха.

АХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Това отива в подписа ми :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2010 09:54

Aватър е един от най-шибаните тъпи хайпнати филми евър. Като МШ 2

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил

Публикувано на: 08 Сеп 2010 11:27

ciborg написа:
Не знам, ама на мен филмът ми хареса. Много сте ми странни, като почнете "Тоя филм е тъп, тая игра е тъпа..." "Що?" "Ми не знам, тъп е.". Добре, като е пълна скръб филмът, какво точно не му хареса? Или просто ти беше твърде трудно да се съсредоточиш и да изгледаш филм по-дълъг от 2 часа... Те и Аватар много го плюха тия, дето не го схванаха.

Щото в наши дни не може да си ХАРДКОР, ако не мразиш всичко известно/популярно =/

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2010 13:08

Робин Худ не беше особено Робин Худ, но в никакъв случай не беше лош филм, според мен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2010 23:25

Gipo написа:
Робин Худ не беше особено Робин Худ, но в никакъв случай не беше лош филм, според мен.

Филмът разказва как Робин Лонгстрайд се превръща в Робин Худ, а не просто поредната история за героя. Хората направиха нещо различно, при това добро, и всички го оплюха.
За Аватар въобще не смятам да започвам. Филмът целеше да въздейства на зрителите с историята на главния герой, а не просто да ни даде поредната доза екшън с наистина качествени ефекти. Много хора въобще не обърнаха внимание и определиха филма като нескопосан екшън с добри ефекти. Всеки, който смята, че Аватар е "един от най-шибаните тъпи хайпнати филми евър", или не го е гледал, или просто не е схванал смисъла на филма. Чакам двустраничен материал "Защо Аватар е тъп филм" и може да си променя мнението. Btw, wiedzmin, Kamelot, по-добре не ми четете коментарите, защото нямам намерение да пояснявам всяка своя думичка в 5-6 реда, само защото IQ-то ви е 20.

P.S. Като напишеш АватЪр на всички им става ясно що за стока си...

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2010 07:44

Някои хора харесват даден филм, други не. Това е съвсем естествено. И 100 страници пост да изпишеш, пак няма да промениш този факт ;). Не се натягай да звучиш умно, защото монетата има две страни.

Профил

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 09 Сеп 2010 16:39

ciborg написа:

То и ти щом си мислиш, че някой не е схванал аватар е ясно ква стока си :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2010 20:42

Kamelot написа:
ciborg написа:

То и ти щом си мислиш, че някой не е схванал аватар е ясно ква стока си :D :D

Когато някой ти се изцепи, че "т'ва Аватар е баси тъпия екшън" пак ще си говорим. Ама все пак, почни да ми четеш целите постове (да, знам, че мозъкът ти прегрява при четене на над 5 реда), 'щото иначе се губи смисълът...

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2010 21:05

Първо - Аватар беше елементарен филм, в никакъв случай лош, но за да не го схванеш трябва да си малоумен.

Второ - Робин Худ не беше никакъв Робин Худ. Не знам какво точно целеше филма с тази си история, може би малко по-голяма историческа достоверност - не знам. Сюжета беше за филм с поне час по-кратък, което прави филма супер бавен. Нямаше силно изразен главен антагонист, а просто няколко героя, които си сменяха ролята на "лошия", които пък от своя страна не бяха дори лоши. Частта с хартата за правата си я извадиха от гъза буквално, извинявам се за израза, и беше само за да накара някакси зрителя да приеме сливането на части от историята за Робин Худ с историческите събития, които са си избрали да покажат. Като цяло имаше много такива сцени, които отиваха на никъде и бяха там само като пълнеж. Мисля си, че идеята на филма беше като на Крал Артур, но с много по-малко запомнящи се събития и много по-слаби като характер герои. Финалната битка беше просто смешна и не толкова самата битка, колкото факта, че бяха наблъскани случайни герои от филма, които просто нямаше смисъл да са там - все някой си представям, че ще пусне отче алкохолик, жена и момче престъпник с два ножа, по време на такава битка. Освен това никога няма да излезе от главата ми, че РОБИН ХУД язди на ФРОНТОВАТА ЛИНИЯ под флага на ПРИНЦ ДЖОН срещу ФРАНЦУЗИТЕ с ЧУК в ръка.

Филмът може да се хареса на някои хора, все пак учудващо много са индивидите, които се наслаждават на продърпани драми, които се основават отчасти на някакви известни събития, и не предлагат нищо повече от една елементарна история, която всеки втори може да разбере. Съвсем сериозно - това е Американският Робин Худ, който вместо да води банда от разбойници и да краде от богатите и да дава на бедните, се бори за подписване на харта за правата на селяните. Това е може би единственият филм, правен специално за американци, в който всички говореха с английски акцент. Освен Робин Худ, естествено, който не знам с какъв акцент говореше.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2010 20:18

ciborg написа:
Филмът разказва как Робин Лонгстрайд се превръща в Робин Худ, а не просто поредната история за героя. Хората направиха нещо различно, при това добро, и всички го оплюха.

Пример - коментара на Sentry...

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2010 20:59

Различно не винаги значи добро. Пример: Robin Hood. Ако имаш някаква реалка аргументация срещу моя коментар - моля те, дай я.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Сеп 2010 00:42

Sentry написа:
Различно не винаги значи добро. Пример: Robin Hood. Ако имаш някаква реалка аргументация срещу моя коментар - моля те, дай я.

Всеки си има мнение по въпроса, просто смятам, че да оплювате филма, защото не разказва класическата история за Робин Худ е тъпо. Иначе дали филмът все пак ти харесва или не си е въпрос на вкус.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Сеп 2010 03:49

И ако ми беше прочел поста щеше да видиш, че критикувам филма не защото не разказва класическата история, а защото е просто глупав. Привел съм и аргументи защо го смятам за глупав. Ти от друга страна не правиш нищо за да кажеш защо филма е хубав, освен да казваш "вие не го разбирате" или "просто е различен". Ако те мързи да четеш ето ти ги слабите моменти на филма сбито и ако искаш да докажеш някаква хипотеза, че дилма всъщност е добър - моля те, опровергай ги:
- излишно разтеглен и елементарен сюжет
- сцени без никаква логика, които не развиват с нищо на сюжета
- липса на главен антагонист
- герои, които са там, просто за да ги има като образи от легендата за Робин Худ, но които не допринасят с нищо на сюжета и които са безхарактерни
- глупави сюжетни обрати, който не се основава на никаква логика, а целят само да шокират с това, че просто се различават от легендата, а не с изненада
- липса на каквато и да е емоционална връзка между героите и зрителя в резултат на нелогичното им поведение - сериозно, може ли някой да се отъждестви с глупави герои?
- елементарно и глупаво послание

Ако искаш филм за Робин Худ, който се отклонява от легендата с много, но все пак разказва интересна история, има много герои, с които може да се отъждествиш, силни злодеи, които дори можеш да харесваш, и много зряла тематика, която се различава от "всеки човек заслужава свободата си", гледай Robin Hood: The Prince of Thieves с Kevin Costner, Morgan Freeman, Christian Slater, Mary Mastrantonio и един от любимите ми актьори ever - Alan Rickman като Шерифа на Нотингам. Гарантирам ти, няма да съжаляваш.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com