DC Cinematic Universe

Какво да гледаме
Публикувай отговор
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Re: DC Cinematic Universe

Мнение от Маце Борко »

Уочмена е супер, DC юнивърса е противоречив, но аз съм ОК с него, обаче Rebel Moon е едно от най-отчайващите неща, които съм гледал някога. Снайдър определено е на някакви много клети наркотици.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

И Уочмените, и 300 са супер, но тия филми излязоха толкова отдавна, че е като един друг живот. В съвремието си, Снайдер изкарва боза след боза, според мен. Даже съм се набутвал да гледам и някакви нетфликсови негови изцепки. А там почти всичко, което съм се навивал да гледам като филми, не ме е разочаровало. Положението малко е - "от играча, който едно време ни добута до 4то място в света, гледайте новата реклама на кауфланд/залози" :lol: Снайдер ми е малкото уве бол. Само дето увето лъже хората с филми по игри, а снайдер с "филм от режисьора на уочмен и 300" :o
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

На мен Superman (2025) ми хареса, но с няколко условия и отделно, ако се замислиш за 2 мин. сюжета и world building-а нямат никакъв смисъл :oops: След него направих един мини-маратон на новата DCU и изгледах Peacemaker и Creature Commandos, които бяха стабилни, особено първия сезон на Peacemaker.

Малко по-късно днес (19:00 бг време) ще видим първият тийзър трейлър на предстощия Supergirl филм.
Аз лично съм доста хайпнат, защото ще бъде адаптация на (може би) най-добрия комикс на Supergirl - Supergirl: Woman of Tomorrow.
Отделно в главната роля ще бъде Milly Alcock, което е огромен бонус и съм сигурен, че тя ще изиграе персонажа перфектно (леко симпвам sry :oops: )

Засега имаме няколко промоционални материали, ще се постарая да поствам всичко по-интересно.

Image

https://x.com/supergirl/status/1997773200202314183

Image

https://www.youtube.com/shorts/aHQkItaGmhM

Ето го и първият трейлър!!! :o :o :shock:

[YouTube]https://www.youtube.com/watch?v=YqdAEdkHrwo[/YouTube]
TheChosen1 написа:даджайците
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

То с купуването на WB от Netflix можеш да му туриш пепел на целия игрален, както и на целия анимационен свят на DC.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Аватар
Lino
Обратна връзка:

Мнение от Lino »

Трейлърът за Supergirl изглеждаше все едно е излязъл през 2016та. Толкова дженерик беше, че не мога да разбера какво толкова му се кефят хората. Не сме ли го гледали тоя филм вече поне 20 пъти? С какво това е по-различно от Guardians of the Galaxy, или буквално 99.99% от Марвъл филмите след Endgame (че и преди Endgame, даже)?

Не знам, мацката, дето са избрали да играе Супергърл не е лоша, ама не е Тони Старк. Или Питър Куил даже, макар и много да се опитват да го докарат с палтото, дето са ѝ дали да го носи (и защо по дяволите ѝ трябва палто - нали тя и Супермен не усещат студ заради силата, която им дава Слънцето? И защо пътува с автобус? Нали може да лети по-бързо от изтребител?).

Както и да е, и без това имам твърде много неща за гледане. Честно казано се радвам, че този може да го пропусна. След като бях приятно изненадан от новия Супермен, се уплаших, че пак ще трябва да следя изкъсо 20-и-кусур нови филми за супергерои :D
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

AlShu написа: 12 Дек 2025 09:19 То с купуването на WB от Netflix можеш да му туриш пепел на целия игрален, както и на целия анимационен свят на DC.
WB вимаха от крайно добри до крайно лоши решения. Филмите им се лакатушат в двата полюса. Тоест нетфликс няма да донесат нищо различно, защото и те са ту в единия, ту в другия полюс с продукциите си. Според мен, нищо няма да се промени в WB продукцията.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Gipo написа: 14 Дек 2025 15:47
AlShu написа: 12 Дек 2025 09:19 То с купуването на WB от Netflix можеш да му туриш пепел на целия игрален, както и на целия анимационен свят на DC.
WB вимаха от крайно добри до крайно лоши решения. Филмите им се лакатушат в двата полюса. Тоест нетфликс няма да донесат нищо различно, защото и те са ту в единия, ту в другия полюс с продукциите си. Според мен, нищо няма да се промени в WB продукцията.
Това, ако приемеш, че ще взимат същите лоши решения, а то реално ще се натрупват грешки от различни нива.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Публикувай отговор