Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: SAW,Убийствен пъзел VIII ?
Публикувано на: 09 Яну 2011 14:32

Здравейте! Аз съм доста голям фен на Saw (Убийствен пъзел) гледал съм всички части .та..Видях в нета,някой писал,че ще има saw VIII и в него Др-Гордън (Cary Elwes) Щял да катастрофира с колата си по едни скали,а Хофман щял да избяга със счупен крак като детектив Матюс.....ОСНОВЕН въпрос: Ще има ли SAW VIII (Убийствен пъзел 8). Благодаря предварително :)

Профил

Аватар
В момента играе: MGS GT5
Заглавие: Re: SAW,Убийствен пъзел VIII ?
Публикувано на: 11 Яну 2011 09:51

Лирични отклонения и поздрави за майките ....... класика :rockon:
Относно питането ти да и аз прочетох някакви идей на фенове и тн но смятам, че това са само спекулации. След неуспехът на последната серия и отчайващите парични резултати, пък и доста вече захабената идея мисля, че най-логичният ход е да приключат поредицата. Изчерпа се и доста изтъня. Всички знам, че ще има кръв, карантия и доста идейни капани но това което правеше филмът различен самата психологическа идея вече я няма.
Като голям фен напоредицата се надявам да не съм прав ,но като ценител на изкуството казвам нека това бъде края преди да са се сгромолили с по-голяма сила.

Профил

Заглавие: Re: SAW,Убийствен пъзел VIII ?
Публикувано на: 16 Яну 2011 18:15

До колкото знам, няма да има повече части и се радвам до някъде...
Скоро изгледах всички части една след друга, включително седмицата(нея на кино, но преди това бях изгледал другите 6) и мога да кажа, че зле по-зле става. Съгласен съм с предния пост за психологическата идея.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com