Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: SAW VII 3D
Публикувано на: 10 Яну 2011 18:00

Sabaka написа:
Бая тъп филм.spoilers:Защо оня урод ,дето се обеси поне не опита на хване веригата и да се набере?И как умря за 2 секунда?Защо на жената и беше изгоряла косата ,но главата ѝ не беше запалена?Защо тъпите хора не се и опитаха да строшат стъклото в началната сцена?Защо беше шибано очевидно ,че на оня циците ще се разпорят?Как по дяволите оня уред смазва лицето ти?Не разбирам механиката!!!И как да го е*а ПЪЗЕЛА ИМА ШИБАНА КАРТЕЧНИЦА???Боли ме главата...трябва да поспя.

''Оня уред'' се нарича the reverse bear trap и той Хофман пъхна в на Джил устата едно метално...The reverse bear trap се отвори й устата и се разчекна,а не й смаза лицето... :D :D

Профил

Публикувано на: 10 Яну 2011 18:09

Till Lindemann написа:
снощи мн ми се спеше, за да ви напише впечатленията си

като цяло филмът ми хареса, успяха да поддържат напрежението почти през целия филм, ефектите бяха доста готини, макар че през по-голямата част от времето бях по-скоро отвратен, отколкото уплашен. даже си спомням, че се стреснах точно на едно място сцената с адвокатката, когато някак си от нищото една клетка с брутален трясък разби прозореца и куклата беше в нея според мен не си струва да се гледа на 3D, всъщност ефекта се видя само на 2 сцени, през останалото време очилата само ти натискат носа
основната история беше интересна, изпитанията както винаги бяха оригинални, прилично количество кръв и писъци, но като цяло филмът си струва заради финалните 15 минути

едит: неговата смърт точно не беше най-гадното нещо от филма на практика умира в катастрофа но да, сцената с него си беше от доста гадните

Аз съм ги гледал всичките,от един приятел бях дочул,че умира в катастрофа,но никъде не го казват.Ти откъде знаеш?

Профил

Публикувано на: 13 Яну 2011 23:04

Сцените са признавам брутални, но в момента в който видиш "кръвта" по-голямата част от брутализма отива на пичка си матрена... Моля ви се, в Evil Dead 2 има по-реалистична кръв...

Профил

Аватар
В момента играе: World Of warcraft:Cataclysm,gta IV multiplayer and assassins creed brotherhood multiplayer
Публикувано на: 15 Яну 2011 22:35

kingston123 написа:
Апф, очаквах повече. Единицата си остава най-добра.

+1

Профил

Публикувано на: 16 Яну 2011 18:09

Става... :/

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: