Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron
Публикувано на: 02 Яну 2011 12:15

Не съм контра на нищо и не се правя на готин, просто си изказвам мнението. Ти какво искаш - да лъжа нарочно, че филма ми е харесал, за да не съм контра ли :lol:

Профил Skype

Аватар
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Публикувано на: 05 Яну 2011 10:05

Интересно е как за 20 години Камерън можеше да измисли толкова тъпа история.Чакал той да се развият технологиите.Пълна шега е тоя филм.

Профил

Аватар
В момента играе: Mass Effect 2, Lost Planet 2, Black Ops, Dead Rising 2, Mafia 2, Bioshock 2, NFS Hot Pursuit и разбира се Sims 3 :D
Публикувано на: 06 Яну 2011 22:06

Много ясно, че както казвате хайпа влияе и нещо, което е по-удумвано, има както повече фенове, така и хора, които не го харесват.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 07 Яну 2011 12:56

Gipo написа:
Ъъъ някъде видях сравнение между филма 2012 и Аватар.
Защо покрай 2012 нямаше хайп? Защото беше болезнено тъп филм, според мен.
Защо покрай Аватар имаше толкова много хайп? Защото е достатъчно добър филм, че да се хареса на повечето хора, които са го гледали.

Щото единият половината му бюджет отиде за реклама, а другият просто разчиташе на т'ва, че има няк'во популярно заглавие, коет' е в тон с модните обсешъни на хората.

Gipo написа:
Редно е, преди да говорите, да се замислите. Хората не дават мнение за филма, преди да са го гледали, а след като са го гледали. Съответно мнението/оценката им няма как да дойде наизуст.
А пък да твърдиш, че някой е харесал филма, защото повечето други го харесват е нещо доста наивно.

Аз искам в този розов свят, в който ти живееш, да съм и аз :oops: Факт е, че масово хората се водят по мнението на другите - кат' всички около теб кажат "копелеее, аватар е ебасия якият филм!" - в голяма част от случаите сурваш подире им. С "Хари Потър" беше същото едно време - всичко го четат, следователно трябва да е яко, следователно супер много ме кефи. А то е безбожната тъпотия -.-' Музика - същото. Целия поп е това, което е, защото хората слушат, каквото всички останали слушат. Оттам е и поп-ular, сеш'ли се :) Факт - хората сме си голямо стадо, за много неща се водим от стаден инстинкт.

Everlast написа:
Май някои хора много обичат да са на контра на всичко, просто за да са на контра и готини.

Абсолютно Стиляне, 'ма поправи ме ако греша, ама не седеше ли и ти също да обясняваш едно време, че Аватар не струва? :roll:

Фактът е, че филмът на ниво сюжет, актьорска игра, персонажи не предлага нищо ново, а някои образи (визирам военния типаж) са толкова mind numbingly клиширани, че ми се обръща стомаха само кат' се сетя за тях. Зарад' едните специални ефекти (за пореден път - дори не чак толкова впечатляващи, имайки предвид, че Pixar, Dreamworks и стотици гейм студиа т'ва го правят от години) и маркетинга, чийто бюджет си съперничи, а в повечето случаи надминаваше, бюджетите за цели други филми. Факт, хората се хванаха на въдицата и седят и цвилят от кеф на Аватар. А там няма нищичко за цвилене :| Може би мацката от "Пришълците", в интерес на истината, и толкоз'.

Самата бозавост на филма, между другото, изобщо нямаше да ме интересува, ако не бяха всичкиет малоумници, които седят и го гледат, все едно е най-якото нещо, от рязания хляб насам >.> Само по себе си е няк'во поносимо гледаемо, въпреки че аз и двата пъти заспах - три часа е горе-долу час и половина над attention-span-a, който мога да отделя на някакъв филм, който не разказва нищичко.

Сравнете сега т'ва, с единия "How to Train Your Dragon". За филмчето на Dreamworks, впрочем, имаше едно много готино ревю, в което пише, че "Avatar for simpletons. But that title is already taken, by Avatar". Факт, в "Дракона" се привързваш за героите и ти става поне малко жал, когат' режисьора очаква да изпиташ нек'ва емоция и като цяло ти е интересно през цялото време, защото нещо се случва, а не е "guided tour" из въображението на Камерън (ебал съм го във въображението, на филма адски му личи, че е бил замислен 70-те години - и ако го беше направил тогава, току-виж историята вземе, че се хареса някому . . .).

С две думи - бля.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com