Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Магьосника (???)
Публикувано на: 06 Яну 2010 10:30

Търся един филм, ако някой може да ми помогне, ще съм много благодарен. Като малък съм го гледал, така че явно е стар, доколкото си спомням българското му име беше магьосника, иии... В анотацията ключовата дума беше "илюзия". :lol:
Спомням си една сцена как един от героите подмяташе едно пламъче от едната си ръка в другата. Жанрово май го определяха като трилър. Знам, че доста бегло насочвам, но тва е всичко което си спомням. И май беше интересен. :P

А да, и картинката на касетката му беше изцяло черен фон с един човек облечен в черно в средата, протегнал ръце на две страни и заобиколен от светлина.

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Магьосника (???)
Публикувано на: 06 Яну 2010 12:12

Никога не съм го гледал, но си спомням касетката и обложката...на обложката май не пишеше англоезичното име...беше на някоя от умрелите фирми, като Тандем, Диема, "Мутри" Видео Център или нещо такова...

Във видеотеката на касетките от тези фирми им викахме "некролози" защото само висяха по рафтовете и никой не ги взимаше.
Всичко живо налиташе предимно на Александра и MayStar (другото лице на Александра - бившите Bright Ideas) каквато и глупост да издадяха...защото бяха с по-красиви кутийки и обложки...и все пак от време на време издаваха и хубави неща, а не 2-рокласни екшъни и 3-то класни трилъри, като останалите.
Е и МВЦ-то се сбърка да издаде 1-2 хита.

Ееех спомени...само дето не мога да помогна на OP-то.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com