Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

АК-47 vs. M-16

АК-47    75%  75%  [ 88 ]
 M-16    25%  25%  [ 30 ]
Общо гласове : 118
Автор Съобщение

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: АК-47 vs. M-16
Публикувано на: 24 Ное 2009 20:35

Sturm написа:

!

Още ти чакаме цифрите и статистическата обосновка, червей !

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 24 Ное 2009 22:15

slim_k написа:
omg ... тука кви глупости се пишат. Абе вие кой клас станахте ве ? Америка нямала полза от пряк сблъсък с Русия :lol: Затова ли го подготвя от 60 години насам ? Пилета шарени, седайте си на гъза и си гледайте ваште грижи и не се правете на компетентни.

По принцип ние всички имаме интерес Америка да размаже Русия, но за съжаление това няма как да стане поради наличието на ядрено оръжие, чието използване би унищожило живота на Земята. Така, че не знам за какъв пряк сблъсък бълнуваш.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2009 23:30

Пичага (то ти не си, ама аре нали е обръщение некво), теоритично във всеки военен конфликт могат да бъдат използвани ядрени бойни глави. Не виждам това да спира Америка от каквото и да е било .. След толкова резолюции и глупости срещу ядреното оръжие, малко се съмнявам страни различни от Северна Корея и Иран да използват каквото и да е. А че рано или късно ще се сблъскат е ясно .. хвани една карта и начертай нарастващото влияние на НАТО и САЩ след Втората Световна Война, под формата на да кажем създадени военни бази. Защо мислиш толкова се стараят да привлекат държави като България да речем, а ги боли кура за влиянието им в Океания и Африка ? За такива конфликти трябват елементарни поводи ... Какъвто м/у другото е една страна да провежда десетилетна кампания на окупиране на страни с петролни залежи ..

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 26 Ное 2009 00:29

:OMGOMG:

Обясни ми теоретично как Садам Хюсейн ще използва ядрено оръжие срещу САЩ, дето го няма? Или пък Афганистанските муджехидини? Или в която и да е война която САЩ са водили от ВСВ насам? Не знам всъщност точно какво се опитваш да твърдиш. Очевидно е за всеки здравомислещ, че пряка военна конфронтация между двете най-големи ядрени сили в света не е възможна, поне не и ако искаме света да продължи да съществува.

Освен това американците са имали далече по-удобни моменти да решат нещата в своя полза по военен път, ако това е целта. Да не забравяме, че СССР се сдобива с ядрена бомба за първи път през 1949г. Това са 4г. след началото на студената война. Самата съветска империя се разпада през 1989г. и тогава настъпва хаос по всички нива на властта. Този хаос и безсилие трае близо десетилетие, докато авторитарния режим на Путин успява отново да вкара Руската Федерация в релси. Очевидно е, че ако американците или НАТО са имали намерения за военно решение на въпроса това би бил най-удобния момент, а не сега.

Нека погледнем реалистично на нещата и да не си говорим глупости. По приблизителни данни руснаците разполагат с 10 000 ядрени заряда. Това е напълно достатъчно за да взриви планетата като пиратка на нова година. Също така е гаранция, срещу директна военна заплаха за територията на Русия. Дълбоко се съмнявам че има противоракетен щит който може да спре толкова много ядрени глави, а дори да ги спре какво от това? Нали пак ще се взривят на Земята.

И да прав си, че запада се старае да присъединява колкото се може повече страни в своята зона на влияние, които преди това са били в Руското такова. Това е съвсем нормалното и единствено възможно противопоставяне. Не виждам логиката да се твърди, че защото България, Румъния и Балтийските страни са приети в НАТО, това означава, че НАТО планира масиран марш към Москва.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2009 08:50

Абе младеж, как според тебе щатите ще нападнат е така Русия при хаоса след падането на режима ? Или пък 48-ма, 3 години след като са били съюзници, да вземе да им стовари неколкостотин тона нема грижи. Винаги трябва да има повод за тея неща (както си измислиха един след 11 септември). НАТО планира нападение над Русия, от времето когато баща ти е бил в Ташкент пичага, както и Русия винаги си има едно наум, а най-вероятно са имали планове и за същото. Недей така да мислиш че всичко на тоя свят става за добро. Ако има ТСВ, двата основни опонента ще са САЩ и Русия, и тва далеч по умни хора от мен или от теб го говорят не от вчера. Имат допирни точки за конфликт, имат пресичане на интереси и редовно си разменят по някоя друга дипломатична псувня и без да е станало каквото и да е. Можем само да се надяваме и да не стане.

А за ядреното оръжие - първата сила която използва нюкс, още повече ако е някво масирано, ако може да се вярва на ООН трябва да се превърне във всеобщ враг преди да е направила планетата на пиратка. Моето лично мнение е че ядреното оръжие вече не е актуално и при положение че е дотолкова нехуманно се съмнявам да се използва в 21 век. (тука аз съм малко наивен, но всеки има некво право ..). В по скорошните военни конфликти виждаме че не се е стигало до там.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2009 09:54

Да не забваряме кой е ползвал ядрено оръжие срещу невинни хора, защото това е прецедент в историята. Защо военните престъпления на едни (нацисти, комунисти...) трябва да бъдат критикувани, а тези на американците да бъдат пренебрегвани и дори криени в тайна?

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 26 Ное 2009 10:05

Мир написа:
Да не забваряме кой е ползвал ядрено оръжие срещу невинни хора, защото това е прецедент в историята. Защо военните престъпления на едни (нацисти, комунисти...) трябва да бъдат критикувани, а тези на американците да бъдат пренебрегвани и дори криени в тайна?

Защото историята се пише от победителите.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Публикувано на: 26 Ное 2009 11:57

Ink написа:
Sturm написа:

!

Още ти чакаме цифрите и статистическата обосновка, червей !

Изчакай да му мине банана :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2009 03:10

Sturm, честно казано не си интересен вече и явно няма какво да кажеш, така че млъкни най-добре преди да се изложиш прекалено много.

Профил

Публикувано на: 27 Ное 2009 14:39

бре аз на майтап пуснах темата те до трета световна война ми стигнаха чак :D :D

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2009 15:01

Sturm написа:
чакам ти твойте пичке брадясала
чакам ти цифрите, нека официални, че ти до други нема дека да набараш
бройки, потребители, цени, тн тн

По-горе цитирах поста на Сентри, описващ експеримент на употреба на M16 в условия на пясъчна буря и статистическите му резултати. Не остана човек прочел поне малко от темата, който да не е схванал, че си говориш глупостите без каквото и да било обоснование. Ако имах нещастието да се изложа колкото теб, набързо щях да си забравя паролата за форума и да не вляза повече. Да ми отговаряш с "не, аз чакам твоите" за пореден път само те прави да изглеждаш още по-жалък. Пък нескопосаните ти псувнички, с които нещастно се опитваш да си уголемиш виртуалната пишка, подхождат на 10 годишен. Или поне бях на тази възраст, когато бях на менталното ти ниво. Само си губя времето да пиша на нищожни дрисъчета като теб. Аре не ме занимавай с жалкото си подобие на разум, недоеволюирало педерастче. :D

Профил ICQ

Публикувано на: 27 Ное 2009 19:44

b0n3biter написа:
бре аз на майтап пуснах темата те до трета световна война ми стигнаха чак :D :D

Welcome to PCM.

Профил

Аватар
В момента играе: Цамбуркане в морето :DDD
Публикувано на: 27 Ное 2009 22:05

Why u forget the CHINESE?!?

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2009 23:43

Ink, аз пък на твое място щях да си прережа вените и да се хвърля от осмия етаж. Стига си избивал комплекси, ами излез навън и подишай малко въздух.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2009 01:31

Мир написа:
Ink, аз пък на твое място щях да си прережа вените и да се хвърля от осмия етаж. Стига си избивал комплекси, ами излез навън и подишай малко въздух.

Заеби се бе, келеме. :D

Профил ICQ

Публикувано на: 28 Ное 2009 02:23

Мирчо, виж си малоумните постове и отговорите на форумци към тях как те затапяват, глуповат ли си, на такъв се правиш... не знам :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2009 10:37

Поредния форумен умник си мисли, че прави нещо. Тъп си, а? Я Ти да те затапят знаеш ли какво е, говедо нещастно.Бягай от тука.

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 28 Ное 2009 10:53

Get a life, newfag :!:

Профил

Публикувано на: 28 Ное 2009 11:39

Мир написа:
Поредния форумен умник си мисли, че прави нещо. Тъп си, а? Я Ти да те затапят знаеш ли какво е, говедо нещастно.Бягай от тука.

Самото ти съществуване е затапка към създателя ти. :iworry:

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2009 12:10

Девствената ти душичка е затапка към бара, путко.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com