Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Защо конзолите са боклуци?

Защото имат слаб хардуер    6%  6%  [ 2 ]
 Защото тати ми купи РС за 2000лв    6%  6%  [ 2 ]
 Защото вадят слаба графика    6%  6%  [ 2 ]
 Защото за тях не излизат стратегии    6%  6%  [ 2 ]
 Защото са за педали като sean и iddqd    75%  75%  [ 24 ]
Общо гласове : 32
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Защо конзолите са боклуци?
Публикувано на: 02 Авг 2010 10:13

Blackbird, колко скрийншота на Crysis-а постна вече? Човек ще рече, че това е топ PC(бивш) ексклузива. Ако е така, нещата са много зле.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2010 11:15

seanisback написа:
Blackbird, колко скрийншота на Crysis-а постна вече? Човек ще рече, че това е топ PC(бивш) ексклузива. Ако е така, нещата са много зле.

Не, ТОР РС ексклузива е WoW

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2010 12:10

Още по-зле.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2010 12:18

Де го проблема не разбрах...?

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2010 12:21

Че кризата издиша по всеки параграф освен графика и щом е в устата на всяко PC фенбойче нещата не са на добре.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2010 12:41

Ъм, върни се последните 2-3 страници и забележи, че единствено графика коментираме. Пък и не съм съгласен. Crysis има силна история, солиден геймплей, който те подтиква да разнообразяваш, средата в която играеш е просто феноменална, тъй че не виждам по какъв параграф издиша. Да не говорим, че дори и в момента Crysis Wars е една от най-многолюдните MP игри въобще. И ако наистина си мислиш, че за FPS кризата издиша, незнам как въобще търпиш Forza 3, защото ситуацията е същата. Колкото и да не я търпя като сим и да ненавиждам тъпите недосмислици играта е силна и си има солидна база фенове, по същия начин, по който и Crysis е изградила мини общество....само дето в Crysis всичко е изшлайфано.

А и ти точно нали уж си фен на ревюта и се кланяш само на оценки и в случая оценката на Crysis е 91 в metacritics, това е оценка за игра, която е единствено и само за PC а всички знаят, че PC игрите получават по-ниски оценки на фона на останалите игри.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2010 12:49

А metacritic скора на Halo 3 е 94. А пък историята определено е солидна - aliens vs space marines vs koreans. Американците са пичовете, корейците са праволинейно противни, извънземните са скучни. И като ми говорите за графика да сте споменали за неща като арт и дизайн? Щото примерно Кризата технологично е извънземна, ама арта е много зле, дизайна на извънземните специално е смехотворен. Мултито разбрахме колко е добро след като за двойката се разработва от друго студио - бившите автори на TimeSplitters. Геймплейно нещата са ясни - Halo със по-лошо AI, и енджински гъзариики направени част от играта. Имате шутъри като Сталкера и се тая криза ви е на устата. Тц, тц, тц.
П.С. http://img375.imageshack.us/img375/8743/halo3m.png

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2010 13:35

А ти понеже си играл MP на Crysis и си наясно до колко е ''зле''?

А и да говориш, че извънземните в Crysis били смешни и същевременно да говориш за Halo 3 ...?

Съжалявам, не исках да плюя по Хейлото, тъй като ми е присърце, но нужно ли е да споменавам грънтовете от Halo:

И смешния дебел говор на големите ейлиъни (не се сещам как се казваха), а и въобще колкото и да ми е забавна като игра Хейлото, не мога да го приемам на сериозно.
И пак казвам, не искам да говороя нещо лошо за Halo, но да твърдиш, че дизайна на извънземните в Crysis е смехотворен и същевременно да даваш Halo 3 за пример е странно.

Честно казано, предпочитам въпросното желе:

Пред това:

Да не говорим, колко правдоподобно са изпълнени всички движения и анимации на ''смехотворните'' извънземни, ако кажеш, че когато си влезнал в кораба за пръв път не си се захласнал по перфектно направената среда (еба го лошия арт дизайн, честно :lol: ), значи или имаш проблем с очите или наистина си заклет фанатик на тема конзоли, защото по мое мнение, макар и забавна и разпускаща, Хейлото не може да стъпи и на малкия пръст на Crysis по отношение на цялостно изпълнение.

Искам да ми кажеш, къде точно го видя този ''лош'' арт дизайн?

P.S.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 02 Авг 2010 14:17

абе нали в Кризата нема лилави водни пистолети и той ся хейти

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Публикувано на: 02 Авг 2010 15:47

Доста разбирачи са писали в тая тема. :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2010 16:20

Начи к'во, да си фъргам кашона и скарата, тъй ли? :o

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2010 17:48

Тези малките не са грънтове. Иначе като арт и дизайн на извънземните би трябвало да гледаш към друга игра - Gears of War, която само с малкото си пръстче събаря кризата. А тия снимки дето само ги постваш - говоря за ин-гейм арт бе! Че и постваш модели от първото Хейло от 2001-ва гледам. Classy. Като ми покажеш момент в който кризата надминава разрушения град(като арт) или нивото във лодката на Гиърс 2, тогава може да говориш за арт изобщо. И ша фъргаш естествено. Нали си графична курва, не би трябвало да притежаваш въпросните парчета пластмаса! Обиждаш всички отчаяни PC фенбойчета по тоя начин!

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2010 19:57

Пак недомислени изречения. Ще стане както с Форзата. Не че нещо, ама Halo 3 играл ли си? :lol:

Grunt:

Еlite:

Brute:

Чакалите няма да ги споменавам, защото са проскубани кокошки с брони и снайпери...

Отделно, всички пикове от горния пост са in-game, това че ги сбърка за concept art само говори, колко красива е играта. Готов съм лично аз да направя няколко скрийна от въпросното ниво.

GoW какво да им коментирам на извънземните, нормално е като се има в предвид, че цялата игра се върти около тях. И е чист резил, че са отделили толкова време и внимание на за тях и в крайна сметка от тях се лее литри кръв, която е по-скоро подобие на кетчуп, единствено, когато ползвам байонетата има весел ефект по екрана. Пък и единственото извънземно, което ме впечатли в GoW беше Скорджа и от Епик предизвикаха ебати хайпа относно въпросното изчадие, а реално в двойката така и не успях да влезна в истинска битка с него....надявам се поне в тройката да мога да го клъцна с байонетката.

Кризата от друга страна има идеално изпипани корейци: Невротични, пищат много, както повечето азиатци идори когато са в костюм за 20 милиона не се сдържат.Пък на Delta имат откачено AI, но същевременно са просто хора и реакциите са им човешки, а не от типа да те видят от 500 метра как се криеш в даден храст.

Извънзмените следват подобен маниер, непредвидими са, скачат без да очакваш (говоря за медузите на кораба), trooper-ите си имат тактика и бързо те обграждат и не седят на едно място поемайки купчина олово в титаниевите тикви. Дори и скаутовете не следват определен коридор, в който да си хвърчат докато не ги цепнеш....

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2010 20:05

Това което имах предвид е, че тия малките се казват Unggoy по официалния Lore на играта. А извънземните в GeoW не са те впечатлили? WTF, dude? Това вече е просто фенбойско изказване. Стоманения червей? Berserk-ърите? Кралицата? Дизайна им издухва ВСИЧКО което кризата може да изкара през цялата кампания. А нарочно ли игнорираш довода за арта на Gears of War 2 който на някой места е най-добрия виждан във игра изобщо. Може Crytek да ми турят милиард полигона във прозореца на техния вариант на Warthog-a, ама пак ще мечтаят преди да намерят арт отдел който да може да диша същия въздух като тоя на Epic. Просто Кризата си е една толкова средна игра, че друга не мога да кажа. Единственото което прави по-добре от другите е графиката. Другото всичко е правено преди и по-добре.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 00:05

Не съм чел на никой постовете, както обещах, камо ли на графичната курва, която не разбира грам от качествени игри, но искам да поздравя Турбо Мустака за Аватара. Евалата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 00:45

И как стигна до този извод бе, сладур?
Всеки си има мнение, аз защитавам своето. Това, че си настървено човече е твой проблем. Много се радвам като видя как на някой му се изчерпат аргументите наостря рогата, ама стигам до извода, че ти и по принцип си така.

Поне sean си има изградено мнение и се застъпва за него и за мен специално се получава интересен спор и наистина, когато спомена Myrrah си спомних, че наистина ме впечатли като образ.

Това, че обичам играта да ми е изшлайфана не знам откога прави човек ''неразбиращ грам'', както се изрази от игри. Но дето се вика най-весело е хората като теб да говорят наизуст...

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 01:25

Пиша от телефон набързо, защото си много упорит и четеш избирателно. Когато спорех, ти си правеше оглушки, затова казвам за последно, само защото ми е прекалено скучни . . . Графиката не прави играта и хиляда пъти казах, че на компа няма хорър като Alan Wake, няма оупън уърлд уестърн като Red Dead, няма аркаден шутър като хейло, няма тупалки като Tekken и Soul Calibur, няма ралита като Форза, няма Адвенчъри като Uncharted, няма платформъри като Limbo, няма beat them up-и като Bayonetta, няма истински футболен симулатор като Пес/ФИФА(особено фифата пц версията -предпочитам да бачкам цяло лято в Сливен при някой мангал, отколкото да играя жалката игрица) Да продължавам ли или ще си признаем кой е на заучени фрази и картинки. И смени подхода кептин обвиъс, спри да пускаш снимки от хейло 3, която няма никакви ама никакви претенции на игра със сериозна графика. Освен това ти друга игра освен Крайсис май не си играл, съдейки по темата. Много си предвидим мъжки, само жалко за сума ти вложените пари в пръдливата графика на крайзис, като хейло и код я правят на нищо откъм продажби и геймплей. Като излезе това недоносче, кризата нямаше как да се играе на по-високи настройки от Хай( с големи уговорки). Аз играх на Мидиъм и въобще не бях впечатлен, така че тези пикчета ги давай на някоя балама, която не се е докосвала до тази ''игра''. Язък за графиката, поне 2ката да има сносен геймплей, но се съмнявам. Разработчиците са се ориентирали към конзолния гейминг и получаваме все по-малко портове от кашончетата. Друг е въпроса, че всичко върви към кежуала и проекти като Кинект . . .

П.С Ако и след този пост направиш някое заяждане на дребно и дадеш някоя снимка на мултиплатформена игра с различен контраст/weather се отказвам.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 12:15

http://www.gram.pl/upl/news/120090401150918.jpg
мамо като я гледам тая гиърс то ша ма заболят очите да я играм цццц

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 12:20

:doh:
http://theangrypixel.com/blog/wp-conten ... rison2.jpg
Едната излезе за PC, другата не. Познай коя. :D
И като ще сравняваме булшотове:
http://gamingbolt.com/wp-content/upload ... ysis_2.jpg
Едната излезе само за PC, другата и на конзоли. :D

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 12:22

ма ни ми са обяснявай

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com