Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

T-34 vs. Tiger

T-34    54%  54%  [ 21 ]
 Tiger    46%  46%  [ 18 ]
Общо гласове : 39
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: квото доди
Заглавие: Re: T-34 vs. Tiger
Публикувано на: 02 Сеп 2010 16:50

Шърмана гърми от запалена цигара, така че не уместно да се споменава в тема от такива мащаби :lol: . Tва за Виттман-а , има много руски асове един, от които беше направил над 100 кила за ~ 2 месеца на войната и също известен с това, че унощожава два тигъра на 2vs1 с неговия т-34. Иван някой си се казваше , не помня много. докато витманчето цяла война се мъчи като главната заслуга за статистиката му имат предполагам франсетата и поляците. И все пак имал е умение човека, но ми е трудно да го разбера поради факта , че е управлявал такъв танк . Все едно да се хвалиш, че си убил с ядрена ракета еди-колко си човека :)

Профил

Публикувано на: 02 Сеп 2010 19:17

Аве, еееейййй не се сравнява така.

Профил

Аватар
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 02 Сеп 2010 19:54

SolidSatan написа:
Шърмана гърми от запалена цигара, така че не уместно да се споменава в тема от такива мащаби :lol: . Tва за Виттман-а , има много руски асове един, от които беше направил над 100 кила за ~ 2 месеца на войната и също известен с това, че унощожава два тигъра на 2vs1 с неговия т-34. Иван някой си се казваше , не помня много. докато витманчето цяла война се мъчи като главната заслуга за статистиката му имат предполагам франсетата и поляците. И все пак имал е умение човека, но ми е трудно да го разбера поради факта , че е управлявал такъв танк . Все едно да се хвалиш, че си убил с ядрена ракета еди-колко си човека :)

"Виттманчето" е направил над 100-те си кила на Т 34 още в началото на кариерата си, като отделно е е разбил 50+ с неговия Щтурмгешуц 3 Aufs В или С (една от началните версии) като нито един снаряд не го е застигнал. Относно руските асове- и аз мога да кажа че съм прегазил 2 М1А2 Ейбрамса с жигулата на дядо ми... Немските асове са много повече, но в един момент са поддали щото са им свършили боеприпасите... Предполагам че знаеш за руските противотанкови кучета. Да. В началото на Войната те са коствали много Т 34-ки на СССР. Да РУСКИ противотанкови кучета. Те са били обучени на РУСКИ танкове.
Аха и кажи ми къде в Полша и Франция ще се намери Тигър?

Профил

Публикувано на: 02 Сеп 2010 21:04

Колко повече?

Профил

Аватар
В момента играе: квото доди
Публикувано на: 03 Сеп 2010 07:40

ХАХАХААХХ Тва за кучетата ми е познато от някъде :lol: ... Discovery channel ? :D :D . Началото на кариерата му е в боя срещу поляци и французи , и не съм казал, че е бил с тигър отначало. На Източния фронт прави към 80 кила някъде ...тей както го казвате ше кажеш, че избил цяла танкова армада... Пък това за абрамса и жигулата ... пък може и да е възможно , все пак има такъв руски метод за бой с Тигър, където при челен сблъсък между т-34 и Тигър, Тигъра става на консерва :)

Профил

Публикувано на: 04 Сеп 2010 20:45

Имаш ЛС :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: