Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Защо конзолите са боклуци?

Защото имат слаб хардуер    6%  6%  [ 2 ]
 Защото тати ми купи РС за 2000лв    6%  6%  [ 2 ]
 Защото вадят слаба графика    6%  6%  [ 2 ]
 Защото за тях не излизат стратегии    6%  6%  [ 2 ]
 Защото са за педали като sean и iddqd    75%  75%  [ 24 ]
Общо гласове : 32
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Защо конзолите са боклуци?
Публикувано на: 28 Юли 2010 19:27

Dexter написа:
Але не, много сте зле. И двамата.
Вероятно сте слепи - ако искате ще ви отворя по един фонд да ви спестим парички за операция.
Как може да твърдите, че графиката на пц-то е по-добра?!

:lol: :lol: Ахаххахаха, както кажеш шефче. :stooped:

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2010 20:44

/thread

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 28 Юли 2010 23:03

буквално все едно е истинско 8)
конзолите никога няма да достигнат това ниво или ако го достигнат ПЦтата вече ще са на графики и физика толкова истинска че няма да се различава с тази в истинския живот :lol:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2010 00:30

Бъди сигурен, че ще застигнат тоя реализъм при това, още следващото поколение конзоли ще предлагат графики сходни до тези, но за момента, пък и за в бъдеще PC-то винаги ще е с една идея пред конзолите, като става въпрос за графика, физика, ефекти ала-бала....

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2010 01:55

Единия профисионалист - '' ефекти ала-бала'', другия не е виждал оръжие на живо, иначе дава експертни мнения. Момци, вземете се спрете, че се излагате вече. В 2010 има игри с къде- къде по-добра графика от кризата. Дори по-реалиситична такава, ако щете. Айде поинтересувайте се малко и не говорете наизуст, че е смешно. А и явно повечето тук ги интересува повече графиката, от колкото геймплея, щом толкова разгорещено се интересувате къде има 6 пиксела повече и къде контраста е по-подходящ. Конзолата за мен не е боклук, защото:

-Uncharted 2
-Alan Wake
-Red Dead
-Gears 2
-Halo Reach
-Tekken 6
- Bayonetta
- Forza 3

Изиграни всичките + предстоящите заглавия, които просто нямат брой + всички мултиплатформени. За мен конзолата не е боклук, защото ми предлага повече от компютъра на този етап. Като добавим и факта, че очаквам още 15 заглавия, мисля че се оправдава закупуването на конзолата. Добре че е стареца, да не отвикна съвсем на компа.

Ако трябва да си купя едно нещо, трябва да съм малоумен да не си взема комп, най-малкото, защото за игри го ползвам най-малко от всичко и ми е много полезен . . . Но тъй като мога да си позволя да се поглезя, предпочитам да си играя като бял човек с контролер, легнал на дивана и на достатъчно разстояние от монитора . Това го пиша тук, за да се опитам за последен път да обясня като на малоумници, защо ми харесва конзолата и да спрете да тролите Конзолния форум, защото нямате кутии, кашоно, боксове и тем подобни.

Това е няма да споря повече, беше ми забавно до време , но вече не ми се занимава с заблудени хора. Приятна вечер.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2010 09:47

ама никой не ти казва да не харесваш конзолите аз спецялно нямах никакъв проблем с вас докато не дойдохте да тролите по ПЦ форума а шон в новините то тогава преля чашата сега нз какво са правили др. съфорумници в конзолния форум ама аз там влезнах един път да троля и то беше по спора за Фабле 3 който одавна преключи ако се досещаш как :wink: аз единствено видях някакви дебили да се опитват да обеждават хората в сайт наречен забележи "ПЦ мания" че конзолите били по хубави ем добре щом ти смяташ така супер за тебе ама тва не означава че трябва да си налагаш мнението на всички в сайта
за тва че не ние сме ви виновни е вие самите че се правите на голямата работа и правите изцепки като за световно ако искате да обеждавате хората че конзолата е по хубава направете си сайт "Конзол мания" и там като дойдат троловете почвайте да им изнасяте лекции защо конзолите са по добри
та цялата работа е че ако вие не бяхте почнали да се правите на интересни никой нямаше да има проблеми с вас

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 29 Юли 2010 11:58

Абе ти вярно по природа, или наследство, знам ли, си кух.
Най-учтиво ви заявих, че конзолите са с много по-добра графика, просто защото нямат никакви шибани ограничения от страна на хардуера.
Съответно колкото и да надуват графиката на игрите за конзоли, те ВИНАГИ ще тръгват.
Защото я сега погледни горе вдясно на скрийна, какво пише?! 25 - това май е фреймрейта, а шутър доколкото ми е известно малко трудничко се играе на 25 фпс.
Освен това се заяждаме с теб, щото си яко неграмотен, яко дразниш по тази причина и съответно сам си го просиш :)
Затова спри най-накрая да твърдиш, че пц-то е най-великото нещо.
Както каза Котката - да, супер удобен е да за работа, пък и да се образоваш ако щеш.
Но опре ли до игри... аз вече 5 години имам ПС2 и си го ползвам най-редовно, много си ми е добре :D

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2010 12:11

:shock: просто нямам думи ама ти верно май си нещо ретардясал
осъзнаваш ли какво говориш или просто херца ти е дошъл в повече вече незнам
изтрезнеи, поспи и можеби посети клиника след тва пак може да говорим

Профил

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Публикувано на: 29 Юли 2010 13:19

Dexter написа:
...конзолите са с много по-добра графика, просто защото нямат никакви шибани ограничения от страна на хардуера...

Абе, конзолните фенове верно нищо не разбират от "що е туй нящо hardware?!". Конзолите нямали ограничение от към хардуера... Чуваш ли се?! С една среден - висок клас видеокарта и един среден клас 4-ядрен процесор компютърът ти може да ти извади графика, каквато "супер мощният" процесор на PS3 няма да види. По ограниченост от към хардуер конзолите са веднага след мобифоните (да, ония големите от едно време, дето са с размера на 2 съвременни домашни телефона) и далеч не могат да се мерят с каруцата на кой да е български циганин.
{SuPa-1337-Killa} написа:
:shock: просто нямам думи ама ти верно май си нещо ретардясал
осъзнаваш ли какво говориш или просто херца ти е дошъл в повече вече незнам
изтрезнеи, поспи и можеби посети клиника след тва пак може да говорим

+1
Опитай, Dexter, стискам палци да се оправиш.

Иначе, по темата, конзолите са боклуци защото са за педали като sean и iddqd и неграмотници като Dexter (и блондинката от блока отсреща, ама тя и така си е добре :-) ).

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2010 13:32

DJ Cat написа:
Единия профисионалист - '' ефекти ала-бала'', другия не е виждал оръжие на живо, иначе дава експертни мнения. Момци, вземете се спрете, че се излагате вече. В 2010 има игри с къде- къде по-добра графика от кризата. Дори по-реалиситична такава, ако щете. Айде поинтересувайте се малко и не говорете наизуст, че е смешно. А и явно повечето тук ги интересува повече графиката, от колкото геймплея, щом толкова разгорещено се интересувате къде има 6 пиксела повече и къде контраста е по-подходящ. Конзолата за мен не е боклук, защото:

-Uncharted 2
-Alan Wake
-Red Dead
-Gears 2
-Halo Reach
-Tekken 6
- Bayonetta
- Forza 3

Изиграни всичките + предстоящите заглавия, които просто нямат брой + всички мултиплатформени. За мен конзолата не е боклук, защото ми предлага повече от компютъра на този етап. Като добавим и факта, че очаквам още 15 заглавия, мисля че се оправдава закупуването на конзолата. Добре че е стареца, да не отвикна съвсем на компа.

Ако трябва да си купя едно нещо, трябва да съм малоумен да не си взема комп, най-малкото, защото за игри го ползвам най-малко от всичко и ми е много полезен . . . Но тъй като мога да си позволя да се поглезя, предпочитам да си играя като бял човек с контролер, легнал на дивана и на достатъчно разстояние от монитора . Това го пиша тук, за да се опитам за последен път да обясня като на малоумници, защо ми харесва конзолата и да спрете да тролите Конзолния форум, защото нямате кутии, кашоно, боксове и тем подобни.

Това е няма да споря повече, беше ми забавно до време , но вече не ми се занимава с заблудени хора. Приятна вечер.

Значи ебати странното съвпадение, че имам X360 & PS3 60GB скара, която още си разботи безпроблемно. Oт тия игри, които си изброил единствено Uncharted 2 мога да кажа, че г/д може да се конкурира с Crysis, НО докато има размити текстури не мисля, че ще стане.

Red Dead Redemption, на моменти изглежда прекрасно, но приближиш ли се към дадена скала или нещо, което изисква детайл всичко започва да се омазва и дори 4хAA-то на бокса не може да оправи работата.

Alan Wake е красива игра, няма спор, но стане ли светло нещата погрозняват, не съм се заглеждал специално за някакви недосмислици по графиката, но забелязах съвсем случайно, че когато перкам към бензиностанцията (баш в началото на играта), когато вървя по една пътека до скалата, много ясно се вижда, колко е размита текстурата на скалата и както казах, щом върви на 720p, въобще не може да влезне в територията на Crysis.

Gears 2, UE3 < CryEngine 2, няма какво да го обсъждаме.....

Halo Reach, освен секси отражението по визьора на спартанеца, не ме впечатли особено визията. Halo 3 на анаболи.

Forza 3 - тия модели дето ги бутаха за половин милион полигона, май набързо се превърнаха в модели за 250к полигона....графично пак казвам, красива е, но ако гледаш по детайлите набързо погрознява...

Tekken 6, Bayonetta vs. Crysis :lol:

Dexter написа:
Защото я сега погледни горе вдясно на скрийна, какво пише?! 25 - това май е фреймрейта, а шутър доколкото ми е известно малко трудничко се играе на 25 фпс.

25FPS на 1680х1050 4xAA, на C2D E6700 и 8800GTS G92, хардуер от края на 2007, началото на 2008. При положение, че масата игри за конзоли, Alan Wake, Red Read, Uncharted 2 и въобще 90% от ексклузивите вървят на 1280х720 да не говорим, колко често пада фрейм рейта на Red Dead Redemption и Alan Wake, РЯДКО вървят с чисти 40-50FPS.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2010 13:57

Айде няма нужда от обиди. DJ Cat, Dexter, и Супа Кила - въздържайте се !

DJ Cat написа:
-Uncharted 2
-Alan Wake
-Red Dead
-Gears 2
-Halo Reach
-Tekken 6
- Bayonetta
- Forza 3

Единствените игри заслужаващи внимание тук са Uncharted 2 и RDR. И да нормално е да изглеждат добре щом едната игра се разработва специялно за ПС3, и разработчиците изрично са казали че ще изтискат всичко, другата е игра e опен yърлд и очакванята за нейната графика са по ниски. PC то не че неможе ами просто повечето игри които си дал са ексклузиви. Когато са мултиплатформени игри PC-то винаги бие, a когато са PC ексклузиви, PC-то мачка всякаква конкуренция.

Dexter написа:
Най-учтиво ви заявих, че конзолите са с много по-добра графика, просто защото нямат никакви шибани ограничения от страна на хардуера.

Незнам ти под какво разбираш ограничения на хардуера, ама конзолите най-вече имат ограничения. О, да можеш да смениш HDD. При PC-то като не ти върви някоя игра добре сменяш видеокарта и в по редките случай процесор и отново имаш машина която да на която да играеш новите игри на макс. GameTrailers бяха казали че Crysis няма да направи повечето хора да купуват 500 доларови видеокарти. В случайя сгрешиха. Много хора си взеха такива видеорти само и само да играят Crysis.

Колкото до Uncharted 2, да има доста готини ефекти, но както Blackbird каза
Blackbird написа:
единствено Uncharted 2 мога да кажа, че г/д може да се конкурира с Crysis, НО докато има размити текстури не мисля, че ще стане

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2010 14:47

Няма да навлизам в подробности, заюото казах че няма да споря, само не се сдържах . . . Пича, който ми е отговорил под мен - - - - - Ти тъп ли си ? Говоря за геймплей, не за графика, пиша че това са причините да не съжалявам че имам конзола, защото на компа няма толкова добри игри, защо реши, че ти говоря за графика. И такова животно като пц екслузив с невероятна графика, не бях чувал освен кризата, която не ме впечатлява. Вие ако и се дървите още, ваш проблем.

Вече наистина спирам да чета всякакви глупости, защото в този сайт явно всички четат каквото им е изгодно и се правят на големите разбирачи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2010 16:06

S.T.A.L.K.E.R-ите също не са лоши, ако ги надуеш на МАХ!
Друг графично (а и не само) страхотен РС ексклузив е Cryostasis.
Още един РС ексклузив (и доста добър бенчмарк :lol: ) - Shattered Horizon, който е само мулти, но графиката направо размазва.
Arma 2 - PC ексклузив, най-добрия военен симулатор според мен.
Има още много РС ексклузивно заглавия, но тъй като са предимно стратегии или не толкова силни, няма да ги споменавам.

btw http://i.imgur.com/Xmg5k.jpg

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2010 17:23

Колко пъти ще водите един и същи спор, че и някакъв се опитва да троли тука с тая тема.
Цитат:
още следващото поколение конзоли ще предлагат графики сходни до тези

Баси фейла. Следващото поколение конзоли точно ще отвеят Кризата по отношение на графика и физика, просто защото Кризата е правена на хардуер от 2006-та, а next gen конзолите и игрите за тях ще се правят за хардуер от 2012-та най-рано..И стига с тая графика най-накрая. Графиката не прави играта. Да играеш Halo 3 е сто пъти по-забавно от това да играеш Crysis, въпреки, че на последната броя на полигоните надвишава броя на жителите на Китай..

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2010 13:13

Fail...? I think not! Първо, опитвам се да искарам добър довод за конзолите, второ, когато всяка игра за next-gen конзолите разполага с такава графика, било то RPG, FPS, Racer etc., тогава ми се обади.

И да, graphics whore съм :rockon:

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 30 Юли 2010 13:18

Ми добре, блъскам си една чекия по този повод :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2010 18:16

Blackbird, още като пуснат Sony next-gen конзолата си, Naughty Dog ще ти изкарат такава графика, че Crytek ще им го прилапат. Гарантирано.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2010 19:32

YOU WISH ахаха ся се насираш от яд нали хахаха гледаш Кризата и си викаш ех да можеше да го има тва за фагбох ама нема а от 2ката просто не се надявай на нищо грандиозно дори и на ПЦто щото е правена за детцките ви играчки

Профил

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Публикувано на: 30 Юли 2010 21:18

Dexter написа:
Ми добре, блъскам си една чекия по този повод :roll:

Нещо по-тъпо не можа ли да кажеш? Все още си мисля че си за психиатър...

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2010 00:39

http://pcmania.bg/%D0%97%D0%B0%D1%89%D0 ... ewsId=2858
RAPEE aBAHAHAHAHa RAPE RAPE BABY RAPE BABY RAPE

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com