Автор |
Съобщение |
StubbsZombie
|
|
|
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Защо конзолите са боклуци? Публикувано на: 04 Авг 2010 09:07
да да ако бях на 8 и мен щеше да ме затруднява това ооо чуваш ли това мама те вика да си хапнеш попарката по бързо докато не изтине че няма да станеш голям и силен като батко то супер елитния убиец п.п. изглежда Кризис пълна Алан уеик
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Sean
|
|
|
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Защо конзолите са боклуци? Публикувано на: 04 Авг 2010 09:09
15 офицялни дани стига лъжи и си яж попарата не пиши с пълна уста
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо конзолите са боклуци? Публикувано на: 04 Авг 2010 09:10
seanisback написа: Пък Halo 3 над 20. Your point? Halo-то не ме интересува. Но щом постна игра като Crysis, с високи системни изисквания е продала 1 милион до януари 2008, то какво остава за другите игри...
|
|
|
|
|
Sean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо конзолите са боклуци? Публикувано на: 04 Авг 2010 09:12
The Game написа: Halo-то не ме интересува. Но щом постна игра като Crysis, с високи системни изисквания е продала 1 милион до януари 2008, то какво остава за другите игри... Хаха, не те интересува. Тука въпроса не е да те интересува. Тука се сравняват продажби. И това за другите игри ме уби. Посочи една PC игра дето е продала 4 милиона за 24 часа като Хейлото. Или една PC игра дето е продала колко Wii Fit през целия си живот. Ахахаха, PC фенбойчета спорят за продажби. Priceless.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо конзолите са боклуци? Публикувано на: 04 Авг 2010 09:13
seanisback написа: Посочи една PC игра дето е продала 4 милиона за 24 часа като Хейлото. Не мога да ти посоча. Факт е че пиратството при РС е по-голямо, но щом игра като Crysis е продала за 3 месеца 1 милион копия, то е смешно да твърдиш че РС гейминга умира.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Защо конзолите са боклуци? Публикувано на: 04 Авг 2010 09:16
ем не знам дали си играл Симс ние напълно забравихме за нея The Sims (16 million shipped) Halo3 As of July 2010, 11.05 million copies have been sold. дори няма и 15мил. жалка работа StarCraft (11 million, may include StarCraft: Brood War) World of Warcraft (11.5 million subscribers)
|
|
|
|
|
Sean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо конзолите са боклуци? Публикувано на: 04 Авг 2010 09:17
The Game написа: seanisback написа: Посочи една PC игра дето е продала 4 милиона за 24 часа като Хейлото. Не мога да ти посоча. Факт е че пиратството при РС е по-голямо, но щом игра като Crysis е продала за 3 месеца 1 милион копия, то е смешно да твърдиш че РС гейминга умира. Ама не разбираш какво ти говоря. Щом Crysis е продала на PC 1 милион за 3 месеца, а Halo 3 е продала 10 на друга платформа за същия период от време защо изобщо изобщо спориш за продажби? Помисли като разработчик - AAA фърст пърсън шутър продава на PC 1 милион, а друг AAA фърст пърсън шутър продава на бокс десет пъти повече. Коя платформа ще ти е водеща при разработка? И после се оплаквате от лоши портове. И да, PC-то умира именно заради този факт, че не може да се мери с конзолите по продажби. Цитат: The Sims (16 million shipped) Halo3 As of July 2010, 11.05 million copies have been sold. дори няма и 15мил. жалка работа StarCraft (11 million, may include StarCraft: Brood War) World of Warcraft (11.5 million subscribers) Wii Sports 66.19 million ОУУУУНД!
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Защо конзолите са боклуци? Публикувано на: 04 Авг 2010 09:20
нали беше хард кор геимър уи то е кежуал не се брои Counter-Strike е най-играната онлайн игра с над 19,5 милиона играчи по цял свят. епик пълнидж
|
|
|
|
|
Sean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо конзолите са боклуци? Публикувано на: 04 Авг 2010 09:20
Modern Warfare 2 има над 20.. Пък и lol @ нали беше хард кор геимър уи то е кежуал не се брои @ ми за кво слагаш симс бе, чадо?
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Защо конзолите са боклуци? Публикувано на: 04 Авг 2010 09:21
симс е симулатор т.е. анти кежуал
|
|
|
|
|
Sean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо конзолите са боклуци? Публикувано на: 04 Авг 2010 09:22
Пък Wii Sports е спортен симулатор, т.е. по-хардкор е от Sims.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Защо конзолите са боклуци? Публикувано на: 04 Авг 2010 09:24
уии Genre(s) Sports game симс Genre(s) Life simulation
|
|
|
|
|
Sean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо конзолите са боклуци? Публикувано на: 04 Авг 2010 09:25
Nintendo така жестоко ви го туриха, че чак ми се реве. Blizzard и всичките пари на фирмата да хвърлят за дадена игра пак няма да имат и половината от тия продажби.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо конзолите са боклуци? Публикувано на: 04 Авг 2010 09:26
seanisback написа: Nintendo така жестоко ви го туриха, че чак ми се реве. Blizzard и всичките пари на фирмата да хвърлят за дадена игра пак няма да имат и половината от тия продажби. Zamunda FTW!
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Защо конзолите са боклуци? Публикувано на: 04 Авг 2010 09:27
др. нямаш ли да кажеш или ти свършиха аргументите така изглежда вече и уикито е срещу тебе
|
|
|
|
|
Sean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо конзолите са боклуци? Публикувано на: 04 Авг 2010 09:28
Загубиха спора и зеха да се лигавят, ПуСи фенбойчета - кво да кажа. Поначало трябваше да се замислите, че да спорите PC срещу конзола за продажби е тъпа, тъпа идея. Все тая.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо конзолите са боклуци? Публикувано на: 04 Авг 2010 09:30
seanisback написа: Загубиха спора и зеха да се лигавят, ПуСи фенбойчета - кво да кажа. Поначало трябваше да се замислите, че да спорите PC срещу конзола за продажби е тъпа, тъпа идея. Все тая. Абе пич, на мен това че за конзолите продажбите са по-високи ми е повече от ЯСНО! Но повтарям вече за кой ли път: Щом игра като Crysis e продала 1милион копия за 3 месеца, то е смешно да се твърди че РС гейминга умира
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Защо конзолите са боклуци? Публикувано на: 04 Авг 2010 09:31
ахахахахаха ооо шончо като маймуна в клетка си много си забавен и чак сме загубили спора как как ми обясни като по всичко се вижда че ПЦто продава повече и измислиците ти за 20мил. на гейло станаха на 11,5мил. а ЦС е с 20мил. нещо май объркваш страните
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|