Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 22 Ное 2009 11:45
Dexter написа: Това че биете селските отборчета в А група, по никой начин не означава, че ще спечелите точка в лига европа. Щото ще ме прощаваш, ама вие най-некадърния отбор в Италия в момента, не само не можахте да биете, ами и ви разпарчетоса безпроблемно.Тъй че въобще не се "дразни" на база евротурнири, щото сте оше по-зле... Ами така е брато, ЦСКА са в пъти по-добри от Левски, защото имат 1 точка в УЕФА а сините 0 Нищо, че в мачовете с Базел не знаехте къде се намирате и след това Миньор ви го вкара анално на Българска армия. Каквото и да става, накрая пак Левски ще е шампион.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 22 Ное 2009 11:57
Dexter написа: Това че биете селските отборчета в А група, по никой начин не означава, че ще спечелите точка в лига европа. Щото ще ме прощаваш, ама вие най-некадърния отбор в Италия в момента, не само не можахте да биете, ами и ви разпарчетоса безпроблемно.Тъй че въобще не се "дразни" на база евротурнири, щото сте оше по-зле... Братле .. такива мнения се оставят без коментар, щото по принцип показват липса на адекватност достатъчна за футболни коментари. Само за сравнение - Черно Море миналия кръг отвя Локо Сф, срещу които вие вчера не можахте да биете с подарена дузпа и четири-пет изпуснати чисти положения. Много ревахте Любо да бил оставал, не виждам защо. А да не можеш да биеш резервите на Фулъм на собствен терен, във вече решителна фаза на турнира, след като за да влезеш си отстранил Динамо Москва - Че Левски от началото на сезона е много зле сме си го признали всички, но според мен и на двата мача срещу Залцбург, както и на последните в А група се видя че бавно се поосвестваме.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 22 Ное 2009 17:19
И двата о(т)бора не стават за крив чеп
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 22 Ное 2009 19:11
Ба, никъде не съм казал, че ЦСКА са в пъти по-силни от Левски-пак ми туряш думи у устата, тъпак. Един дол дренки сте и толкоз. Слим, срути ме на пода със следното:"Ние всички вече си го признахме".Ооо не бате, всичките левскарчета у форума се изпокриха или псуваха Батков-само това по цял ден у всяка тема за футбол.А да-и да не пропускам "Йовов, КУРВО!!!". Няма какво да коментирам... За Ч.море-то ако става въпрос и ЦСКА биха с 5:0 Локо-Пд, а вие завършихте 2:2 с тях...та недей ми сравнява мачове в бг първенстово, щото това е възможно най-глупавия начин да ме убедиш, че Левски са по-силни. Щото на ни го турнаха Миньор и Литекс, ама на вас ви го турнаха титани като Берое и Черноморец, Лацио...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 22 Ное 2009 23:35
Аре ше си говорим накрая на сезона ... Основна чорбарска характеристика - все гледа в чуждата паница и накрая все мълчи.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 23 Ное 2009 17:00
slim_k написа: Аре ше си говорим накрая на сезона ... Основна чорбарска характеристика - все гледа в чуждата паница и накрая все мълчи. Добре, до края на сезона. Говедата сте много по-различни от "нас"-гледате и псувате само собствената си паница, егоисти!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 23 Ное 2009 21:47
Декстър ми е ясен, че е кух, та дрънка, ама от Слим да се принизява на ниво български клубен футбол Абе вие сериозно... "български футбол".... Що за унижение млади хубави българи да се обръщат с животински имена П.П: Пикая му на българския футбол
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 24 Ное 2009 15:25
Еми пикай бе братле ... Наеш ли що умни хора има и в двете агитки, както и във всякакви агитки по света. То си е няква страст, независимо колко е ташак футбола в България, винаги ще има хора дето да подкрепят отборите. Докато имаме и Левски и Цецка причини да се радваме ще си гледаме и ще си псуваме.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 24 Ное 2009 18:34
Аз написа: Декстър ми е ясен, че е кух, та дрънка, ама от Слим да се принизява на ниво български клубен футбол Абе вие сериозно... "български футбол".... Що за унижение млади хубави българи да се обръщат с животински имена П.П: Пикая му на българския футбол Ти па и ти де се месиш...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 24 Ное 2009 19:54
Верно
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 25 Ное 2009 12:52
Какво очаквате от Левски - Литекс ? Я сум на Герена за тоя мач.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 25 Ное 2009 14:09
Очаквам 1х2 ;Д Никва идея как ще се развият нещата. Левски са с 4 поредни победи, а Литекс се развиват добре. Мача е на Герена, така че 1х е по-вероятно, но има достатъчно шанс за 2ка.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 25 Ное 2009 17:59
Литекс мачка
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 25 Ное 2009 21:13
Аз написа: Литекс мачка Хахахахахахахахахахахахаахахаха
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 25 Ное 2009 22:00
Алминатора` написа: Аз написа: Литекс мачка Хахахахахахахахахахахахаахахаха Тука съм съгласен
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 25 Ное 2009 22:25
Аз написа: Литекс мачка Литекс ми мачка кура ... Да се надрискат от натуралните им сокове тия боклуци и да се върнат във В група където им е мястото. Ебати купения мач .. С 10 човека им турихме кур у оранжевото опикано дупе и накрая ше се перчи тва лайненце чуждоземно пред сектора. ЦСКА колкото и да се псуваме, ги уважавам малко или много като съперник, доказали са че могат да бъдат достойни. Тия ловешки мангали не заслужават да идват в София да играят с нас. А на съдията майка му да умре от свински грип. Турция е вашата родина! Гриша Ганчев вашия баща В синьо ще е окрасен стадиона Еничери са вашите деца!
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 26 Ное 2009 16:29
Тия Литекс са наистина ебахти и лайнярския отбор.Направиха сума ти измислени победи с по 1:0, а имам чувството, че целия съдийски отбор се е наговорил да свири за тях. В мача срещу Сливен беше същата мизерия... Чак ми стана жал за Левски
|
|
|
|
|
selqnin
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 20 Дек 2009 20:37
НЕФТОХИМИК БУРГАС
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 20 Дек 2009 20:51
селянин
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 27 Дек 2009 13:20
ахахаха слеянина нефтохимик бургас
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|