Автор |
Съобщение |
OhMyGosh
|
|
В момента играе: HL2DM; CRYSIS2; QUAKE 4; TRACKMANIA; PORTAL
|
|
Заглавие: Имало едно време Публикувано на: 24 Яну 2011 00:04
Имало едно време един бабишкееер. Обаче пустото бабе яко се кефело да се еба с местния професионален бабоебец - човека Декстър. И така, и днес не било изключение. Старата дама отишла при кабинката, където човека-Декстър често се озовавал след запой, и попитала местните животни: - Абе, животни, тука ли е ебалника, дето секи ден се ебаме с него? Че му нося в найлоново пликче малко сиренце (което било с неясен произход, също както и ракията, която му била донесла предния ден), че да си мези с раджата? И да го поебам малко, разбира се.... А те отвърнали: - Мууууу! ****** Декстър тръгнал да и бърка в гъза с пишка, но не уцелил, и бръкнал в близкия анален абцес.... Дъртия бабишкер изквичал полумъртъв, в пристъп на рязка ерекция (тя била мъж), и взела, че избухнала(гръмнала), а Декстърчо се отървал само със счупен, и леко откъснат хуууи.
Извода - да не дъхтите кале, и че Декстър е дедоебец
* за творческия форум
___________________________________ АКО ИМА КУЕЙКЪРИ ИЛИ ДРУГИ ЯКО ЗАРИБЕНИ ПО OLDSCHOOL ARENA FPS-ИТЕ - http://www.facebook.com/ohmy2
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: Имало едно време Публикувано на: 24 Яну 2011 16:38
Баси простака гнусен си пръчо, т'ва само един заклет чикиджия може да говори за Декстъра така. Аз съм убеден, че форума те е отрязал много жестоко (щото си чикиджия), и сега в опит за защита на просташкото ти его, се опитвате да се изкараш такъв, къвто не си.
Направо си нямам на идея какво прави толкова умрел гаден човек като тебе в форум като тоя, не мога да го проумея.. Мене много ме кефи кат правиш трололо-то сладур такъв... Никoй не заслужава такава женичка като тебе, много са ти малки ушите и не можем да ти го набиваме в тиквата.
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Имало едно време Публикувано на: 24 Яну 2011 17:22
OhMyGoshЗнам, че е прусташко се смея на фантазията и начина, по-който го е написал Поне той влага малко вдъхновение да го напише забавно
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Имало едно време Публикувано на: 24 Яну 2011 18:36
В никакъв случай не съм от коравите машини, обаче специално за това копеленце ще използвам всички методи и похвати, които са ми известни, за да го пратя в болницата за дъъъълго време. И не защото пише глупости по мой адрес, а защото съм добра душа и искам да отърва света от присъствието му. В краен случай имам доста добър приятел, с муай-тай се занимава...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Имало едно време Публикувано на: 24 Яну 2011 18:52
Dexter написа: В никакъв случай не съм от коравите машини, обаче специално за това копеленце ще използвам всички методи и похвати, които са ми известни, за да го пратя в болницата за дъъъълго време. И не защото пише глупости по мой адрес, а защото съм добра душа и искам да отърва света от присъствието му. В краен случай имам доста добър приятел, с муай-тай се занимава... Що за мъж си ти бре? Ходи се разправяй лично с него щом искаш (1vs1). Няма нужда 7 души да мъкнеш за да набиеш един (1) човек. То е смешно като се замислиш даже
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Имало едно време Публикувано на: 24 Яну 2011 19:02
Ми че то ще е 1 на 1. Спаринг за приятеля ми, най-жестокия побой за оумайгоша.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Имало едно време Публикувано на: 24 Яну 2011 19:08
Dexter написа: Ми че то ще е 1 на 1. Спаринг за приятеля ми, най-жестокия побой за оумайгоша. Е толкова ли те е шубе да се изправиш сам срещу него ? Ако си поредния Kayboard Warrior си ми ясен...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Имало едно време Публикувано на: 24 Яну 2011 19:27
Boring. Измислете нещо по-интересно, това е все едно се обиждате в детската градина на пясъчника...
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Имало едно време Публикувано на: 24 Яну 2011 20:38
Мани, всички в Сливен са така: закачиш един-100тина изпълзяват
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Имало едно време Публикувано на: 24 Яну 2011 21:20
Това което го е написал съм сигурен че той е главния герой а не декс :С
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Имало едно време Публикувано на: 24 Яну 2011 21:25
Seigar -X- написа: Dexter написа: Ми че то ще е 1 на 1. Спаринг за приятеля ми, най-жестокия побой за оумайгоша. Е толкова ли те е шубе да се изправиш сам срещу него ? Ако си поредния Kayboard Warrior си ми ясен... Както казах - не съм им от най-коравите, пък и съм си пацифистче. И не са 100 - максимум 4-ма да извикам
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
|
|
Заглавие: Re: Имало едно време Публикувано на: 24 Яну 2011 21:50
Декстре аре да ми дадеш 3 лева аз ще ти свърша черната работа.
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Имало едно време Публикувано на: 25 Яну 2011 03:05
А не щеш ли да ти даде да му оближеш гъза и да му свършиш работата после.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
|
|
Заглавие: Re: Имало едно време Публикувано на: 26 Яну 2011 00:59
Потен му е гъза, ще ми залепне лицето.
|
|
|
OhMyGosh
|
|
В момента играе: HL2DM; CRYSIS2; QUAKE 4; TRACKMANIA; PORTAL
|
|
Заглавие: Re: Имало едно време Публикувано на: 27 Яну 2011 06:28
Тамън се чудех на кой грешник да си изкарам цялата наркоманска ярост и злоба! Живея в Гео Милев до парка пред зала фестивална, всяка вечер в 9 извеждам кучето (черно бял питбул), изглеждам горе-долу така, за да ме разпознаеш (не че ще дойдеш, ама поне да те е яд, че херцог на 5 години е по-мъж от теб): http://forum.animes-bg.com/download/file.php?avatar=42504_1295858404.jpgще те(ви) чакам теб и/или твоя мъжествен приятел:) @сабак ако искаш може и ти да дойдеш да си опиташ шанса, сладък?:)) Хайде, ще бъде забавно!!:) И ако се притеснявате от кучето, то е с наморник, най-малкото няма да ви изяде...Живи. Нека всички видим след няколко дена, дали наситина сте чикиджиите, за които всеки нормален от форума ви взима, или наистина имате кураж, да сте смели без монитор или огледало пред вас?
___________________________________ АКО ИМА КУЕЙКЪРИ ИЛИ ДРУГИ ЯКО ЗАРИБЕНИ ПО OLDSCHOOL ARENA FPS-ИТЕ - http://www.facebook.com/ohmy2
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Имало едно време Публикувано на: 27 Яну 2011 17:15
Видео или снимки ако може след това
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
|
|
Заглавие: Re: Имало едно време Публикувано на: 27 Яну 2011 17:56
Аре пичове, като свършим с него ще рейднем дома му.
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Имало едно време Публикувано на: 27 Яну 2011 18:32
Хаха, направил мъжка физиономия и си фантазира, че има питбул. Скрий се бе, идиот И за да спретнеш тая лъжа ти бяха необходими "само" три дни
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Имало едно време Публикувано на: 27 Яну 2011 19:09
OhMyGosh написа: Тамън се чудех на кой грешник да си изкарам цялата наркоманска ярост и злоба! Живея в Гео Милев до парка пред зала фестивална, всяка вечер в 9 извеждам кучето (черно бял питбул), изглеждам горе-долу така, за да ме разпознаеш (не че ще дойдеш, ама поне да те е яд, че херцог на 5 години е по-мъж от теб): http://forum.animes-bg.com/download/file.php?avatar=42504_1295858404.jpgще те(ви) чакам теб и/или твоя мъжествен приятел:) @сабак ако искаш може и ти да дойдеш да си опиташ шанса, сладък?:)) Хайде, ще бъде забавно!!:) И ако се притеснявате от кучето, то е с наморник, най-малкото няма да ви изяде...Живи. Нека всички видим след няколко дена, дали наситина сте чикиджиите, за които всеки нормален от форума ви взима, или наистина имате кураж, да сте смели без монитор или огледало пред вас? Като излизаш от вас да си разхождаш питбула, оглеждай се. С един приятел ходим на тренировки в Академик. Ама ти спокойно сега. И да не ни видиш, мернем ли те, ние ще дойдем.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Hurricane922
|
|
В момента играе: Severance:Blade Of Darkness
|
|
Заглавие: Re: Имало едно време Публикувано на: 27 Яну 2011 19:14
[quote="OhMyGosh"]Тамън се чудех на кой грешник да си изкарам цялата наркоманска ярост и злоба! извеждам кучето (черно бял питбул), изглеждам горе-долу така, за да ме разпознаеш
Изкарай си злобата в TeenProblem,тоя черно бял питбул да не си го видял на черно белия си телевизор? Темите ти,макар и крайно малоумни са аргументирани,вижданията ти за света са интересни (мразиш собствения си език и предпочиташ английския за писане) На нас не си ни интересен,ама професор Вучков може би ще прояви интерес...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|