Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кое е най доброто MMORPG?

Guild Wars    14%  14%  [ 4 ]
 Guild Wars    0%  0%  [ 0 ]
 Guild Wars    7%  7%  [ 2 ]
 Guild Wars    4%  4%  [ 1 ]
 Трудно ми е да избера...    75%  75%  [ 21 ]
Общо гласове : 28
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Заглавие: Кое е най доброто MMORPG?
Публикувано на: 30 Юли 2010 21:39

Ами...то си го пише. Да се лее спам. :-)

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Кое е най доброто MMORPG?
Публикувано на: 30 Юли 2010 22:28

Доста ми е трудно да избера...дали.....Guild Wars?....не....по-добре Guild Wars....чакай........

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 30 Юли 2010 22:33

wow

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
В момента играе: LoL
Публикувано на: 31 Юли 2010 13:56

Абе ддз.Guild wars има хубава графика, но пък Guild wars има по-добър геймплей ама все пак Guild wars няма хакери, но да не забравяме че guild wars е най-трудна!Така чееее любимото ми ммо е.... AION!!

Профил

Публикувано на: 13 Авг 2010 20:58

WoW, повече от 15 години е поредеицата...класика....гилд уорс съкс :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Авг 2010 21:34

The Chronicles of Spellborn, само жалко, че Spellborn NV не знаеха как се прави бизнес, фалираха, поради което се заеба цялата игра и сега я затварят...

Global Agenda ми се вижда доста добра, въпреки че я играя само от един-два часа. В момента играта е B2P, само 40 лева, има и безплатен Trial, така че ако някой се чуди какво MMO да играе може да я погледне.

Mythos, защото в момента е единственото добро hack&slash MMO, което си заслужава да се играе, само дето не е много възможно да се играе за сега.

Други... Allods беше добра, но я остраха. Мога да спомена и доста други игри с хубави страни, но не си заслужава.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2010 22:50

Kazomir написа:
WoW, повече от 15 години е поредеицата...класика....гилд уорс съкс :D

WHAHAHAHAHH ROFLMAO LOL ROFL ROFL ROFL!!!
Ок, Warcraft - '94, но ти искаш да ми кажеш, че WoW има повече общо с WC (жестоко съкращение) от името? За да смяташ, че MMORPG е от същата поредица на RTS с RPG елементи, значи си кретен.
Чел съм ВСИЧКИ книги по Warcraft вселената и историята е доста приятна, но след излизането на MMO-то на Blizzard излиза нова книга - World of Warcraft: Кръгът на омразата, написана специално за WoW. World of Warcraft разказва нова история в нов жанр на компютърните игри, единствено използвайки вселената и някои от героите в оригиналната игра.
Спорът WoW срещу Guild Wars направо ме разбива понякога, особено като се сетя, че главният програмист на WoW...така де, напуска Близз и основава ArenaNet, за да може да направи игра каквато иска с пълна свобода и да не бъде притискан от жаждата за пари на Blizz. Ако не беше фенбойщината Blizzard щяха отдавна да са загинали, поръди липсата на развитие. Blizzard залагат на това, което вече са постигнали и не развиват игрите си, ако не беше така, те щяха да издават Guild Wars, а не NcSoft...забавно е като се замислиш...

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Авг 2010 02:56

Близард не са издател, а разработчик - има голяма разлика. И те се опитват да развиват игрите си, колкото се може повече, просто работят по минимум четири проекта едновременно, а това е нещо, с което не всяко студио може да се похвали, и изисква много усилия.

Колкото до вселената - когато имаш зад гърба си историята на развит franchise, над който надграждаш, е много по-лесно да строиш свят за MMO, отколкото когато тръгнеш от нулата. В такъв смисъл Blizzard могат да предложат с WoW повече, отколкото други MMOта, които тепърва прохождат, могат да предложат на почитателите си. Да не говорим, че след пет години интензивна поддръжка и content пачове WoW е много голяма игра. Аз лично се сещам само за няколко игри, които могат да предложат повече content от нея, което трябва да говори много само по себе си.

Да не говорим за ефекта, който WoW имаше върху MMO пазара. Много хора започнаха да играят MMORPGта точно заради тази игра и може би с нея. Аз започнах преди WoW да излезе, но преди да чуя, че Blizzard правят игра по Warcraft, която е MMO, нямах представа какво е това чудо и това ме подтикна да разбера. Лично очаквах World of Warcraft с нетърпение и иронично играта, която ме накара да погледна към жанра, не ми хареса въобще. :)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 16 Авг 2010 09:35

Добра анкета, напомня ми на мойте. :lol:

И все пак УоУ > ГВ. :wink:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Авг 2010 20:41

Sentry написа:
Близард не са издател, а разработчик - има голяма разлика. И те се опитват да развиват игрите си, колкото се може повече, просто работят по минимум четири проекта едновременно, а това е нещо, с което не всяко студио може да се похвали, и изисква много усилия.

Колкото до вселената - когато имаш зад гърба си историята на развит franchise, над който надграждаш, е много по-лесно да строиш свят за MMO, отколкото когато тръгнеш от нулата. В такъв смисъл Blizzard могат да предложат с WoW повече, отколкото други MMOта, които тепърва прохождат, могат да предложат на почитателите си. Да не говорим, че след пет години интензивна поддръжка и content пачове WoW е много голяма игра. Аз лично се сещам само за няколко игри, които могат да предложат повече content от нея, което трябва да говори много само по себе си.

Да не говорим за ефекта, който WoW имаше върху MMO пазара. Много хора започнаха да играят MMORPGта точно заради тази игра и може би с нея. Аз започнах преди WoW да излезе, но преди да чуя, че Blizzard правят игра по Warcraft, която е MMO, нямах представа какво е това чудо и това ме подтикна да разбера. Лично очаквах World of Warcraft с нетърпение и иронично играта, която ме накара да погледна към жанра, не ми хареса въобще. :)

Добре, де, поправям се, "Blizzard щеше да разработва GW". Създаването на MMO върху готова вселена доказа, че Blizzard не искат да рискуват с нови игри...

Малко факти:
WarCraft - 1994
Diablo - 1996
StarCraft - 1998

Blizzard Entertainment създават три вселени и ги развиват в продължение на доста години. Най-новата им поредица е WoW, изградена върху готова вселена. Това е причината доста хора да напуснат Blizz и да създадат собствени студия (ArenaNet), за да работят върху изцяло нови проекти. Това е, което аз предпочитам в Guild Wars. ArenaNet търсят различното и развиват играта в посоки, които никое друго MMO не е поемало, като я превръщат в единственото наистина уникално MMORPG и аз го харесвам. ArenaNet продължават да дават обещания, на които дори и феновете на играта рядко вярват, но все пак ги спазват. За мен това е компания, която работи за феновете, а не просто заради парите, което ги прави по-добри.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 17 Авг 2010 20:56

ciborg написа:

Най-новата им поредица е WoW, изградена върху готова вселена. Това е причината доста хора да напуснат Blizz и да създадат собствени студия (ArenaNet), за да работят върху изцяло нови проекти.

За мен това е компания, която работи за феновете, а не просто заради парите, което ги прави по-добри.

:ROFL: :ROFL:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 17 Авг 2010 21:01

The Chameleon написа:
ciborg написа:

Най-новата им поредица е WoW, изградена върху готова вселена. Това е причината доста хора да напуснат Blizz и да създадат собствени студия (ArenaNet), за да работят върху изцяло нови проекти.

За мен това е компания, която работи за феновете, а не просто заради парите, което ги прави по-добри.

:ROFL: :ROFL:

Веднъж и аз да се съглася с тебе, Хами :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Авг 2010 21:10

не че нещо, но GW не е ММО a CORPG

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...

Профил

Публикувано на: 18 Авг 2010 00:50

Защо, глупаци, превръщате ВСЯКА ММО-тема в "WoW срещу целия свят"?

:OMGOMG:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Авг 2010 22:58

Dex, ходи си цъкай на конзолата и не се чуди "що па е тва мморпг???".
WoW фенбойчетата ще живеят вечно. Срещал съм дори хора, които не играят WoW, някои дори не са го играли, и пак са на негова страна. Винаги готови да флеймят и да оплюят всичко, което няма World of Warcraft в името си. Най ми е забавно обаче, когато хора, които наричат Mass Effect и Borderlands RPG да седнат да ми обясняват как Guild Wars не е MMORPG. Големи разбирачи станахте, всичките жанрове ги знаете. Жанрът CORPG е някаква абсолютна глупост (Competitive Online RPG, wtf?) и според мен би подхождал единствено на 100% PvP игра (игра, в която няма нито един скапан npc гад, който да размажеш), но по начина, по който го описват, това е едва ли не друго наименование на MMORPG-то...

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Авг 2010 00:04

GW не е MMO. Питай пичове от Анет ако искаш... аз поне за 5000 часа не видях елемента Massive...

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Авг 2010 01:26

ciborg написа:
Ако не беше фенбойщината Blizzard щяха отдавна да са загинали, поръди липсата на развитие. Blizzard залагат на това, което вече са постигнали и не развиват игрите си, ако не беше така, те щяха да издават Guild Wars, а не NcSoft...забавно е като се замислиш...

Ти какво разбираш под "фенбойщина" бе? Другата част от поста, разбира се, е пълна простотия.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Авг 2010 02:33

ciborg написа:
Blizzard Entertainment създават три вселени и ги развиват в продължение на доста години. Най-новата им поредица е WoW, изградена върху готова вселена. Това е причината доста хора да напуснат Blizz и да създадат собствени студия (ArenaNet), за да работят върху изцяло нови проекти. Това е, което аз предпочитам в Guild Wars. ArenaNet търсят различното и развиват играта в посоки, които никое друго MMO не е поемало, като я превръщат в единственото наистина уникално MMORPG и аз го харесвам. ArenaNet продължават да дават обещания, на които дори и феновете на играта рядко вярват, но все пак ги спазват. За мен това е компания, която работи за феновете, а не просто заради парите, което ги прави по-добри.

След като хората ламтят за игри от тези три вселени не виждам защо да не ги правят. Както се знае вече от известно време Blizzard работят и върху нов Franchise, който ще дебютира в жанра MMORPG.

Единственото уникално на gameplay-а в Guild Wars е, че е инстанциран. Има къде-къде по-оригинални заглавия от него, ще изброя само няколко, защото няма смисъл от повече - The Chronicles of Spellborn, Global Agenda, Fantasy Earth Zero, D&D Online, Age of Conan, Valkyrie Sky. Guild Wars е просто игра, която успя, защото нямаше месечни такси и беше добра. Да не говорим, че ex-Blizzard също е огромна реклама.

WoW от друга страна е игра, която успя, защото носеше името Warcraft и защото е над средното ниво. Когато тя излезе имаше зад гърба си три игри lore и огромна база от фенове, което и позволи да се разрасне толкова. Да кажеш, че вселената на Warcraft няма нищо общо с успеха на WoW е все едно да кажеш, че слепотата на сляп човек няма нищо общо с това, че не искат да му издадат шофьорска книжка.

Everlast, как искаш в тема за най-доброто MMO да не се спомене WoW? Тя в момента е най-голямата P2P игра като база играчи - просто е невъзможно да се пропусне.

И според мен CORPG е глупост. Не може да има жанр от игри, в който съществува само една игра. Guild Wars е или MMORPG или ORPG. Според мен е първото тъй като има точки на наситеност/масивност - градовете, но като цяло наистина не е толкова масивно по отношение на gameplay.

ciborg, интересното е, че обвиняваш всички във фенбойщина, а точно ти се държиш по този начин.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Авг 2010 10:57

ciborg написа:
Blizzard Entertainment създават три вселени и ги развиват в продължение на доста години. Най-новата им поредица е WoW, изградена върху готова вселена.

Нe, това е нещо ново и уникално само за Близърд, определено не го правят много други измежду които и най-голямата фирма за игри на планетата.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 19 Авг 2010 13:25

ciborg написа:
Dex, ходи си цъкай на конзолата и не се чуди "що па е тва мморпг???".

Да ти еба майката бе, селянин прост. Играя ММО-та още от времето когато си цоцал от на майка си цицата.
Сиктир от глупаци, ей :x

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com