Заглавие: Re: T-34 vs. Tiger
SolidSatan написа:
Шърмана гърми от запалена цигара, така че не уместно да се споменава в тема от такива мащаби

. Tва за Виттман-а , има много руски асове един, от които беше направил над 100 кила за ~ 2 месеца на войната и също известен с това, че унощожава два тигъра на 2vs1 с неговия т-34. Иван някой си се казваше , не помня много. докато витманчето цяла война се мъчи като главната заслуга за статистиката му имат предполагам франсетата и поляците. И все пак имал е умение човека, но ми е трудно да го разбера поради факта , че е управлявал такъв танк . Все едно да се хвалиш, че си убил с ядрена ракета еди-колко си човека

"Виттманчето" е направил над 100-те си кила на Т 34 още в началото на кариерата си, като отделно е е разбил 50+ с неговия Щтурмгешуц 3 Aufs В или С (една от началните версии) като нито един снаряд не го е застигнал. Относно руските асове- и аз мога да кажа че съм прегазил 2 М1А2 Ейбрамса с жигулата на дядо ми... Немските асове са много повече, но в един момент са поддали щото са им свършили боеприпасите... Предполагам че знаеш за руските противотанкови кучета. Да. В началото на Войната те са коствали много Т 34-ки на СССР. Да РУСКИ противотанкови кучета. Те са били обучени на РУСКИ танкове.
Аха и кажи ми къде в Полша и Франция ще се намери Тигър?