Tи си убиец, аз знам, но остани да поговорим малко за живота! Сега съм в плен. Животът за теб е някаква прищявка тъпоумна... Аз знам, ти си убиец, но остани да поговорим малко за живота! Сега съм в плен аз искам нещо да те питам - Ти женен си и имаш дете. И аз едно дете прекрасно имах, но като теб някой го уби! А твоето в Америка е живо, то пита майка си - Мамо къде е татко? - а, тя не смее да му обясни - за първи път пред своя син мълчи. Тая нощ края телената мрежа ти пак вървиш. С топла кръв, бележи алени следи, тъй както на влакче се нареждат и изкомандва „На лево!” - и ги уби. Очите им прогледнаха, видяха те звездите на Москва. И аз и ти сме двамата войници. Трепериш ли убиецо? Отговори на своето дете, а после пред цялото човечество, че корейският народ победи!
blackmaster
21 Юли 2009 19:43 Мнения: 831 Местоположение: Бургас
В момента играе: Red alert 3
Заглавие: Re: стихотворение
Публикувано на: 02 Сеп 2010 16:23
На това не мисля,че мястото му е във "форумни войни" !
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
b0n3biter
Заглавие: Re: стихотворение
Публикувано на: 02 Сеп 2010 19:48
верно ве аз без да искам по навик съм го бутнал тука... ако може да преместите темата
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения