Автор |
Съобщение |
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо PC-то е най-лошата платформа за игри? Публикувано на: 12 Авг 2010 21:53
Пич, играта е 4 gb, конзолата ти има 500 mb ram, стига си говорил глупости.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо PC-то е най-лошата платформа за игри? Публикувано на: 12 Авг 2010 21:59
Fine, ffs, може да греша, затова се поправям - crysis не се брой, защото има видно зареждане между отделните нива. Истинските сандбокс игри го скриват и за това се налага да се намали качеството на визията.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо PC-то е най-лошата платформа за игри? Публикувано на: 12 Авг 2010 22:12
Всъщност се налага да се намали качеството на визията само ако имаш много ограничено количество RAM, което всъщност си е конзолен проблем. И да не забравяме, че sandbox игрите също имат зареждане в началото, което говори, че всъщност няма разлика дали играта е sandbox или не когато става въпрос за графиката. По принцип игрите със свободно движение имат по-лоша графика заради друго нещо - имитацията на свят. Многото NPCта, които трябва да бъдат рендирани и да се движат постоянно е много натоварващо нещо за машината, била тя PC или конзола. В момента е естествено игра, която е разработвана екслузивно за PC да бъде по-красива от игра, разработвана екслузивно за конзола, а и Crytek са водеща фирма, когато става въпрос за графика, заедно с Epic и Id Software. Тъй като Crysis е правена с engine специално пригоден за PC, единствените, които могат да се мерят с тях в момента в графично отношение са изродите от Square Enix, които пък разработват engine-a си специфично за PS3 и след това го портват към други платформи.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
shneevais
|
|
В момента играе: Lady Popular :D
|
|
Заглавие: Re: Защо PC-то е най-лошата платформа за игри? Публикувано на: 13 Авг 2010 13:12
DJ Cat написа: Сега ти пиша от телефона. Значи телефона е най-добрата платформа за игри. Логиката ти е много добра момче. Искам да кажа че като толкова мразят PC-то защо изобщо го имат
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо PC-то е най-лошата платформа за игри? Публикувано на: 13 Авг 2010 13:19
Не съм чул някой да го мрази, обаче тука се говори за платформи за игри. За игри. Тоест се разглежда PC-то като платформа за игри. Ако изобщо съществува човек който да мрази PC-то може да го мрази само за играене на игри и да си го ползва за другите му функции примерно.
|
|
|
|
|
ciborg
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Защо PC-то е най-лошата платформа за игри? Публикувано на: 13 Авг 2010 16:15
joar написа: Не съм чул някой да го мрази, обаче тука се говори за платформи за игри. За игри. Тоест се разглежда PC-то като платформа за игри. Ако изобщо съществува човек който да мрази PC-то може да го мрази само за играене на игри и да си го ползва за другите му функции примерно. Да бе, да знаеш как го мразя World of Warcraft за игра, ама иначе за чат става. Не може по цял ден да киснете във ФОРУМА ЗА КОМПЮТЪРНИ ИГРИ на КОМПЮТЪРНО СПИСАНИЕ, да ПИШЕТЕ ОТ САМИТЕ СИ КОМПЮТРИ, а в крайна сметка да ги наричате ПуСи и още как ли не и да твърдите, че ги мразите (а sean си призна, че играе MMORPG-та, направо смех, смех). Айде, пъхай клавиатурата в бокса и метай PC-то през терасата. Докато използвате компютър, просто сте жалки като твърдите, че го мразите, дори и да не ви харесва като гейм платформа (което от своя страна се дължи на гейм пазара - т.е. конзолните игри се продават повече. Хубави игри излизат и за компютър, пък и е по-добър хардуерно. Като кажете, че PC-то е по-лошата гейм платформа сте смешни, ако кажете, че конзолният гейм пазар е по-добър може и да не звучите чак толкова тъпо).
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо PC-то е най-лошата платформа за игри? Публикувано на: 13 Авг 2010 16:31
Къде съм казал, че го мразя бе, разбирачо? Допреди 2 години играех единствено на PC и идеята да пипна конзолен пад ме разсмиваше. Сега играя почти изцяло на конзоли, няма да чепкам защо. И аз играя MMO-та и им се кефя. Като излезе някой PC ексклузив дето ме кефи го изигравам. Това значи ли, че задължително трябва да мразя конзолата, просто защото ме кефи дадена PC игра или функция или обратното? Ми не, естествено. Да делиш гейминга на платформи е толкова тъпо, ама като ти гледам постовете не се изненадвам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо PC-то е най-лошата платформа за игри? Публикувано на: 13 Авг 2010 20:56
Guess what, you got trolled. ALL OF YOU!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|