Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: The Last of Us
Заглавие: XBOX 360 - ексклузиви
Публикувано на: 21 Окт 2013 20:19

Някой може ли да ми каже кои са ексклузивите за бокса? Или поне най-добрите сред тях.
Не съм много навътре с конзолния гейминг, едва наскоро се сдобих с конзола, та искам да знам с какво разполагам и да се възползвам от възможностите му.

За HALO и Gears of War знам, но и двете ми изглеждат като поредните шутъри. Нещо по-така има ли?

И все пак, Halo или Gears of War? Коя с какво ви спечели?

Профил

Аватар
В момента играе: Квот фана
Заглавие: Re: XBOX 360 - ексклузиви
Публикувано на: 23 Окт 2013 13:40

Halo, Gears of War, Forza, всичко друго е леш.

Halo е класика в sci-fi FPS жанра, едва ли не революционна игра.

Gears of War е за феновете на брутални кървави игри с много екшън, псувни и наистина главозамайваща история. В това число не включвам последната игра от поредицата, не ми хареса. Първите три са си перфе.

Forza Motorsport поредицата е най-добрата racing поредица. По-добра от нея няма, даже NFS бледнее пред нея. В това число Gran Tourismo на PlayStation също бледнее пред Forza-та.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Окт 2013 16:52

Благодаря за отговора. Gears of War и Halo за мен са безлични заглавия и нито ревюта, нито геймплей видеа могат да не накарат да ги играя, нещо не са ми по вкуса изглежда.
За Forza обаче сега научавам, четох ревюта и гледах клипове, изглежда наистина това е едно от най-добрите заглавия в жанра. Радвам се, че и XBOX има добър (за мен) ексклузив.
Ще пробвам FORZA.
И не, че е по темата, но да вметна, че PS3 отвява отвсякъде XBOX с ексклузивните заглавия.

Профил

Публикувано на: 28 Окт 2013 02:21

360 има достатъчно ексклозиви в тоя саит е пълно с фенбой на пс3.Аиде бъдете по компетегни като ви питатът нещо ето всички екслозиви за бокса http://en.wikipedia.org/wiki/Category:X ... only_games, преценяваш си койте кефат.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2013 17:58

doggymien4o написа:
Forza Motorsport поредицата е най-добрата racing поредица. По-добра от нея няма, даже NFS бледнее пред нея. В това число Gran Tourismo на PlayStation също бледнее пред Forza-та.

Как можа да сложиш NFS сред GT и Forza :D

Иначе Forza е по noob friendly и по-шарена, а GT5 е по изчистена и по-реална. Въпрос на вкус.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2013 02:06

Отчаях се, не си харесах нищо.
Продадох бокса и утре ми пристига PS3-ката :D

Профил

Публикувано на: 11 Дек 2013 23:35

doggymien4o написа:
Halo, Gears of War, Forza, всичко друго е леш.

Halo е класика в sci-fi FPS жанра, едва ли не революционна игра.

Gears of War е за феновете на брутални кървави игри с много екшън, псувни и наистина главозамайваща история. В това число не включвам последната игра от поредицата, не ми хареса. Първите три са си перфе.

хуьаухьаухьухьаухьаух ХАЛО революционна игра .. ти нормален ли си токсик ... кво толквоа революционно има ... ??? Crysis е революция .. GTA e революция ... ХАЛО е пумия !

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com