Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Заслужава ли си да се вземе PS2 сега?
Публикувано на: 16 Яну 2013 12:58

Заслужава ли си?
Не съм капризен за графиката, а има толкова много заглавия, които искам да изиграя. (God of War 1/2, Killzone, GTA VCS/LCS, Black...)
Гледам в продавалника се продават хакнати за по 70-80лв. и се изкушавам да си взема. :D

Профил

Аватар
В момента играе: скачам на въже
Заглавие: Re: Заслужава ли си да се вземе PS2 сега?
Публикувано на: 17 Яну 2013 09:28

Винаги си заслужава да си имаш 2ка.

Няма еквивалент на каталога и с невероятни игри.
Ако имаш кинтите взимай ! Ако ли не винаги можеш да напраскаш някой емулатор и 1 контролер . Пазари се за цената, 80 кинта са много, можеш поне 20 да и свалиш.

Профил WWW

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 17 Яну 2013 21:10

Аз примерно бих си взел PS 1 само заради MK Trilogy, aма NoName я няма... PS2 също си има своите силни загалвия, или просто игри, които ти се иска да пробваш. Примерно аз най много искам заради MK: DA, MK: D и MK: A. Освен това също и SS: The Next Encounter (PS2 ексклузив) ми изглежда доста интересна.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Яну 2013 18:11

Конзола с голям брой качествени заглавия и с големи възможности винаги си струва, независимо дали е старо поколение или не. PS2 пък е една от най-популярните конзоли, с мнооооого голям какалог от заглавия - около 2000 игри има излезли за тази конзола. Освен това е 100% обратно съвместима с аксесоарите и игрите за PS1, сред които също има доста добри попединия, така че получаваш все едно две конзоли в една. Да не говорим пък, че има и NES/SNES и Mega Drive емулатори, работещи на PS2.

Аз лично имам от няколко години PS2 от дебелите модели, с 160 гигабайтов хард диск и още не ми е омръзнала тази играчка. Наскоро пък си взех един xbox 1 и бих казал че това са най-добре похарчените 30 лева за геймърски хардуер живота ми :D Като каталог с игри не може да се сравнява с PS2-ката но като графика и производителност е много по-напред. Сега пък си търся и Sega Dreamcast, така че ако някой има такава машинка в излишък, нека ми пише :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com