Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Въпроси за Xbox 360 ...
Публикувано на: 18 Авг 2010 11:01

така преди да задам въпросите си ще помоля тези които не притежават конзолата да не пишат в темата благодаря предварително.така вапросите ми са следните
1во - какво е това Xbox live и за какво служи
2ро - какво е това дашборд и за какво служи
3то - може ли да се свързват мишка и клавеатура към конзолата за да се играе с тях поже не мога да играя фпс-та с гейм пада
4то - има ли намаления по празниците (коледа,нова година) защото смятам евентуално тогава да я закупя
5то - коя версия на кознолата е най удачна спрял съм се на slim версията понеже чета че била най добра за сега ..
6то - какви грижи трябва да полагам за да я запазя в добро състояние възможно по дълго време
7 - трябва ли да си плащам за да играя онлайн
8 - знам че има някакви банове в това live за какво банват и как да се предпазя от евентуален бан
9 - може ли да се включи към телевизор без hdmi дупка на телевизора или квото е там не сам на ТИ с техниката ...
10 - вече съм на 18 години и някак се чувствам голям за конзола :oops: или за забавлението години няма
11 - може ли да се сърфира в интернет през конзолата и да се свалят песни и др.
12 - и последно какво е това jasper
ще съм много благодарен ако отговорите на всичките ми въпроси на някои ще им се сторят доста а даже и смешни ама като става въпрос за толкова пари предполагам че всеки един от вас гледа да знае колкото се може повече за покупката която взима.и отново казвам ще съм много благодарен ако се отнесете сериозно към въпросите ми :roll:

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Въпроси за Xbox 360 ...
Публикувано на: 18 Авг 2010 11:18

1. Онлайн услугата на Xbox.
2. http://en.wikipedia.org/wiki/Dashboard_(software)
3. Не. И не ти трябва. Ще се научиш, спокойно.
4. Ще има, най-вероятно.
5. Slim-а е най-добрия за момента. Взимай него.
6. Да гледаш да получава добра вентилация.
7. Да. Първия месец е безплатен.
8. Банват ако ти е хакната конзолата.
9. Може да се включи към всякакъв телевизор.
10. Тъп въпрос.
11. Нямаш вграден браузър, ама можеш да записваш песни. Можеш да запишеш и търд парти браузър от тук.
12. Jasper е наименованието на тази хардуерна ревизия. Ако взимаш Slim ревизията е Valhala.

Профил

Публикувано на: 18 Авг 2010 17:28

Цитат:
1во - какво е това Xbox live и за какво служи

Интернет услуга на Майкрософт. Идва в две разновидности -Silver достъпа е безплатен за всички и позволява да гледаш какво има из каталога, да теглиш демота и трейлъри и да сваляш безплатните пачове и екстри. Gold се плаща около 10 лева на месец и ти дава опция да играеш мултиплеър онлайн. Отделно с кредитна карта илки срещу специални точки може да пазаруваш карти, експажъни, цели игри, филми, музика, телезиия и каквото ти душа сака от каталога на майкрософт.
Цитат:
2ро - какво е това дашборд и за какво служи

Дашборда е "Уиндоуса" на конзолата - иконките които виждаш , десктопа и т.н.
Цитат:
3то - може ли да се свързват мишка и клавеатура към конзолата за да се играе с тях поже не мога да играя фпс-та с гейм пада

на теория може, на практика няма игрите не поддържат а няма и смисъл - свиква се и става доста удобно а усещането е много по добро с тежеста на контролера, спусъците и вибрацията (поне за сингъл).

Цитат:
4то - има ли намаления по празниците (коледа,нова година) защото смятам евентуално тогава да я закупя

Понякога има - трябва да дебнеш момента.

Цитат:
5то - коя версия на кознолата е най удачна спрял съм се на slim версията понеже чета че била най добра за сега ..

То друга скоро няма да може и да се намери.
Цитат:
6то - какви грижи трябва да полагам за да я запазя в добро състояние възможно по дълго време

Най-важното е да не я слагаш в шкафове и други тесни помещения. Най добре е на масичка вертикално да стои. Следващото по важност е има ли диск в нея в никакъв случай да не я вдигаш и движиш защото диска вътре може да се надере.
Цитат:
7 - трябва ли да си плащам за да играя онлайн

Трябва за съжаление.
Цитат:
8 - знам че има някакви банове в това live за какво банват и как да се предпазя от евентуален бан

Ако чипнеш за да играеш пиратски игри те усещат при влизане в интернет и след бан ти заключват диска на който са ти записите.
Цитат:
9 - може ли да се включи към телевизор без hdmi дупка на телевизора или квото е там не сам на ТИ с техниката ...

Може но графиката е отвратителна . По изгодно е да ползваш LCD компютърен монитор - има такава опция.
Цитат:
10 - вече съм на 18 години и някак се чувствам голям за конзола :oops: или за забавлението години няма

Конзолата е скъпа техника и определено не е играчка за хлапета а доста от игрите в белите страни са за над 18 години.
Цитат:
11 - може ли да се сърфира в интернет през конзолата и да се свалят песни и др.

Може но се плаща а подозирам че питаш за безплатни. Безплатни няма.
Цитат:
12 - и последно какво е това jasper

Вариант на конзолата който вече не се произвежда нов но пък се хаква лесно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2010 22:48

Ще ползвам темата за да питам нещо. Днеска си взех xbox 360 и искам да питам какво точно ми трябва за да играя пиратски игри. Не знам къв тип е конзолата само знам че харда е 20гб и няма wi fi

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2010 23:36

Трябва да разбереш кои човек хаква хбосове в градът ти и да отидеш при него да ти я хакне срещу 50 лева

Профил

Публикувано на: 28 Сеп 2010 12:54

В повечето градове никой не хаква.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2010 20:28

Problema e che sum v chujbina i nqma koi da mi go hakne.nqma li kak sam?

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2010 21:08

като си в чужбина си купувай игрите, нали работиш :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2010 00:26

Сам няма да успееш сложничко е. Иначе слимовете още неможе да се хакват само стандартните модели.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2010 02:18

wiedzmin написа:
като си в чужбина си купувай игрите, нали работиш :)
Тз уча. Иначе си купувам, те тука 2ра ръка са супер евтини ( 4 игри за 20 паунда) ама новите игри са скъпи, са примерно искам да си дръпна фифа 11

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2010 03:06

Абе с хакнат бокс няма да мижеш да игареш онлайн. Също така е добре да си инсталираш игрите на харда и този 20 гб най-много 4 игри може да си запишеш.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com