Здравейте,наскоро 1 приятел си купи PS2.Връзваме всичко както си му е по реда и свалихме Mortal Kombat Deception,защото е фен на поредицата.Записваме с NERO на DVD-RW 4.7 GB,но като го вкараме в конзолата пише:
Please insert a Playstation or a Playstation 2 format disk.
И играта не тръгва.Други дискове няма,от какво може да е проблема.PS2то е PAL.
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Нали знаете, че трябва да се записват на ниска скорост (3х мисля), освен това май имаше значение дали е - или + R. И още нещо - Армагедон е доста по-яко от десепшъна.
Ми записвал я е на 2x.Утре ще пробваме и с R диск.Други хора ми препоръчаха DVD Decrypter утре ще я видим и нея.Иначе благодаря,ако някой друг има мнение,е добре дошъл да го сподели
А бтв знам,че Армагедон е по-готин,ама нямаше сийдъри :ДДД
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Spiridon
Заглавие: Re: Неволи с PS2
Публикувано на: 07 Юли 2010 12:22
Сложи му чип.
Agent
14 Юли 2008 14:51 Мнения: 760 Местоположение: Hyperion
Публикувано на: 07 Юли 2010 15:01
WidowmakeR написа:
Сложи му чип.
хаха ти го направи на ибахти заблудения --- не вярвам да няма и да се мъчи да подкарва пиратки
Stragga, и аз полвах Nero за записване - пробвай да го запишеш кат data диск iso файла. Спомням си, че и на мен ми прайше проблеми направо кат image диск като го записвах.
He who devoures cookies
Публикувано на: 07 Юли 2010 16:53
Мда,оказа се,че няма чип,защото като вкарахме оригинална игра тръгна.Мерси на всички,темата е за лок.
Agent
14 Юли 2008 14:51 Мнения: 760 Местоположение: Hyperion
Публикувано на: 07 Юли 2010 17:20
Браво ба!
Относно хакването на конзолата --- освен хардуерен чип, авера ти може да си купи мемори карта със спец. софтуер за хакване - пъха в слота и може да играе пиратки... (така няма нужда да се отваря конзолата и гаранцията си остава) 30-40 лв вървят, може да се намери и за по-малко...
Публикувано на: 07 Юли 2010 17:32
Обаче да знаеш, че при използване на мемори карта със буут оптиката се износва в пъти по-бързо..
demona
15 Окт 2001 18:24 Мнения: 322 Местоположение: Blasted Land
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Публикувано на: 13 Юли 2010 16:14
хмм тва за оптиката не го знаех.... но да се надявам че скоро няма да ми се наложи да я сменям то не че сядам често на конзолката ама....
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения