Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: DS
Публикувано на: 30 Мар 2010 12:35

Абе как стои въпроса с пиратските игри за дс? Ако си зема един дс мога ли да си тегля игри и да ги играя? То с кви дискове е как се запизват пиратки? С мемори карта ли ?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: DS
Публикувано на: 30 Мар 2010 13:02

Взимаш си специална карта, която освен че ти позволява да играеш пиратски и homebrew игри, но и добавя нови функционалности към DS-a. В тази карта слагаш MicroSD, където записваш игрите и ги пускаш. Има много карти, но аз лично препоръчвам AceKard, с която досега не съм имал проблеми.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2010 13:34

Ама някви спецялни софтуери за хакване слагат ли се или само с хардуер както каза? Я ми покажи какво точно е това и от каде се купува че искам да си зема новия дс и да си джиткам хакнати игрици.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2010 13:56

Софтуер не се пипа, само хардуер. Тук можеш да купиш въпросната карта. Мисля че няма друг Български магазин, който да я продава, затова и цената е доста солена. Ако искаш потърси другаде, аз моята си я бях взел от DealExtreme, но там вече не ги продават, мисля. Не съм използвал горния сайт и не знам дали услугите им са добри. Тук също се продават и доставят до цял свят.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2010 14:52

Добре ама 2 гб не е ли малко? Една игра колко е голяма? Аз искам да мога да си качвам няколко игри пълни версии.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2010 15:05

Размерите на игрите са много различни - най-голямата игра, която съм виждал, е 250mb. 2GB ще ти стигнат за доста игри, ако пък не - вземи си по-голяма MicroSD карта, аз ползвам 8GB и нямам проблеми.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2010 15:07

Доста добре. Питам това щото съм имал псп преид години и помнч че 2 гб почти неми стигаха за нищо. Ти игри от каде теглиш и доволен ли си?

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2010 15:31

Преди теглех от nDash, сега повече от ROM-Freaks. Ако питаш дали съм доволен от конзолата - определено. Преди имах DS Lite, после го продадох и си взех DSi. През цялото време не съм се спирал. Просто за тая конзола има толкова богат избор от игри, че все имаш нещо да играеш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2010 16:02

Абе малко е скъпичка новата конзолка, ама да падне малко ценат и ще я зема. Значи слагам само флаш картата и качвам игри и играя така ли?

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2010 16:06

Качваш игрите на MicroSD, слагаш MicroSD-то във flash картата, слагаш нея в конзолата и играеш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2010 16:22

Знати това просто е адаптер с който се пъха микро сд карта в самия Дс така ли? Няма ли оригинална памет за дс която да се слага без адаптер? или тя нестава за пиратки?

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2010 16:27

Не е само адаптер, но и разкодира игрите, за да може да се приемат от DS-а. Също така служи за четене на неофициален софтуер. И, естествено, добавя функции като слушане на mp3, четене на .txt и смяна на скинове.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2010 17:17

Уооу е това устройство легално ли е? ебаси лудницата

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 30 Мар 2010 19:39

XL ли ще си зимаш,или ще чакаш новото(това дето уж е 3Д без очила)?

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2010 19:49

Май по добре да не е 3д щото от очилата несъм очарован.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Мар 2010 13:27

То до 3DS има много време. Иначе Lite е добра машинка, за DSi не знам... още не е хакнато напълно и няма да можеш да да видиш нищо от специфичните за DSi добавки към игрите, да не говорим за DSiWare и ексклузивни заглавия. Няма GBA съвместимост, което (за мен) е голям минус. Интерфейса иначе е много добре направен, но скоро ще дойде (почти) и при Lite, под формата на хоумбрю - MENUdo.
Каквото и да вземеш, гледай адаптора да е AceKard, макар че този от digital-flash e доста солен на цена. Потърси из форумите, ако ти трябва помощ - ЛС.
Най-големите игри са на 256MB дискети, 4GB карта e достатъчна според мен. Единствено, доколкото помня, имаше обявена някаква игра, която ще е на 512MB дискета.

Освен сайтовете, които спомена joar, ето още два - www.romulation.net и http://nds.naspev.com/
В black-cats винаги се появяват рано. Като цяло и Google може да се използва, ако знаеш рилийза.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Мар 2010 13:39

Мерси. Значи казваш че новото дс няма да бачка с тези адаптери така ли?

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Мар 2010 13:58

Ако говориш за DSi - бачкат си перфектно. За новото DSi XL също работят. Иначе естествено, че са нелегални. Nintendo постоянно правят опити да ги блокират, затова, ако си вземеш, недей слага най-новите ъпдейти докато на сайта на Acekard не се появи fix. Иначе DSiWare не ти трябва, при положение, че можеш да си запишеш всяка игра от нета. А за сега има само няколко DSi ексклузива, така че и за това може да не ти пука. Но да - DS Lite е перфектен ако не ти се хвърлят много пари, но ти се иска да имаш пълноценен DS - новите модели не промениха нищо жизненоважно за игрите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Мар 2010 14:11

Не просто ми се струва че Dsi е голям колкот лайт но с по голям дисплей затва искам такъв. За DsWare незнам магазин ли е аз неискам да си купувам неща искам с пиратки да работя а за ъпдейтитите прецакват така ли викаш занчи и за самата хакерска карта има софтуер който се ъпдейтва така ли?

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Мар 2010 15:02

Бачкат с DSi адапторите, мисълта ми е, че в шоп-а (DSiWare) се появяват все повече и повече игри и Nintendo смятат да го поддържат, а ти нелегално няма как да го използваш. За сега няма начин за сваляне на DSiWare игри на SD карта. Ако си купиш DSi и пиратстваш, няма да получиш нищо повече, отколкото с Lite (освен по-голям екран и готин интерфейс). Това е мое мнение де, а и просто не мога да пренебрегна липсата на обратна съвместимост с GBA игри.
В крайна сметка се съмнявам да съжаляваш, което и да вземеш. :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com